אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל שז…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש ביכולתי לקנות את הכרטיס קריאטיב ב250 שקלים חדש (חו"ל) , השאלה אם "ההשקעה" כדאית והאם יהיה שינוי כולשהוא באיכות? יש לציין שיש ברשותי רמקולים Creative Inspire 5200 5.1 , תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקציב שלי זה 300, אני משתמע בהם בעיקר למוסיקה אם זה באחוזים משו כמו 70 מוסיקה 30 סרטים ומידי פעם משחקי מחשב אם זה חשוב זה הכרטיס קול שלי Gigabyte GAMA78LMTUS2H חיפשתי קצת וזה ומצאתי את אלה http://ksp.co.il/?uin=16133 http://ksp.co.il/?uin=15343 וזה גם http://ksp.co.il/?uin=8812 רק שלגבי 5.1 אני לא בטוח אם במחיר הזה הרמקולים טובים.. תודה על העזרה והמחירים יותר מ300 כי יש 20% אז זה יוצא 300....
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה, מנהל הפורום בבקשה תמחק יום נהדר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך שתעזרו לי בקניית רמקולים או מערכת למחשב , עד 1000 ש''ח. בעיקר אני צריך למוסיקה , וסרטים ומשחקים פחות חשוב. שהסאב יהיה חזק ... תודה מראש. =] שיהיה 5.1 - אני יודע ששומעים מוסיקה ב2.1 אבל אני רוצה 5.1
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הרבה מהחברים שלי וגם הרבה מכתבות בפורום די מזלזלים בIPOD... זה לא שאני רוצה לקנות אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה החסרונות שלו יחסית לשאר החברות ומה בדיוק עושה אותו יקר יתר יחסית לשאר החברות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-