עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BlackDiablo,

אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by nesber,

אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by dodoboy,

קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by kheled,

היי, אני מעוניין בקרטיס קול עד 500 שח שאליו אני אחבר את ה Z5500 איזה הכי עדיף? או שאולי להשקיע קצת יותר כי לרמקולים הרבה חיבורים ? איך עדיף לחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by xXDevil4Xx,

שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by guyby,

http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. יש לי בבית GRADO SR60, ולמרות שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם, המשפחה כל הזמן מתלוננת על הרעש שיוצא מהם (והעובדה שהם די התיישנו אצלי די הורידה מאיכות הצליל). אז אני מחפש אוזניות חדשות, בתקציב של 200-500 שקלים, כשהדבר היחידי שממש חשוב לי שיהיו סגורות . לצערי אין לי אפשרות לחרוג מה-500 שקלים, כי את התקציב האמיתי כבר מתחתי בהרבה. רציתי לקנות את ה-EH250, אבל אם תוספת של 200 שקלים ל-HD280 מצדיקה את המחיר, אני אלך עליהם. יש הבדל ענקי בין השניים או שבן אדם רגיל לא יבחין בו? כרטיס הקול הנוכחי מורכב על לוח האם. אני לא סגור רק על האוזניות האלה אגב, כל חברה אחרת תתקבל גם כן בברכה. אין לי אפשרות להזמין מחו"ל אגב, אלא אם כן אתם יודעים שהויזה נטענת שמקבלים בדואר מתקבלת בהזמנות מהסוג הז…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by 54321,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by yolelu,

שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by inbar,

האם הוא אמיתי או שהוא בדיוק כמו היציאה לאוזניות?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום, יש לי את ה אינספייר 2500 אני לא מצליח להסיר את הגרילים, וגם בכוח לא ממש, זה פשוט כלכך חזק תקוע. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by yogev_23,

הבעיה נפתרה, מנהל הפורום בבקשה תמחק יום נהדר

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by matvey99,

אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by ברק2000,

האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

בסביבות של ה-2 גיגה..

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by HumanFly,

שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.