אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב כרטיס מסך 3090 למסך LG OLED C1 המרחק מהשולחן מחשב לטלוויזיה 8 מטר בערך, המטרה לשחק עם 4K-120HZ איכותי אבל במחיר שפוי המידע שמצאתי ברשת לבחירת כבל הם: 1. כבל מאושר Ultra High Speed HDMI™ Certified. 2. כבל אופטי עדיף אך יקר יותר. 3. כבל מומלץ לפי סקירות ביטיוב. הגעתי למספר דגמים: הטוב והיקר עולה 634 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B081SQXPWB/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=tec0ab-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B081SQXPWB&linkId=a4b8514e122d90356d2960bfc7e21d4d המומלץ בארץ אך עדיין יקר עולה 580 (וארוך לי מדי 15M לא מצאתי אותו בפחות) https://ksp.co.il/web/item/160740…
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
:hi: שלום לכולם, לא יודע איזה כרטיס טל' לקנות... אני רוצה לצפות במחשב את הכבלים (HOT) יש לי ממיר HD.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה PCI-E בלבד, מכיוון שאין לי PCI פנוי על הלוח(mini-atx). אני רוצה את הכרטיס שיתן איכות תמונה מעולה הן בצפייה בשידורים והן בהקלטות. הכרטיס יחובר לממיר yes בכבל s-video. תקציב עד 300 שקל במקסימום החריגה. הכרטיסים שעליהם אני מתלבט הם: Gigabyte TV CARD GT-E8000 Compro VideoMate E500F AVerMedia AVerTV Speedy איזה כרטיס הכי מומלץ בלי קשר למחירים הכמעט זהים שלהם? מיהו הכרטיס שיתן לי את טיב האיכות בצפייה בשידורים ובהקלטות? יש עוד אופציות של כרטיסים? שאלה נוספת. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס טלוויזיה ישן מאוד וצפיתי בשידורים דרך התוכנה הנפלאה Dscaler. אני לא אוהב במיוחד את כל התוכנות המעודרות שמגיעות עם הכרטיסים השונים, ולכן שאלתי אם אני יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת אין לי מושג מה המחירים שלהם אז.... ברגע שאדע את תווח המחירים אני יעדכן תקציב (למרות שתמיד עדיף כמה שפחות ;D) ... חושב לי שאוכל לצפות באיכות טובה שיהיה RCA או HDMI יש לי YES (אם זה משנה) שלט של מדיה סנטר כבר יש אז אין צורך (למרות שעוד אחד לא יזיק ) יש לי כרגע את ה PVR-150 MCE ואני לא הכי מרוצה מהאיכות למרות שהוא ממש לא רע תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אשמח מאד להמלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב עד 300 שקל. הדרישות הן: חיבור כבלים רגיל או ממיר לא HD. הקלטה - איכותי עד כמה שאפשר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1500 שחשחים אני מחפש מערת רמקולים ברמה בינונית לגיימר... לא צריך HIGH END וגם כרטיס מסך באיכות (שיעבוד טוב עם משחקים כמו GENERALS, MATRIX,SPLINTER CELL וכו'...)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב בשביל מוזיקה יש לי כרטיס קול די גרוע שבא עם הלוח אם שגורם לרחש ממש מעצבן ברמקולים וגם האיכות עצמה לא מטורפת יש לי harman kardon sounsticks 2 אני רוצה כרטיס שיוצא לי את המקסימום מהרמקולים עבור מחיר סביר תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-