אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4 רמקולים של AIWA , הגדולים האלה הנה תמונה בקיצור יש לי כאלה 4 ואני רוצה לחבר אותם עם רסיבר למחשב , לחבר כבל מהרסיבר למחשס ואתה 4 הרמקולים שיש להם חיבור כזה של שתי חוטים שנכנס לרסיבר עם קליפסים קיצור אתם יודעים. תביאו לי איזה המלצה לרסיבר טוב שיהיה עם שלט. תודהה[br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 21:18:56 עוד משהוו שרציתיאני יחבר את הרסיבר עם כבל AUX בצד אחד שלו שתי יציאות אדום ולבן ובצד שני יציאה כמו של אוזניות ירוקה כזאת , ואני רוצה גם להעביר עוד כבל מהרסיבר לממיר של YES שגם בצד אחד יש לו שתי יציאות אדום לבן ואותו דבר צד שניי תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, תנו לי את דעתכם והצעתכם לרמקולים 2.1 בגדר 400 ש"ח או הרכב רמקולים אחר במחיר זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כרטיס טלויזיה פשוט שישדר לי מהיס מקס למחשב, לא צריך איכות HD או איכות משגעת, סה"כ שירארה לי כמו טלויזיה אבל אני צריך שהשלט שבא עם הכרטיס טלויזיה יעבוד כשלט גם ל Windows media center. מחפש את הדבר הכי זול שיכלול את מה שפירטתי. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה\ניסיון על אחד טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום כולם אני חדש פה בפורום דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב? מה דעתכם עליה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881 היא HD Ready נראה לכם שזה יספיק לי? או זאת : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789 שהיא מתאימה לתקציב שלי בול והיא FULL HD ויש חנות ליד הבית שלי... תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המרחקים הם כאלה מטר מהמחשב.. ( אני רואה טלוויזיה באופן דיי קבוע כשאני יושב על המחשב) שתי מטר מהספה שיש לי בחדר.. ומטר וחצי מהמיטה שלי.. (הטלוויזיה תסתובב למי שלא הבין) בכל מקרה אני חושב שאולי 32 תשב אפילו יותר טוב למרחקים הנ''ל.. הייתי נשאר בכל מקרה על הסדרה של ה 7603 של פיליפס.. הבעיה שאני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וחבל לי לא לנצל תכרטיס מסך שיש לי (4870X2 מי שמבין בתחום) ולכן יש צורך בטלוויזיה FHD.. עם זאת 80 אחוז מהתוכן שאני אצפה בו יהיה שידורי SD (יס מקס..) מתוכם הרבה שידורי ספורט וסדרות טלוויזיה.. בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמחשב (מהעמדה הזאת אני אצפה לרוב) יש לי העדפה לאיכות טובה בשידורי SD גם אם זה על חשבון איכויות ה HD של המסך.. בתור אחד שמאז ומעולם מחז…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לרדיו MP3 לרכב בתקציב של 600-700 שח. אני לא יודע איזה מתאים לרכב, אני רק יודע שמה שיש עכשיו ברכב זה רדיו רגיל שאפר להוציא את הפנל הקידמי. לוחצים על כפתור והוא יוצא. יש רעיונות
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המצלות בנוגע לטלויזית חדר, בגודל 26 אינץ' מקסימום , השימוש שלה יהיה עבור המחשב, ולצפיית שידורי טלויזיה ( yes ), חשוב שתיהיה איכותית כדי שתתאים לישיבה ממושכת מול המחשב בעיקר. מרחק מקסימלי לצפייה בטלויזיה בחדר, 2.5 מטר. בנוסף אני מעוניין לברר עבור טלויזיה לסלון, מרחק צפייה מקסימלי 3 מטר, כנראה בגודל 37 אינץ' מקסימום מהידע המועט שיש לי בדבר. חשוב שהטלויזיות יהיו בעלות שם איכותי בשוק שיחזיקו לטווח ארוך, טווח המחירים : לחדר עד 4 אלף שקל, לסלון עד 5.5 אלף שקל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת אני צריך המלצה ל2 כרטיסי קול למחשבים שלי. האחד זה למחשב שאני משחק עליו ככה שפחות חשוב לי איכות הקול (גם ככה היא תשתפר אני עובד עם כרטיס אונבורד) חשוב לי שיעזור לשפר את הFPS השני זה למחשב HTPC שפה הדגש הוא על סאונד ומוסיקה ולא המשחקים כי אני לא משחק עליו. אז לא צריך את כל התמיכות של המשחקים. התקציב הוא 1700 שקל בערך לשנייהם. תודה מראש CM עריכה: במחשב HTPC הכרטיס מחובר אנלוגית למגבר ומערכת 5.1
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך המלצה לסט 2.1 שיחובר למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למוסיקה, רוק, אלטרנטיב וכו׳ ולמגוון ג׳אנרי הסרטים. התקציב הוא עד 800, עם עדיפות לסט שנמכר באזור המרכז (ת״א) תודה לכל המייעצים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-