עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Killer Storm,

לחברה שלי יש מערכת קולנוע ביתי 5.1 של ITT מחוברת לה למחשב לAudigy2 קיצר, שומעים מצויין אבל מה הבס חלש נורא וניסיתי להגביר אותו בסאב, המקסימום שלו עדיין חלש, ניסיתי להגביר בתוכנות עדיין זה רק עושה לו רעשים כאילו שהוא נחנק וזה מוזר כי הסאב ממש ענקי ויש לו תדרים טובים לפי מה שכתוב עליו, אבל עדיין הבס חלש מאוד רציתי לדעת אולי זה בגלל התדרים אולי הוא לא מקבל את התדרים טוב, יש דרך שאני יכול לסדר את זה נגיד לפתוח אותו ולכוון משהו בפנים או אני לא יודע מה... כי זה ממש מרגיז שהבס כזה חלש והכל מחובר מצויין וחיברתי אותו גם לדי וי די כדי לבדוק, זה ככה בהכל... זה מרגיז נורא, עם יש דרך לסדר את זה אני ישמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by matan007,

יש לי סריטמר דגם Xtreamer sidewinder המוכר. נתקלתי בפורמט ווידאו לא מוכר לי. יש לי אפשרות להשיג קובץ שמורכב מהרבה חלקים שונים שכולם מרכיבים בסוף סרט אחד. יש שם גם כתוביות וכמה פסי קול שונים. הסיומות שיש שם הם כאלו: m2ts , mpls , clpi ועוד כמה. הקבצים עם הסיומת m2ts שוקלים הכי הרבה (החל מ-2 מגה עד 21 גיגה) שאר הסיומות הם קילוביטים בודדים. הכל ביחד שוקל 29 גיגה. בקיצור השאלה שלי היא אם ה- Xtreamer יכול לנגן דבר כזה? ומה זה בכלל? אולי bluray? ועוד דבר חשוב זה שאני מנגן את הסרטים דרך כבל רשת ל- Xtreamer. הוא יוכל להריץ כזה קצב מידע כבד (מדובר על רשת 10/100)? אם צריך עוד נתונים תשאלו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by b0nzZ,

משהו שיעבוד כי קראיתי שיש כוננים חיצונים שלא עובדים טוב עם המכשיר התקציב בסביבות ה 300 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Black_dregon,

איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. איך התפקוד שלה לאורך זמן? האם ניתן לסמוךך על איכות הבניה והתכנון רק בגלל שהיא טושיבה? ומה הרשמים שלכם באופן כללי? תודה. עריכה: טוב אני רואה שאין עונים,אז אני אני אשאל אחרת, האם יש לי טעם לצפות לאמינות מטלוויזיה של טושיבה?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים

8. Started by ronnie,

אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by bizbuzy,

האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים הללו לשימוש למישחקים בחיבור 5.1? האם ניתן לחבר את ה- VALUE ב- SPDIF בדיגיטלי לרסיבר או שאין את האופצייה הזו בכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by olmert,

שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by asaf172,

שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. CREATIVE L-TRIGUE 3400SE א. האם הם איכותיים...? ב. האם שווים את המחיר...? (700) ג. בבקשה לא להציע לי רמקולים אחרים ולתת חוות דעת רק על אלו ד. למי שלא מבין על מה אני מדבר אז הנה קישור נחמד וחביב http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10733&nav=artwork ה. האם למישהו יש אותם שיכול לתת חוות דעת על הבאסים שלו ואיכות הצליל...? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. הרסיבר - http://hi-fi.co.il/sg_product~RXV367~35~253.htm הרמקולים שהמליצו לי - http://hi-fi.co.il/sg_product~270~35~262.htm , זה מתאים לרסביר מבחינת אום וDB? ואם יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by shaks,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום אני מתלבט בין כמה סוגים של אוזניות, בנייהן אוזניות פתוחות ואוזניות iem אוזנייה ראשונה Sennheiser px100 אוזנייה שנייה crossroads mylarone x3i אוזנייה שלישית crossroads bijou אוזנייה רביעית היא Etymotic Er-6i האוזניה אמורה להשתלב עם הנגן Cowon d2 עכשיו אני משתמש באוזניות reference 220 ואני לא כלכך מרוצה באוזניות אני אשתמש בעיקר בנסיעות באוטובוס ובנסיעה על סקייטבורד אני שומע מוזיקה בסגנונות של ראפ ורוק עד רוק כבד וצרחות וכאלה יש אפשרות לקנות מחו"ל (להזמין גם מאתרים שלא שולחים לארץ כי אחותי גרה ב Los Angeles) תודה מראש ויום טוב תומר כהן

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.