עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

2. Started by DJPOWER,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by MODI,

ברשותי הרמקולים X-530 של logitech בערך מה10/06. עכשיו יש לי רעש סטטי, ככול שהרמקול על עוצמה יותר נמוכה הרעש סטטי יותר חזק, בערך אחרי האמצע אין יותר רעש סטטי. ניסיתי לחבר ולהוציא את כל החיבורים ולא עזר. מה אפשר לעשות?

4. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by yoavgo,

יש לי רמקולים של mission , עם חיבור Hf ו Lf . על הרמקול רשום numinal impadence 6 Ohms . הכבל שמתחבר מחולק לשני כבלים שרשום עליהם 2.5 ו 4 Ohms . השאלה שלי זה איזה מהם צריך להתחבר ל HF ואיזה ל LF .

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. שלום לכם... קיצר.... שמעו רגע יש לי 600 שקל והרמקולים שיש לי עושים בלגן.... אז חשבתי לקנות חדש ואני לא יודע מה לקנות או רמקולים שיתנו איכות סבירה או אוזניות שיתנו תוצאה יותר טובה בהרבה לפי מה שאני מבין ??? אפשר בבקשה המלצות וכאלה?? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Alfies,

אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by galz,

1) אני יכול לחבר אותו לכל מחשב (גם כזה בלי אייטיונס) כדי להעביר אליו קבצים? (כונן נייד) 2) כמה זמן להטעין אותו בהטענה הראשונה? 3 שעות? או יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מערכת היקפית 5.1 למחשב. כמה דברים שחשובים לי: 1. תקציב 400, 400 + ש"ח. 2. שלט אלחוטי או חוטי למערכת, לא רוצה נובים על גבי ארגז הסאב. 3. עדיפות למבנה מרובע ולא עגול לסטלייטים. יש כאן כמה שמצאתי שנראים לי : משיהו מכיר, משתמש, יכול להביע דיעה ? מעניין אותי צורת החיבור, הרי היציאה בכרטיס הקול המובנה במחשב היא PL סטריאו קטן, האם בחיבור למערכת 5.1 זה יוצא דיגיטל והחילוק לערוצים השונים נעשה בסאב ? מבט בממשק המשתמש בכרטיס הקול במחשב במצב של 2 רמקולים: מבט בקונפיגורציה של 5.1: אפשר לראות שיש תמיכה ב 5.1, אבל לא ברורה לי צורת החיבור, האם יש S/PDIF ? אני לא רואה מאחור חיבור RCA לכך. המלצות למערכות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by dr_drek,

אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 20 גיגה לפחות, בארה"ב. יש את הIPODת את הIRIVER אבל הם לא הכי זולים ולכל אחד יש את היתרונות והחסרנות שלו. עכשיו ראיתי שיש גם את הנגן Gmini 220 של ארקוס. שהוא 20 גיגה, עם צבע, קטן, קומפקטי, יש אפשרות לקנות לו שלט, אפשר לחבר אליו ישירות כרטיס ממצלמה דיגיטלית, והוא בכלל לא יקר. מצאתי מקום שאפשר לקנות את הנגון ביחד עם השלט ב300 דולר. האם זה שווה. זה נגן שווה, עם איכות טובה. בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by HumanFly,

שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  19. איזה נגן כדאי לי לקנות בטווח ה300$-400$? 10X

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by The-Fox,

טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by the godfather,

רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

23. כותרת.... תמליצו לי בבקשה על טלוויזיה בגודל 32 אינץ' לחדר אני חשבתי על שתי הטלוויזיות האלה תגידו מה דעתכם עליהם ומי יותר טובה ומאיזה בחינה? תודה לעוזרים... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. שלום לכל העוזרים הפוטנציאלים... הבעיה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS וברצוני לחבר אליו את הטלויזיה שהדגם שלה הוא HITACHI L32A02A קניתי חיבור VGA ל HDMI חיברתי בין המחשב למסך, והמחשב אמנם זיהה את החיבור ואת המסך. אך הוא לא מציג לי את התוכן. * לכרטיס מסך יש שתי יציאות:האחת היא DVI שכבר בשימוש עם המסך של המחשב.. * והשניה: היא VGA שחיברתי וניסיתי להפעיל ולא הצלחתי. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? או שמדובר בבעיה שלא הצלחתי לפתור? * בחיפוש בפורומים באנגלית, מצאתי תשובה שיכולה להיות הגיונית: שטכנולוגיית ה VGA לא מסוגלת להעביר כמות נתונים גבוה למסך... אשמח לקבל תשובות מספקות..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by ori14,

לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.