אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? אני מנסה בימים אלו אך הסתבכתי מרוב האינפורמציה. :s05:
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי רמקולים X-530 ומלפני כמה ימים החלו רעשים מהירים כאלו (חלשים אבל מציקים מאוד). הרעשים יוצאים מהסאב. אם אני מנמיך את עוצמת הסאב\הרמקולים הרעשים עדיין נשארים (ואם אני מגביר הם לא מתחזקים). בקיצור כל הזמן שהרמקולים פתוחים יש את הרעשים. יש פתרון איך לסדר את זה? הרמקולים דיי חדשים רק כמה חודשים.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה
-
אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי אתמול את שר הטבעות בגרסא המורחבת (extended). הסרט מגיע בפורמט widescreen. בכל מצבי הצפייה של המסך (גם ב-zoom) אני לא מצליח "לפתוח" את הסרט לכל רוחב המסך ותמיד נשארים פסים שחורים למטה ולמעלה. האם זה בגלל פורמט widescreen? ראיתי אח"כ שהסרט נמכר גם בפורמט של full screen. האם בפורמט הזה הסרט יכול להופיע על כל המסך?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer וטלויזיה LCD 42 של טושיבה. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA אני רואה את התמונה בפורמט 4:3 ז"א כאילו יש לי 2 פסים שחורים בצידי המסך ואני לא יכול לראות את התצוגה של המחשב על כל המסך.ניסיתי לבדוק את כל ההגדרות שקשורות לתצוגה במחשב אבל לא מצאתי לזה פיתרון. הבעיה היא שכשהטלויזיה נמצאת במצב PC אפשרויות שבד"כ פתוחות לשימוש חסומות ולכן אין לי אפשרות למתוח את התמונה לצדדים. מישהו יודע אם יש פיתרון לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בינואר 2005 חברת APPLE צפויה להכריז על הדגם הבא של ה IPOD MINI (דור שני), שיכיל בין היתר דיסק גדול יותר בנפח של 5GB (שלכל המתחרים כבר יש), כמו כן, יתכן שיגיע בצבעים נוספים. בנוסף לכך, יתכן ותהיה הכרזה לגבי נגן FLASH מהתוצרת שלהם שיעלה פחות מ 200$ (עד כה החברה הוציאה נגני הארד דיסק בלבד). http://www.appleinsider.com/article.php?id=774
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האלן חברה.. לאחר משאלים,סקרים והשוואת החלטתי שאני הולך על HD497. החלטתי להזמין אותם מארצות הברית אך לפני כן רצתי לאדר סוכנויות כדי לשמוע אותם ודגמים אחרים. ביקשתי לשמוע 212PRO, 280, ו במקום הHD497 נתנו לי לשמוע את הEH350 שזהו דגם זהה ל497 אך בעל טווח רחב יותר.. אפשר להגיד שהאיכות של 280 הרבה יותר גבוה מהזוגות האחרים אך מחירם היה גבוה יחסית (800) וגם הן די כבדות ולוחצות על האוזניים.. מEH350 התרשמתי מאוד לטובה וה212PRO נשמעו לידן הרבה פחות טוב! לאחר שעה שלמה של שמיעה החלטתי שאני אלך על EH350! (: שילמתי עליהן 440 שקל לאחר הנחה. באמריקה הן עולות כ80 דולר + משלוח, אז אני חושב שעשיתי עיסקה טובה! בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהאוזניות! ואני מתחיל לגלות צלילים וכלים שבחיים לא …
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-