עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fetch,

שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by אבי11,

האם ואיך ניתן ליצור הקלטה של תוכנית טלביזיה למחשב (על הדיסק הקשיח). מה החומרה והתוכנה הנדרשת לשם כך? אני מניח שאתם בקיאים בנושא - אני לא - אז אנא, הסברים בסיסיים למתחיל. תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by smoke1,

קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by tamir245,

היי חבר'ה. נתקלתי בשאלה מחבר,אשמח לעזרתכם. DVD בעל כניסת USB יכול לקרוא HD שמחובר במארז חיצוני דרך יציאת הUSB?אני מניח שאם הוא קורא DOK ואולי כרטיסי FLASH אז יש סיכוי שיקרא HD אבל עדיין מדובר בצריכת חשמל קצת שונה נראה לי. והאם זה אפשרי בHD 3.5 שמשתמש כידוע במקור מתח חיצוני במארז או בHD 2.5 שאינו צורך מתח נוסף?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by swg,

השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by jambo7,

שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by matan27,

יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by jambo7,

בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by pergola,

איך הרמקולים 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 2.1 מישהו מכיר אותם ויכול לתת לי ביקורת עליהם השימוש בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה הרבה סרטים וסדרות ושומע הרבה מוזיקה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by gilvi,

שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by TALTOL15,

סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום לכם. לאחרונה רכשתי מחשב חדש [ניתן לראות מימין], וכעת אני רוצה להוסיף לו רמקולים. כמו שרשום בכותרת, התקציב הוא 200 ש"ח בערך. השימושים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ובסדרות. הדרישה שלי מהרמקולים הן שיהיה כלול בהם סאבוופר [אני מניח שבתקציב ייכנס רק מערך של 2.1] ושניתן יהיה לכוון את עוצמתו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Red Sparowes,

אני מעוניין בקנית lcd בתקציב 10000-8000 לסלון במרחק של 3 מט רצוי 42 אינץ full hd לצפיה בתכנים SDTV(כבלים hot) ו fhd ( סרטי blu ray \ קונסולת ps3 ) חשוב לי מאוד ש lcd ינצל את ps3 בצורה אופטימלית : זמו תגובה , צבעים חיים . על מנת לחוות את מלוא חווית המשחקים חשבתי על 42LG80FR http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch= הוא יענה על צרכי ? לא תהיה בעיה אם זמן התגובה 5ms , איכות צבעים לps3 . או אולי יש אופציה טובה יותר ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. Started by AngelDust,

קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. Started by benor,

אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים