אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש התלבטות בין סוגי אוזניות העדפה לאוזניות in ear sennheiser cx300 sennheiser px100 sennheiser px200 יש אוזניות in ear המגיעות באיכותם ל px100 או 200 ??? מה יותר טוב p100 או 200 ? אני צריך אותם לנסיעות באוטובוס ובסביבה רועשת עם יש אוזניות כאלו שאוטמות אז תציעו ?? תמליצו לי אל אוזניות בתקציב 400 ש"ח מקסימום אני צריך אותם לניידות אז עדיף in ear !!!!! תודה... נ.ב : אני יוודע שפתחתי נושא בקשר לזה אבל לרא הגעתי לתשובה מספקת .......
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב. חברה שלי קנתה מחשב חדש והיא מתלוננת שעוצמת הקול אצלה נמוכה. כרטיס הקול שלה מובנה בלוח-אם (כלומר לא כרטיס אמיתי) והרמקולים שלה אלו רמקולים שמובנים במסך LCD (לא זוכר את הדגם). עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה פתרון זול יותר ויעיל יותר כדי להגביר את הקול. לקנות זוג רמקולים או לקנות כרטיס קול. היא אינה צריכה קול היקפי או באסים שיפוצצו לה את הבית. רק להגביר קצת את הקול. תודה מראש, שי.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות, המבחר גדול ואני לא רוצה ליפול על אוזניות לא טובות.... האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה בmp3, ואני מתלבט בין אוזניות אטומות ללא אטומות. אין לי נסיון עם אוזניות אטומות, לכן אני רוצה להבין אם יש הבדל באיכות או שרק בקטע של האטימות לרעשים. מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי את האוזניות האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 שווה ללכת עליהן? אוכדי לקחת משהו אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, בכוונתי לקנות אייריבר 340 , זה אחרי שעברתי על הרבה כתבות, השוואות בין נגנים ועל מה שהיה לכולם לומר כאן בפורום. השאלה שלי מתייחסת לתג id3. כל השירים שלי במחשב ממותגים בסדר מופתי אבל הכל נעשה דרך נגן המדיה 9 של וינדוס (advanced tag aditor). האם זהו תג שהנגן ידע לזהות כשאני מחפש שירים לפי אלבומ/זמר? תודה מראש, אלי.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-