אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן ערב טוב ושקט עד כמה שאפשר לכולם בדקתי אוזניות באתר של KSP והייתי ממש נעול על הדגם ORC של ראזור שעולות 280 ואז ראיתי עוד איזה אוזניות- בצבע אדום עם דפנות מתפרוקות ושיש לזה גם מיקרופון מדונה . עכשיו נכנסתי ואני לא מוצא אותן - יכול להיות הפסיקו למכור - בכל אופן אני לא זוכר איזה דגם ואיזה יצרן זה היה . המחיר שלהן היה 350 . בכל אופן אם למישהו יש מושג על מה מדובר אשמח ללינק וכו כן אם אפשר המלצה לאוזניות בטווח מחיר הזה שהם גם לגיימינג וגם למוזיקה. לא מחפש משהו מיוחד לשימוש יום יומי רגיל . תודה שיהיה שקט ורגוע עד כמה שאפשר .
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אוזניות + מיקרופון לגיימינג (ונטרילו , טימ-ספיק וכדומה) מה דעתכם על הדגם הבא http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1867
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות כפתור לנגן mp3 התקציב 100 שקל...
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בהדפסת קופון יש הנחה של 40% על אוזניות של AKG, לפיכך אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב פתוח. http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=563&t=43
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות כדי לדבר בפלאפון. כידוע לא בריא לדבר עם הפלאפון צמוד לראש (קרינה אלקטרומגנטית) ולי זה גורם כאבי אוזן אם אני מדבר 20 דקות ומעלה.. אז אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור עד נאמר 150 ש"ח. יש לי את הpx100 של sennheiser ואני יודע שהם עדיפות על כל אוזניות שתמליצו לי עליהם אבל יש איתם בעיה שהם מגושמות לעומת אוזניות כפתור, וגם גדולות ושבירות ואני לא רוצה שיהרסו לי. התיכנון הוא לשים את האוזניות (שמתחברות לדיבורית של המכשיר) בתא הקטן של התיק. כך אוכל לשלוף ולהחזיר אותם בקלות וללא דאגות שישברו כמו שהpx100 עלולות להישבר.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אייפוד בקרוב,ולחבר שלי יש גם והאוזניות שבאות עם האייפוד ממש גרועות...לפי מה ששמעתי באייפוד, אבל אני לא חושב שהמכשיר גרוע. עכשיו אני לא רוצה שנכנס לדיון הזה של מה יותר טוב האייפוד או האיריבר. אני רק רוצה שמליצו לי על אוזניות שיוציאו את המיטב מהאייפוד ושיהיו נוחות ולא כבדות מדי.. אפילו שאני לא חייב שהם יהו סופר נוחות. מצאתי את זה : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=2867 ורציתי גם לדעת אם זה שווה או אם מישהו התנסה בזה ומה הוא אומר .. אבל בכל זאת אני גם רוצה הצעות לאוזניות נפרדות. אה ועוד דבר אחד אני לא ממש מבין באוזניות, אין לי בעיה להתחיל להבין עכשיו רק אל תחשבו שאני מבין.... הערה : כתבתי את זה אתמול בדיון של האוזניות אבל משום מה אף…
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות למחשב לשירים למשחקים אבל במיוחד לשירים סכום 100-200 שקל אפשר יותר ............ אבל כמה שפחות עדיף ...... ראיתי תHD 202 אבל הם ממש גדולות אני שונא כאילו ........ אני אוהב יותר קטנות אבל עם איכות כי אני לא סתם משקיע 200 שקל האוזניה כמו CX300וSennheise זה מתאים למחשב ? KSC75 px100 איך אלו ראיתי המלצות במיוחד על ראיתי המלצות על KSC75 זה מתאים למחשב ???????? כי גם המחיר של ממש טובב
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות איכותיות עם צליל נקי ובאס איכותי. מיני או In-Ear. עדיף In-Ear בגלל שאני רוצה להשים את האוזניות גם בקסדה כדי לשמוע באמצע הנסיעה. אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז עדיף שלא. אפשרות לחרוג מהתקציב במעט אם זה באמת שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך סוג מסויימם של אוזניות..טוב אז ככה זה נשמע קצת מוזר אבל אני רוצה אוזניות אלחוטיות(אם אין אלחוטיות אז תביאו חוטיות שיהיו עם חוט ארוךך) שהיעד שלהם מוזיקה סרטים משחקים (שיהיו עם סראונד כמובן צליל היקפי ויהיו איכותית!) אבל הדבר שאני הכי רוצה בהם זה אם נגיד אני רואה סרט עם חברים אני היחיד עם האוזניות כשאני שומע באוזניות והחברים רואים את הסרט רגיל בלי אוזניות כלומר שומעים רגיל מהטלוויזיה.. כלומר כולם רואים את הסרט ושומעים אותו רגיל רק אני עם האוזניות כמובן שהאוזניות יהיו מנטלות רעש שרק אני ישמע בכיף ולא ישמע את האנשים שמסביב וגם את הרמקולים האם יש אפשרות כזאתי שברגע שאני מחבר את האוזניות לכרטיס קול הקול שבוקע מהכרטיס קול לרמקולים לא יהיה רק לרמקולים אלא לאוזניות גם זאת…
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה. אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO) אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה. בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למשחקים. אין תקציב מוגדר, תזרקו הצעות ואני יקנה את מה שהכי מתאים לי. מקרופון יהיה נחמד אבל אני מעדיף בלי אם זה אומר שהאוזניות יהיו איכותיות יותר. * למשחקים אני מניח שעדיף אוזניות בצליל היקפי של 5.1 ולא אוזניות סטריאו? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, 1. אני צריך אוזניות ( +מיקרופון מובנה) למשחק counter strike 1.6 התקציב הוא בערך בין 100-180 שיהיו איכותיות עם אחריות מינימום שנה 2. לפני מספר חודשים קניתי רמקולים 2.1 ובאחד הרמקולים השתבש משהו .. יש לי אחריות עליהם ורציתי לדעת אם בחנות שקניתי ממנה אני יכול לקבל זיכוי עליהם ולהוסיף למשהו יותר טוב במקום? תודה לכל העוזרים ! ! ! 8)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז לפני שתשאלו מה זה תקציב נורמאל אני יסביר - זה לא אוזניות ב1000 שקל וגם לא ב500 שקל חשבתי משהו בסביבות ה300 שאני ישמע בהם טוב.. השימוש הוא למשחקים ולמוזיקה... הםא מומלץ לקנות אוזניות+מקרופון ביחד? או מקרופון בנפרד? איזה סוג של אוזניות מומלץ למשחקים? "חיצוניות" או "פנימיות" יענו כפתור כאלה? יש שגם מומלץ שחורד בקצת מה300 ושוה אתה ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-