עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by kaki356,

צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה 37INC פול HD. הייתי מעוניין לשמוע המלצות מחברי הפורום על מה כדי לי ללכת.. בעקרון אין הגבלת מחיר אבל כמה שיותר זול יותר טוב או לפחות שאני יבין על מה אני משלם יותר כי אחרי חיפוש מהיר יש המון הבדלי מחירים אבל בשבילי זה לא אומר על מה אני משלם יותר... כמובן שעדייף חברה כמו LG, SAMSUNG ולא חברות בלי שם... בקצרה אני צריך שיתחברו לטלויזיה מימיר, מחשב וסוני 3.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by yolh4f,

2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by MeLeH,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by aTsury,

שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by sim12345,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by azsxazsx,

שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eyalll,

היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות LCD 32 אינץ' איזה הכי מומלץ והכי כדאי לי וגם שיהיה זול? מה אתם אומרים על LG Scarlet 32LH70YR LCD ‏32 ‏אינטש בזאפ ראיתי 3800 שקל

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן, אני רוצה לקנות מסך חדש, חשבתי שתוכלו לעזור לי כי באמת שאין לי מושג מה כדאי לקחת. לא חשבתי על מחיר מדוייק. כעיקרון אני לא רוצה משהו מפוצץ ויקר, בלי 3D, אבל אני רוצה אפשרות להפעיל סרטי FHD. בהתחשב בזה שהספה במרחק של קצת יותר מ-4 מטר מהקיר של הטלוויזיה, מה הגודל האידיאלי? ומה תהיה האפשרות הטובה ביותר להפעיל סרטים, שבמקור נמצאים על המחשב, כשהוא רחוק פיזית מהמקום של המסך ואין אפשרות למתוח כבל ביניהם? (סטרימר, WIFI, רעיונות אחרים אם יש..)

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4095=4138&DB6195=140532&DB26931=461527&DB4091=4108&orderby=price

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. רצוי מסך 37-42 אינץ' בתקציב עד 2500 שקלים. המטרה היא לחבר למחשב באמצעות כבל HDMI או משהו ולהפעיל משחקים כבדים וסרטים מהמחשב כדי שאוכל לצפות בזה במחשב. אשמח לדעת בנוסף - אם אני צריך לקנות משהו בטלוויזיה או במחשב כדי שההתאמה בין המחשב לטלוויזיה תהיה טובה יותר. - ואם יהיה דיילי במידה ואני מפעיל משחקים במחשב וצופה בהם בטלוויזיה, או שזה יהיה כמו לחבר מסך גדול יותר למחשב. הצעות?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 ‏ LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by barak_11,

אני צריך המלצה לטלוויזית 32" בשביל בן דוד שלי. הוא קונה אותה במיוחד לXBOX360 החדש שלו ולכן היא צריכה להיות ממש איכותית. הוא מאוד רוצה טלוויזית FULL-HD אבל גם טלוויזית 720P איכותית (אבל באמת אחת טובה - גם לסרטים וגם לXBOX) תספיק. חשוב שיהיו גם לפחות 2 כניסות HDMI. שימו לב שבגלל מחסור במקום אסור לטלוויזיה לעלות על 32" - זהו הגודל המקסימלי. אני מבקש גם לא לחרוג מהתקציב, להפך אם יש משהו טוב מספיק גם בסביבות ה5, אז "פעמיים כי טוב". תודה רבה לעוזרים, ברק.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by dj-ariel,

שלום חברה אני מעוניין לקנות מסך LCD לטלוויזיה מסך רחב* עם חיבור למחשב שהמטרה העקרית שלי היא צפייה בסרטים דרך המחשב לLCD כלומר חיבור TV אני מעוניין במסך עד 25 אינ'ץ טווח המחירים שלי 2000-2500 אפשר גם פחות וחשוב לי הרזולוציה שתהיה עדכנית יחס התמונה תמיכה בHD וגם שלא יהיה חלקים שקופים עם קרני השמש יפגשו בטלוויזה... תודה :]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  25. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.