עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by EviLeader,

היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by the-f-master,

אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...

6. Started by andrei21,

המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  7. שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. יש לי הזדמנות להעביר תעלה מתחת לרצפה לאורך הסלון, וחשבתי שבמקום להעביר שם את הכבל של הרמקולים האחוריים ופשוט לחבר קצה אחד למערכת וקצה שני לרמקול, אולי כדאי להריץ את הכבל בתעלה ולעשות שקעים לחיבור RCA או בננה, ואז לחבר לרמקולים חוט קצר עם תקע. האם זה יוסיף התנגדות משמעותית או עלול לפגוע באיכות הצליל? יש בכלל שקעים כאלה שאפשר לקנות?

9. Started by Balaganim,

אני מוכר את הLOGITECH z2300 שלי כי נמאס לי מהסאב החזק מדי, בהתחלה התלהבתי אבל זהו נמאס כבר ואני לא מגביר את הסאב יותר מחצי גם ככה, וגם הבנתי שהם לא ממש איכותיים. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים בתקציב דומה שיהיו יותר איכותיים מהם, אבל שגם לא יפלו מהם בעוצמה ושיהיה כיף לשמוע בהם מוזיקה. הרמקולים אך ורק למוזיקה, בנתיים אני די סגור או על MICROLAB SOLO7C או על MICROLAB H-300. התקציב הוא 950 שקל עם חריגה ל 1150, ואל תמליצו לי על ALTEC LANSING MX6021, שמעתי אותם ובכלל לא אהבתי, הZ2300 יותר טובים לדעתי. אז רציתי לשאול, המיקרולאב H300 אמרו לי הם בסגנון של ה Z2300, סאבוופר ורמקולים לווינים נכון? אם הרמקולים לווינים למה הם כאלה גדולים? תכלס אם זה רמקולים לווינים יותר יתאים לי ה SOL…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by msinai,

המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by asd1234,

היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by lior322,

איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי כרגע טלויזיה LCD של LG 32 אינץ' HD READY ואני רוצה לקנות עוד אחת לסלון כאשר אני חושב לקחת 37 אינץ' או אולי 42. חשוב לי שיהיו כניסות HDMI ולאור הניסיון הטוב שלי אני נוטה לכוןן ההיצרן LG. אני מאוד אשמח להמלצות ומאוד אשמח להסבר מה ההבדל בין FULL HD ל HD READY? אצלי יש HD READY אבל כתוב 1080P ככה שאני אשמח להבהרה בנושא. תודה מראש לעונים.

17. אהלן מחפש אוזניות כדלעיל בטווח מחירים של 350-400 שקל, עיקר מטרתם היא לשמוע שיעורים, עם דגש על אפשרות לשמיעה באזורים רועשים(חדר אוכל ציבורי, או נסיעות באוטובוס משנות הקמת המדינה) מוכן לוותר על איכות שמיעה על סינון רעשים או אטימה טובה יותר, אני פחות שומע שירים יותר מדיי(מדי פעם יוטיוב) אלא רק לשמיעת שיעורים. יש אפשרות לקנות מהאינטרנט(אם יש הבדל משמעותי) אשמח לעזרה מהחברה בפורום ! ערב טוב

18. שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by bdbd,

http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by אהד,

אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by genia,

/

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.