עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AmL1,

יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by FatalClaw,

שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by gambak,

אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by yolelu,

שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by lisly,

המחיר שווה את המוצר ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by DeeKay,

אמשח אם מישהו יסביר לי על מה שולטים הבקרים בתמונה - תחום תדרים, באס, טראבל(אין לי מושג מה זה). עריכה: אה, כן, התמונה -.-' 'צטער אם אני לא בפורום הנכון. פשוט זה נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר לתוכנות.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by alonlior,

שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by boten,

האם ניתן לחבר נגן MP3 לרמקולים ברכב דרך "קלטת" כמו שעושים עם דיסקמן?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by Classify,

יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by InFecT[0]r,

אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית שתכלול רסיבר, רמקולים, סאב, lcd 32" ו DVD תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. הישמושים הם מוסיקה סרטים בעיקר, וגם משחקים. יש חיה כזאת? תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by GCaspi,

שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. אני מתלבט בין הNOMAN XTRA 30 GB לבין הTouch החדש שהוא 20GB ונחשב להרבה יותר טוב עכשיו הXTRA נכנס לי בתקציב 200$ בערך והTOUCH הוא בערך 250$ וגם פחות ג'יגה (הכל בUS) חבר שלי טס לאירופה אז אמרתי אני יתן לו כסף שיביא לי נגן.. קראתי על הטאץ' שהוא נחשב ליותר קטן ויותר נוח אז אני מתלבט לגבי הXTRA מישהו יודע מחירים באירופה לגבי הנגנים האלה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Riquelme,

לכל חברי הפורום שלום אני צריך עזרה בחיבור STLAB למחשב.כרגע הוא מחובר לממיר של הוט ע"י כבל וידאו הצהוב הרגיל.עכשיו יש למכשיר רק את היציאת וידאו הפשוטה (כבל צהוב) ויציאה של SVIDEO.רציתי לדעת איזה כבלים יכולים לחבר אותו למחשב שיש בו יציאות VGA וHDMI[ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by zoharsaar1,

יש לי רמקול באס גדול ועוד כמה רמקולים של מערכות 2.1 , ואני רוצה לקנות רסיבר לחבר את כל הרמקולים , או בעתיד שאני יקנה רמקולים 5.1 תמליצו לי על רסיברים ותסבירו לי מה טוב מה לא ? יש מדריך או משהו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. Started by orinky,

אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות: באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא? עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין. אשמח לשמוע גם על עוד חידו…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים