עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Em.,

אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by ozdaya,

שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by lior322,

אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by D-M-X,

באיזה חנות בארץ יש את הירוק?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by shubidubi,

יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?

9. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Atom Mother Heart,

מצאתי פטיפון מסוג Nikko מישהו מכיר את החברה? עכשיו נראה לי שהמחט הלכה לעולמה כי היא שחוקה לגמרי איפה אפשר למצוא חדשה? תודה

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by erlich9,

יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by qpalzm,

טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by tom123,

האם אפשר להעביר DATA עם הH10 האמריקאי?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by blue wings,

טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. יש לי בבית GRADO SR60, ולמרות שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם, המשפחה כל הזמן מתלוננת על הרעש שיוצא מהם (והעובדה שהם די התיישנו אצלי די הורידה מאיכות הצליל). אז אני מחפש אוזניות חדשות, בתקציב של 200-500 שקלים, כשהדבר היחידי שממש חשוב לי שיהיו סגורות . לצערי אין לי אפשרות לחרוג מה-500 שקלים, כי את התקציב האמיתי כבר מתחתי בהרבה. רציתי לקנות את ה-EH250, אבל אם תוספת של 200 שקלים ל-HD280 מצדיקה את המחיר, אני אלך עליהם. יש הבדל ענקי בין השניים או שבן אדם רגיל לא יבחין בו? כרטיס הקול הנוכחי מורכב על לוח האם. אני לא סגור רק על האוזניות האלה אגב, כל חברה אחרת תתקבל גם כן בברכה. אין לי אפשרות להזמין מחו"ל אגב, אלא אם כן אתם יודעים שהויזה נטענת שמקבלים בדואר מתקבלת בהזמנות מהסוג הז…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by navk2,

שלום. אני מחפש טלוויזית LCD ליראות בה תכנים לא בHD (כי אין בארץ). לא רוצה שיהיו מריחות ועדיף עם איכות תמונה כמה שיותר טובה (כמובן). מה הטלוויזיות המומלצות בטווח ? אני חושב שאפשר לחרוג אבל לא יותר מידי...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים