אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, יש לי SOUNDBAR מהסוג המצוין למעלה. בחודשים האחרונים אחד השכנים מתחבר אליו ללא רשות דרך BT (לא יודעים מי מהשכנים כמובן) המכשיר משנת 2016 בערך ובעבר באמת היה ניתן להתחבר אליו באופן חופשי - ללא דרך להגדיר משהו סיסמא או להכניס למצב PAIRING לפני מספר שבועות ביצעתי עידכון קושחה לפני כחודש ומאז מכשיר חדש יכול להתחבר אליו (ללא סיסמא) רק כאשר הוא במוד BT - נבדק עם אייפון שהיה מחובר בעבר ל SOUNDBAR על אף האמור - מי שכבר התחבר למכשיר יכול להתחבר ללא בעיה גם כשהמכשיר לא במוד BT ויתרה מכך - זה גורם לניתוק שאר ה INPUTS ובגלל זה זה מפריע לנו למהלך הצפיה בטלוויזיה. כל ההוראות של סמסונג בדבר מחיקה של מכשירים קיימים מהצד של ה SOUNDBA…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ינסה להסביר קצת יותר למה אני מתכוון... המצב המצוי כרגע: כבל האודיו של המארז מחובר ישירות לכרטיס הקול המובנה בלוח (שאינו מאופשר בביוס). המצב הרצוי: יש לי כרטיס קול אודיגי 2 שבו אני משתמש ביום יום, אני מעוניין לחבר את הכבל של המארז עם היציאות של הסאונד והמיקרופון בקידמת המארז ישירות אל האודיגי 2 (החיבור של האוזניות ישירות אל כרטיס הקול מאחורי המחשב לא נגיש ), כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים, אלעד. [br]פורסם בתאריך: 1.01.2009 בשעה 21:59:47 לכל המעוניין, הספקתי למצוא את התשובה בגוגל (הכנת מתאם):http://audigy2zshowto.blogspot.com/ תודה לכל מי שניסה לעזור. אגב, יש מספר שיטות אבל זו השיטה הכי נחמדה שמצאתי, אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות מתאם כזה מוכן מראש אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי שבדקתי איך הפלאג אין הזה עובד על VMC , ניסיתי ב mce2005 רץ על vpc 2007 הוא אכן נוסף לMC, אבל שאתה בוחר בו ,לא קורה כלום ,חוץ מצליל של בחירה ,הוא לא תומך ב 2005? או שאני פספסתי משהוא ? למי שלא מכיר ,זה בעצם תוסף ל MC, שיש לו גישה ל FDD show ,מה שהוא מאפשר בעצם זה להחליף נגיד פס קול של סרט ,לבטל כתביות וכו' ,ישר ממשק הMC, ויש לו עוד כמה דבריפ נחמדים ,עם אין שום דרך אז יצרך לנסות את VMC ,עם כי המערכת שעליה זה יותר לא חזקה במיוחד ..
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
[table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש אוזניות לשימוש בעיקר עם האייפון, אך גם במחשב כשאני בבית ואני רוצה לשמוע מוסיקה בשקט התקציב הוא לא כ"כ מוגדר, כי אני לא כ"כ מבין בתחום הזה של האוזניות. ה"שם" היחיד שעוד איכשהו שמעתי עליו הוא ה-Beats. אני מחפש משהו בסגנון, אוזניות שיושבות על הראש, ולא In-ear. הבנתי שה-Beats לא שוות את הכסף, ובעיקר משלמים על המותג. בחיפושים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לאוזניות האלה: http://www.solrepublic.com/headphones והדגם שנראה לי מתאים זה ה-tracks hd. קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, ונראה שהם אמורות להתחרות ב-Beats. אשמח לשמוע אופציות נוספות בסדר גודל הזה. (נניח שהתקציב המקסימלי הוא ה-200 דולר של ה-beats solo hd, אבל הייתי מעדיף לא להתקרב אליו) כעיקרון אני מע…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן אנשים! העניין שלי הוא כזה: קניתי מחשב חדש עם רמקולים T6060 של קריאייטיב. יש לי חדר די קטן והבאסה היא שאני יכול לשמוע מהחדר שלי שבקומה העליונה לחישות מהקומה התחתונה והפוך. לכן,אני מעוניין לשפר את האקוסטיקה שגם אם אני אפיל משקולת בחדר אף אחד לא ישמע... איך אני עושה את זה מבלי לכער את החדר עם כל מיני תבניות ביצים?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל, אני יודע שאפשר להשיג תמיכה ב DTS עם תוספות צד שלישי - לא זאת המטרה של הת'רד שפתחתי! ווינדוס 7 בא עם תמיכה ל DTS במפענח ברירת המחדל שלו. המפענח "Microsoft DTV-DVD Audio Decoder" בעל יכולת לפענח DTS בדקתי באמצעות Filter MAnager אך משום מה זה לא עובד. בצורפת תמונה. ניסיתי לנגן קובץ MKV, M2TS ו DVD בעלי רצועות DTS ללא הצלחה. התקנתי מחדש גם את הווינדוס (אולי איזה תוכנה שינתה משהו) אך ללא הועיל. יש גם לציין שרצועה בפורמט LPCM לא משמיעה שום דבר גם כן, אך דיה לצרה בשעתה כמו שאומרים... מישהו מוכן לנסות לבדוק אצלו אם DTS עובד בווינדוס 7 ב"טבעיות"? או אם מישהו מכיר פתרון?! אשמח לכל דבר.... לדעתי החומרה לא משנה אבל ניסיתי גם על מחשב נייד HP ומחשב מבו…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי לוח אם NFORCE עים כרטיס קול מובנה והיתה לי התלבטות מה ההבדל בן הדריוורים של NVIDIA לריילטק. מצאתי מאמר מלא עים תשובות: http://www.ngohq.com/home.php?page=Articles&go=read&arc_id=20 TASCAM
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מחירי השילוח באייבי גבוהים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
וגם היה לכם סטרימר. איך הייתם מחברים את הסטרימר? תולים אותו מתחת לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-