אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון. יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס? בתודה מראש RM
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יודע איזה לקנות. וחוץ מזה יש משהו שאני לא מבין... ראיתי כרטיבי קול עם 2 יציאות ושרשום עליהם שהם 5.1 זה הגיוני? איך אפשר לשמוע היקפי עם י יציאות בלבד? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5416
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס קול עד 600 ש"ח איך ה-Xmod מבית Creative? והאם יש הבדל בין כ.קול חיצוני לפנימי (באיכות הצליל)? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול OB בלוח שיש לו רק יציאות אנלוגיות... יש לי במחשב הישן כרטיס קול Creative LIVE 5.1 אבל אין לו יציאה אופטית.. יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה אופטית כי זה מה שהכי שווה לא? חשבתי על לקנות FU Hercules Fortissimo III 7.1 אני אשמח עם תמליצו על מישהו יותר טוב בסביבות התקציב האם כדאי בכלל להחליף אותו ב LIVE 5.1 או לחבר את הLIVE לרסיבר ביציאה אנלוגית או דיגיטלית שלא הבנתי ממש מה ההבדל בניה לאופטית
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני די מתלבט בין הפאטאליטי טיטאניום של קריאייטיב לבין הזונר D2X של אסוס האיכות בגיימינג, בסרטים ובמוסיקה חשובה לי באותה מידה אשמח להוציא כמה שפחות כל עוד האיכות נשמרת אין צורך בשלט, אכוון דברים בעזרת הדרייבר
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצורך עבודה במקהלה ועם זמר.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נדפק לי הכרטיס קול במחשב ואני מחפש כרטיס קול חדש מישהו מכיר משהו מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-