עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by gil_k,

אני קניתי את האוזנות של UE super.fi 3 ואני הולך להשתמש בהם עם ה sansa clip, עכשיו בעיה ידועה (אך אני מקווה שהיא תיפתר בעדכון גרסא) היא שעוצמת הקול הנמוכה ביותר עדיין גבוה ועוד ה super.fi 3 הם אוזניות קלות ל"דחיפה" 13 אוהם אז האפשרויות שיש לי הן: 1. לקנות ווסת לעוצמת היציאה של הנגן ואני יודע שזה אמור לפגוע באיכות קצת לכן אני מבקש המלצה לאחד כזה שלא יוריד את איכות הסאונד, תקציב? לא יותר מ 50 שקל.. אני לא רוצה לבזבז על זה הרבה אבל עדיין שיתן תמורה תובה 2. אפשרות שניה: להוריד את העוצמה בשירים עצמם, אבל אני לא בטוח אם זה יוריד את האיכות של השיר, יהיה שינוי באיכות? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by RX7,

זולות לא משהו יקר.. סביבות 100 ש"ח + - מה אתם אומרים מה כדאי משניהם ? http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=106 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# תודה מראש

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. 1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. קניתי אתמול את שר הטבעות בגרסא המורחבת (extended). הסרט מגיע בפורמט widescreen. בכל מצבי הצפייה של המסך (גם ב-zoom) אני לא מצליח "לפתוח" את הסרט לכל רוחב המסך ותמיד נשארים פסים שחורים למטה ולמעלה. האם זה בגלל פורמט widescreen? ראיתי אח"כ שהסרט נמכר גם בפורמט של full screen. האם בפורמט הזה הסרט יכול להופיע על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by mischa_barton,

אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]

9. Started by Rule The Pc,

אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by almog333,

שלום רב, בכוונתי לקנות אייריבר 340 , זה אחרי שעברתי על הרבה כתבות, השוואות בין נגנים ועל מה שהיה לכולם לומר כאן בפורום. השאלה שלי מתייחסת לתג id3. כל השירים שלי במחשב ממותגים בסדר מופתי אבל הכל נעשה דרך נגן המדיה 9 של וינדוס (advanced tag aditor). האם זהו תג שהנגן ידע לזהות כשאני מחפש שירים לפי אלבומ/זמר? תודה מראש, אלי.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by D-M-X,

באיזה חנות בארץ יש את הירוק?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by kio,

שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by leoleo,

האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by t-mac,

שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by w7_znay,

פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by liho,

שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  25. שלום רב. חברה שלי קנתה מחשב חדש והיא מתלוננת שעוצמת הקול אצלה נמוכה. כרטיס הקול שלה מובנה בלוח-אם (כלומר לא כרטיס אמיתי) והרמקולים שלה אלו רמקולים שמובנים במסך LCD (לא זוכר את הדגם). עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה פתרון זול יותר ויעיל יותר כדי להגביר את הקול. לקנות זוג רמקולים או לקנות כרטיס קול. היא אינה צריכה קול היקפי או באסים שיפוצצו לה את הבית. רק להגביר קצת את הקול. תודה מראש, שי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.