אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כותרת.... תמליצו לי בבקשה על טלוויזיה בגודל 32 אינץ' לחדר אני חשבתי על שתי הטלוויזיות האלה תגידו מה דעתכם עליהם ומי יותר טובה ומאיזה בחינה? תודה לעוזרים... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
צריך משהו במקסימום 400 שקל, לא רציני שיהיה סביר +
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן מפי3 יו אס בי ואני רוצה לשמוע את דעתכם הנגן הוא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66832&saleNo=595832 בתודה לכל העוזרים LIFE?SYSTEM
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברה.. כמו שאומרת הכותרת, החלטתי לקנות את נגן ה-mp3 של iRiver 195TC, המכיל 512 MB. השבוע אמי אמורה לטוס ללונדון. שאלתי היא, האם מישהו מכם, מכיר איזושהי חנות מרכזית של אלקטרוניקה בלונדון? כך שלא אצטרך לשגע את אימי? עוד שאלה, האם יש סיכוי שהמכשיר נמכר בדיוטי-פרי שלנו בנתב"ג?? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-