עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by chermesh,

שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by 54321,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by yolelu,

שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by pure perfection,

בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by razoli,

אני מחפש אוזניות איכותיות ומעדיף אלחוטיות לשימוש ב MP3 ולמחשב כאחד (שאני אוכל להשתמש בהם עם במחשב וגם הMP) טוווח המחירים מוגבל עד 400 אני חשבתי על אלה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=382101

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. יש לי את הרמקולים הבאים : YAMAHA HOME THEATER SOUND SYSTEM TSS-1 http://www.3dnews.ru/documents/1752/tss1.jpg יש לי כיום לוח אם של ABIT I865E עם כרטיס קול מובנה .. אני מרגיש אני יכול להוציא מהם יותר איכות ויותר עוצמה עם כרטיס קול טוב . מה אתם אומרים ? (עוד שבועיים אני אמור לקבל מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS האם הכרטיס קול שם הוא כמו שיש לי היום ? ה ON BOARD)

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by ברק2000,

האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. יש לי מינידיסק של sony דגם:510 ואני רוצה תוכנה הכי פשוטה שיש שאני מראה לו תיקיה עם שירים במחשב והוא יעלה לי אותהבלי יותר מדי סיבוכים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by sharonarn,

רכשתי את המסך ללא כרטיס HDMI ואני רוצה להוסיף אותו.. יש לי את הכרטיס TY-FB10HMD (יש לו 2 כניסות) ורציתי לדעת אם הוא מתאים למסך הזה? ואם לא איזה כרטיס צריך ואיפה אפשר להשיג אותו.. תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by ranyr,

אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  13. שלום. אני מנסה להשוות שני מיקרופונים; וכאילו שהמידע לא מספיק מורכב - הם גם כתבו את המידע אחרת. אז הנה הדברים שאמורים להיות לגבי אותו נושא: Capsule: 1) Capsule type: 6 mm electret condenser 2) Element : back electret-Condenser Sensitivity: 1) Sensitivity at 1 kHz into 1K ohm: 10mV/Pa (-40 dBV, re. 0 dB = 1V/Pa) 2) Sensitivity : -63 dB +-3 dB ( 0 dB=1V/ microbar 1,000 Hz indicated by open circuit ) Self noise: 1) S/N ratio: 70 dB A-weighted 2) Signal-to-Noise Ratio <110dBu אודה לכם אם תשוו בין הנתונים; וגם תגידו איזה מיקרופון יותר חזק באיזה תחום.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by timac,

חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by aviran_n,

הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by boten,

האם ניתן לחבר נגן MP3 לרמקולים ברכב דרך "קלטת" כמו שעושים עם דיסקמן?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by sagi_10,

אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250

20. אפשר בבקשה אתר? אני לא מוצא X_X

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by mena,

ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by Sa,

התקציב עד כ 300 ש"ח המטרה היא למשחקי מחשב... ולמוסיקה שאני שומע על המחשב... חשבתי לקנות אולי אוזניות עם מיקרופון מובנה אבל אמרו לי שככה המיקרופון בא על חשבון האוזניות ועדיף לקנות אוזניות איכותיות + מקירופון בעשר שקל ^^ בכול מקרה עזרה... אמ.. אגב.. אני גם חושב לקנות נגן Mp3 בסיגנון iriver h10 אז האם כבר להתחשב בזה ולקנות אוזניות שגם יהיו איכותיות לזה? או שבמילא במחיר הזה אלה אוזניות שוות באיכותן לאוזניות שמקבלים בבאנדל כבר ולכן לא להתייחס לנתון זה?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by dor962,

אני צריך המלצות לאוזניות שמתאימות לנגן אמ פי 3 (creative zen micro 6 gb)...תקציב...עד 200 שקל... ועדיפות לאוזניות כפתור...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.