עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fifaclub,

אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת אם מישהו כאן יכול להמליץ על רמקולים לרכב באיזור ה-500 שקלים ואם אפשר על רדיו דיסק גם כן באיזור ה-500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. אני שוקל לרכוש אותו ב-400 שקל ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות כלשהן לידיעתכם. כמו כן אני לא בטוח מהמפרט (הדל ביותר) אם הדבר הזה צורב על משוכתבים (DVD+RW) למרות שסביר להניח שכן (אני לא אוהב להניח שום דבר אף פעם). מישהו יודע מה הדגם המדויק כדי שאוכל לחפש אותו בגוגל? אם יש לו אח תאום יותר מוכר (הסינים אוהבים להוציא מאותו מפעל אלף "דגמים" שהם אותו דבר בדיוק), אשמח לדעת את שמו בישראל. http://www.mega-sale.co.il הולכים לקטגוריה "טלוויזיות LCD ו-DVD" ואני מדבר על המכשיר העליון מצד שמאל ב-399.99 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by EG,

שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by julian,

יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by DorM,

האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by nore0,

אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by kampana123,

שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by fwWW,

יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים! אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל! ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'( אולי הבס מקולקל :'( :-[

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by alex.turovsky,

לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Bartleby,

הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by Riquelme,

לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  23. אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by Asher88,

שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by warthog,

אפשר בבקשה לשמוע דיעות על רמקולים הסביבות ה- 300 ש"ח ? שמעתי רמקולים לא רעים של לוג'יטק (X220 נראה לי) אבל אני מבין שיש לקריאטיב רמקולים מקבילים שהסאב הוא מעץ... הייתי שמח לשמוע דעות ממי שמכיר את הרמקולים. המוזיקה שאני שומע היא מאוד מגוונת - ג'אז, אלקטרוני,רוק ומטאל. תודה מראש לעונים....

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים