עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]

2. Started by DarkLloth,

אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Swed,

אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by 111111,

כרגע הוא מחובר דרך חיבור סקארט לסקארט שקיבלנו עם הממיר...האם יהיה הבדל משמעותי אם אני יקנה חיבור סקארט לסקארט איכותי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by DorM,

האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום וחג שמח לכולם. המפרט שלי בצד <---- יש לי realtek HD audio manager. כל פעם שאני מנסה לדבר בסקייפ או כל תוכנה אחרת זה מנמיך לי את עוצמת המיקרופון למינימום כלומר לא שומעים אותי כמעט... כל ההגדרות של ניטרול רעשי סביבה ביטלתי כי יש לי מיקרופון ג'נרי לא ממש איכותי גירסת התוכנה: 5.10.0.5667 מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה...?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. אני רוצה לקנות רמקולים מה אתם אומרים על אלה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716817 תגידו אני יכול חבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה ? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מתנה התקציב עד 2500 ש"ח הבקשות מסך FULL HD, כמה שיותר גדול, של חברה מוכרת, אחריות יבואן רשמי ורצוי מאוד כניסה של USB. מה שכרגע לפי בדיקת מחירים עומד על הפרק PANASONIC 37 דגם U20 TOSHIBA 40 דגם 700 SHARP 40 דגם 500 אולי נוכל להגיע גם LG 37 דגם LD460 SAMSUNG 37 דגם C530 אשמח לשמוע חוות דעת ותגובות. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש אוזניות inear לנגן cowon d-2 ב-150-200 ש"ח. האם האוזניות של האייפוד רלונטיות מבחינת האיכות? האם השילוב של השניים לפגוע בשמע? אם זו לא אופציה רלוונטית, מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by hichcock,

היי לאחר התקנה של ווינדוז חדש קורה משהו נורא מוזר עם הסאונד.... אני שם שיר במאית שניה הראשונה שומעים חזק (גם חבר פה שמע את זה, אני לא מדמיין) ואז הסאונד יורד (לא ממש חלש, אבל יש הבדל דיי גדול) ניסיתי לחפש ב-control panel ובמקומות אחרים, לא מצאתי כלום..... בווינדוז ויסטה בחיים לא קרה לי כזה דבר.... למישהו יש מושג? ויש את התוכנות החדשות ביותר לסאונד.... טיינקס

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by Classify,

יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by oz150,

שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקול או תחנת עגינה לגלאקסי 2 התקציב בין 200-250 ש"ח חשוב שיהיה כמה שיותר עוצמתי ואיכותי כמה שאפשר בתקציב הזה תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by yariv245,

התקציב שלי זה 300, אני משתמע בהם בעיקר למוסיקה אם זה באחוזים משו כמו 70 מוסיקה 30 סרטים ומידי פעם משחקי מחשב אם זה חשוב זה הכרטיס קול שלי Gigabyte GAMA78LMTUS2H חיפשתי קצת וזה ומצאתי את אלה http://ksp.co.il/?uin=16133 http://ksp.co.il/?uin=15343 וזה גם http://ksp.co.il/?uin=8812 רק שלגבי 5.1 אני לא בטוח אם במחיר הזה הרמקולים טובים.. תודה על העזרה והמחירים יותר מ300 כי יש 20% אז זה יוצא 300....

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by killer20,

החלטתי לקנות את המערכת הבאה http://tms.co.il/product/8511 microlab h600d רציתי לקבל חוות דעת איך היא לסרטים ומשחקים בעיקר וגם למוזיקה מדי פעם מכיוון שלא מצאתי עליה הרבה חוות דעת תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.