עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני די.ג'י ואני צריך כרטיס אם איכות הקלטה טובה אני מקליט ממיקסר של די.ג'י שמחוברים אליו 2 קומפקטים פיוניר cdj100 ו2 פטיפונים טכניקס 1200.... אחרי ההקלטה אני גם עורך את הסט שלי אם תוכנות כגון: Acid 4.0. Sound Forge 6.0 ויוצר מקצבים אם: Reason 2 אני מעדיף כרטיס אם פנאל כי הגישה יותר קלה... והכרטיס הזה הוא חיצוני ונייד שזה בכלל אחלה (לפי דעתי) אבל השאלה היא אם עצם זה שהוא מחובר ל USB זה יוצר בעיות כלשהן, או שהאיכות ירודה ... בקיצור אני לא צריך כרטיס שתומך סראונד כי שאני רוצה לשמוע מהמחשב הוא מחובר גם למיקסר והמיקסר מחובר למגבר תעשיתי 1400 וואט שמחובר ל 2 רמקולים של JBL 500 וואט .. (יש לי חדר שהוא אולפן בבית והמחשב גם נמצא בו ..) אין לי תקציב גדול מאוד עד 1000 ש"ח ואני מעד…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by MsP,

מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by leonchik1976,

יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Track,

אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  9. שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by bladex,

אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by lior777,

Sound Blaster X-fi Extreme או Audigy 2 ZS מי יותר איכותי למטרת משחקים ושירים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by com,

אהלן. אני מרכיב לעצמי מערכת 5.1 - מהרבה טלאים בעיקר. רמקולים אחרויים הם זוג 2.0 מוגברים, הקדמים גם 2.0 מוגברים, הסנטר יהיה רמקול אחד מתוך 2.0 פשוטים יחסית אבל איכותים של הרמן קרדון. הסאב וופר הוא בעצם מערכת 2.1 שהתקלקלו לה היציאות של הסטאלטים. היא בעצם מתחברת במיניפלאג (שמעביר סטארו) וחותכת את התדרים הנמוכים לעבר הסאב. שאני מחבר אותה לערוץ שמעביר סאב+סנטר - הסאב מנגן גם את התפקיד שלו, אבל גם את התפקיד של הסנטר. יש מין מפצל כזה שנכנס למיניפלאג של סטארו, וחותך את הסטארו לשני ערוצים? וככה בעצם אני יכול לחתוך את הערוץ של הסנטר ולקבל רק את הערוץ מונו של הסאב? (אני לא יכול לחתוך את הערוץ הזה מהתוכנה, לא ניתן.)

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by ori-silver,

האם קיימים נגני cd שמכילים חיבור usb ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Rom Gart,

מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  21. Started by arik345,

אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by noambaum,

יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by it h,

שלום רב. מחוברים אצלי בסלון כמה מקורות שמע כולם דרך hdmi לרסיבר. הרסיבר מניע 5 רמקולים בסלון ועוד שני זוגות בזון2. הכל דרך כבלים רגילים. אני מעוניין לעבור לרמקולים אלחוטיים אותם אפזר ברחבי הבית. לא אכפת לי שיטת השידור של הרמקולים מה שכן אני מעוניין לשמוע את כל המקורות כמו היום ולשלוט על עוצמת כל רמקול כמו היום ואם אפשר גם לקבל סטריאו בסלון אז בכלל מצויין...איך עושים את הדבר הפשוט הזה בלי לפשוט את הרגל? האם יש רכזת hdmi עם שידור אלחוטי לכמה רמקולים שרוצים? האם יש פרה אמפליפייר עם כניסות hdmi שמשדר אלחוטית ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  24. שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by trhtk12,

דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום אבל לפי מה שהבנתי הפורום הוא גם מערכות קולנוע ביתי וגם שמע אז אם זה לא המקום בבקשה תפנו אותי לפורום הנכון. אני עובר דירה עוד מעט ואני רוצה טלויזיה חדשה לסלון החדש הבעיה היא שאני לא מבין כלום בזה. המרחק ישיבה מהטלויזיה יהיה בערך שלושה, ארבעה מטרים לכל היותר. חשוב לי שהיא תהיה באיכות FHD כמובן עם איכות תמונה טובה שתהיה חדה ושיהיה אפשר לראות בקלות גם באור חזק יחסית. טווח מחירים של עד 2000 אני מאמין אבל אני ישמח לכמה שיותר זול כמובן, לא אכפת לי יותר מדי מהאיכות חדות וכל זה העיקר שלא תהיה חרא. אני חושב שגודל מסך של בסביבות ה32 הוא מספיק אך תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.