אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה השלט שקיבלתי עם הרמקולים, אבל לצערי הוא התקלקל... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שלט כזה? לא חייב להיות של אותה חברה, כל שלט שיחבר את המחשב לרמקולים ושאני אוכל לשלוט על הווליום יהיה מצוין.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום קניתי מכשיר DVD מקליט אני לא יודע מה צריך לחבר כדי להקליט. אשמח להסבר קצר בנושא של כל החיבורים האלה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה את הADA880 של אלטק, השימוש שלהם במחשב הוא לשמיעת מוזיקה בלבד(לDVDבסלון יש מערכת 5.1 נפרדת) יש לי כרטיס קול עתיק (קריאטיב SB לייב) . רציתי לדעת האם אני צריך להגדיר או לכוון משהו במחשב(איכס-פי) או ברמקולים כדי להפיק את המיטב מהמערכת הנחמדה הזו והאם החלפת קול תשנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האוזניות המדוברות הינן אלחוטיות. אבא שלי קנה אותן ביפן לפני כמה שנים טובות, והספוגים שלהן נהרסו. עכשיו הוא רוצה למצוא מקום שבו ניתן לקנות את הספוגים. את הדגם הספציפי כנראה שלא מייבאים לארץ... אז אם מישהו מכיר מקום כלשהו שבו אני יכול לבקש שינסו להשיג את זה, או משהו בסגנון... בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות טלויזיה לחדר באיזור ה 2000 שקלים. מרחק צפיה : 2-2.5 מטר הטלויזיה מיודעת להתחבר לממיר של HOT. לראות גם תכנים רגילים וגם HD. תודה,
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת שתמש אותי בעיקר למוזיקה ללא סאב-וופר. יש לי כרגע מערכת סטריאו מזדקנת שמתחילה להיות צורמת (בעקרון היא הספיקה לי ואני לא צריך יותר) חשבתי בהתחלה על ה- 6C של Microlab אבל התקציב גבוה מדי. למישהו מכאן יש ניסיון עם מערכות זולות כדוגמת ה- Microlab B77? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 SOLO1? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802471 אני יכול לגרד עוד קצת ולהוסיף כסף ל- 4C http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764631
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם התעניינתי קצת בדגמים שונים למרות שלא יצא לי להתרשם מהאזנה לאף אחד מהם. כרגע הדגמים שעשו עליי רושם טוב הם: Altec Lansing MX5021 Harman Kardon Soundsticks Logitech z2300 Creative T40 (צירפתי אותו לרשימה למרות שאני מתאר לעצמי שהבאסים נחותים יחסית, בדומה ל T20 שנסרק באתר) האם יש המלצות לדגם המתאים ביותר לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים? (אם יש כזה שבאמת מוביל באופן מוחלט על האחרים), או לדגמים נוספים שלא מופיעים ברשימה? שאלה נוספת - האם יש באיזור הצפון/חיפה/קריות מקומות מומלצים להאזין ולהתרשם? תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אבקש תגובות לחיבור בים מחשב שנמצא בחדר אחר לטלויזיה בסלון מרחק בחיבור לפחות 10 מטר מה עדיף חיבור אלחוטי או חיבור קווי מתבקשים לענות אך ורק אנשים בעלי חיבור קיים העומד בקריטריונים לספק פרטים מדיוקים לגבי סוג החיבור והייצרן וכמובן שיקוליי עלות ואיכות תודה לכל המשתתפים דביר
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי היא האם משהו יודע כיצד אני יכול לשמוע גם ברמקולים במחשב וגם במערכת!שאל המערכת אני מחובר בקוקסיאלהאמת היא שסטיראו אני שומע בשתיהים בו זמנית אבל AC3 לא מדוע?עד לפני כחודש הכל היה תקין בסרטים עם דולבי דיגיטל המערכת עבדה כראוי ובמחשב שמעתי סטיראו יש פיתרון? יש לי כרטיס של רילטק AC97 וכמובן AC3 FILTER
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני רואה כבר כמה זמן בוואלה! שופס את הנגן הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=RWDIVXSADE הלינק בטח יפסיק לעבוד כשהמכירה הספציפית תסגר ביום ראשון, הדגם הוא Prosound Divx909. לא כתוב שהוא תומך בXviD, אבל הבנתי שאין סיבה שלא יתמוך. מה שמטריד אותי הוא העניין של הגרסאות שלא מובן לי. צריך להוסיף 139 ש"ח למעדכן גרסאות שלפי מה שאני מבין אני אצטרך, השאלה היא אם אפשר להשיג דבר כזה בנפרד במחיר טוב יותר, לפי החיפוש שעשיתי בפורום, בכל מקום אומרים שProsound זה זבל, השאלה היא מה זה בכלל אומר? מה יש בנגנים אחרים שאין בו? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש 2 אוזניות 1 הוא אוזניה כפתור לא in ear עד 200 שח סמתי עין על Sennheiser MX760 אבל אין לי מושג איך הם. אני שומע בעיקר היפ הופ אז תעזרו לי לבחור אוזניה אם באסים טובים 2 אוזניה קשת תקציב 200 שח יש לי כרגע את האוזניה hd 201 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב עדיפותSennheiser שגם היא תהיה אם באסים טובים ועוד שאלה קטנה אתם מכירים אתר שמוכר הרבה סוגי אוזניות? (אני מעדיף לקנות בחול אם זה יותר זול) תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בין ה akg k26p וה sennheiser px100 לשימוש בעיקר על האייריבר h10 אבל גם על המחשב. אני מתלבט בין שתיהן כבר המון זמן וכרגע אני נוטה יותר לכיוון הakg. אבל שום דבר לא סגור. מישהו יכול לעזור??
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-