אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
למוזיקה, אם אפשר מחו"ל (רק שיהיה נוח להזמין, ולא יהיו בעיות). או אם בארץ אז יהיה ממש טוב (רק אם המחיר לא יהיה :-\ ) תודה :-* חשבתי אולי על ה HD212 - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 זה Pro ? אם לא האם יש הבדל בין ה פרו ללא פרו ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תהיתי באיזה דרייבר אתם משתמשים ל AUDIGY 2 (PLATINUM במקרה שלי) בכל אופן, אחד שלא תוקע משחקים , אבל רצוי שיתמוך ב OPENAL לדוגמא..
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם ואיך ניתן ליצור הקלטה של תוכנית טלביזיה למחשב (על הדיסק הקשיח). מה החומרה והתוכנה הנדרשת לשם כך? אני מניח שאתם בקיאים בנושא - אני לא - אז אנא, הסברים בסיסיים למתחיל. תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מגבר וריסרבר מגבירים תעוצמה של הרמקולים? ולפי מה מודדים עוצמה ?כאלו באיזה יחידות? וואט?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-