עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by YAc,

שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by avivgenius,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Sa,

התקציב עד כ 300 ש"ח המטרה היא למשחקי מחשב... ולמוסיקה שאני שומע על המחשב... חשבתי לקנות אולי אוזניות עם מיקרופון מובנה אבל אמרו לי שככה המיקרופון בא על חשבון האוזניות ועדיף לקנות אוזניות איכותיות + מקירופון בעשר שקל ^^ בכול מקרה עזרה... אמ.. אגב.. אני גם חושב לקנות נגן Mp3 בסיגנון iriver h10 אז האם כבר להתחשב בזה ולקנות אוזניות שגם יהיו איכותיות לזה? או שבמילא במחיר הזה אלה אוזניות שוות באיכותן לאוזניות שמקבלים בבאנדל כבר ולכן לא להתייחס לנתון זה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן תגידו מה נותן סאונד יותר איכותי... לשים ווינאמפ על 100% ואת הרסיבר על קצת? או לשים ווינאמפ על 20% ולהגביר ברסיבר? או לעשות ממוצע כזה חח

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש

12. Started by x-boy_24,

שלום יש לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אלה לוגיטק x-220 יש להם חיבור לאוזניות אני לא משתמש בו אבל פעם ניסיתי וראיתי שאי אפשר להגביר ולהנמיך את הווליום אז רציתי לדעת אם זה בכול הרמקולים ככה או שזו בעיה ברמקולים שלי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by nir-nir,

כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by GCaspi,

שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by CobraBoy,

אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by STReeT STyLe,

C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by aquarius,

מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by ultrAslan,

האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by kawaii,

יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by XMB,

יש ביכולתי לקנות את הכרטיס קריאטיב ב250 שקלים חדש (חו"ל) , השאלה אם "ההשקעה" כדאית והאם יהיה שינוי כולשהוא באיכות? יש לציין שיש ברשותי רמקולים Creative Inspire 5200 5.1 , תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. Started by Psy,

יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים