עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by j,

זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני זקוק להמלצה לכ. קול כי זה שעל הלוח מתחיל לקרטע לי.. עכשיו טוו המחירים.. דיי מוגבל.. המקסימום שכרגע יש לי הוא 300 שקל אבל אם יהיה משהו ממש טוב.. אני אוכל להתפשר בנושא.. לכיוון ה400 עכשיו מה שאני מחפש הוא כ. קול למשחקים ומוזיקה.. כנראה שעדיפות מסויימת למוזיקה.. כי בתכלס במחשב שאליו זה מיועד לא הולכים לשחק יותר מדי.. אבל כמו כן שלא יראה ביצועים עלובים במשחקים.. בתודה, אגב אני חשבתי על הכ. קול הבא http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=26982 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=38645 במידה ואני באמת יצלח להשיג את ההפרש.. מה לגביי AuzenTech איך הם??

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by mena,

ואני מחבר את הנגן למחשב ושאני מנסה לסנכרן אותו אם המדיה פלייר והוא ניכנס חצי כזה ואז סוגר אותו מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  6. כותרת.... תמליצו לי בבקשה על טלוויזיה בגודל 32 אינץ' לחדר אני חשבתי על שתי הטלוויזיות האלה תגידו מה דעתכם עליהם ומי יותר טובה ומאיזה בחינה? תודה לעוזרים... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696767 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596042

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by amir_dj,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by swg,

השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Electric Boom,

המגבר הזקן שלי גוסס,הוא משדר רק לצד אחד. ניסיתי להחליף בין היציאות,כלומר לחבר את רמקולי שמאל לימין,בכל מקרה שומעים רק בצד ימין(הוא מחובר כרגע ישירות למחשב,דרך כל AUX מתפצל והרמקולים(2X20W + 2X150W מחוברים דרך כבל נחושת - Old School...) אני עובר כבר איזה חצי שעה על כל החיבורים ואני לא מצליח למצוא מגעים דפוקים או משהו בסגנון,מישהו חווה בעייה דומה ויכול להמליץ על פתרון?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by AnTiSh0ck,

יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by tommy_g,

שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. האם זה משפיע על הבאסים אם הממברנה פלסטיק או קרטון? יש הבדל משמעותי ביניהם ? הסאב עשוי פלסטיק יעמוד אורך זמן יותר מהעשוי קרטון ? כי יש לי סאב פיוניר 1000 וואט W306 ואני כמעט מוכר אותו ורוצה לקנות סאב לנזר 1600 וואט MaxPro124D עשוי מקרטון ואני מתלבט לקנות או לא בגלל ממברנת הקרטון . בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by shubidubi,

יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?

15. JVC RX5032 - רסיבר JBL SCS146 - רמקולים HP VP6311 - מקרן Apex DVX811 - מכשיר דיוידי מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by phil,

אהלן חברה.. כמו שאומרת הכותרת, החלטתי לקנות את נגן ה-mp3 של iRiver 195TC, המכיל 512 MB. השבוע אמי אמורה לטוס ללונדון. שאלתי היא, האם מישהו מכם, מכיר איזושהי חנות מרכזית של אלקטרוניקה בלונדון? כך שלא אצטרך לשגע את אימי? עוד שאלה, האם יש סיכוי שהמכשיר נמכר בדיוטי-פרי שלנו בנתב"ג?? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by ראסמון,

אני מעוניין לדעת אם JAMO נחשבת לחברה טובה בתחום הקולנוע הביתי. אני בדרך לקניית מערכת 5.1 של החברה ב5000 כולל מגבר איכותי, יש משהו יותר משתלם סביב המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by amit887,

אני רוצה לקנות iriver t20 בנפח 1 ג'יגה איך הוא???

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by AngelDust,

קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by benor,

אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים