אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני רוצה רוצה לקנות רמקולים. עכשיו יש לי רמקולים גרועים, שעלו לי 30 שקל...שומעים בהם חרא... אז אני צריך רמקולים הכי טובים שאני יכול למצוא ב-150 ש"ח... תודה עריכה: בעודי מחפש, מצאתי את זה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24889 לפי התגובות שיש עליו, הוא נראה לי די טוב ומתאים למה שאני רוצה. אבל אני לא מבין בכל זה, אז אני צריך חוות דעת עליו... שוב תודה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS
-
אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כל פלט אודיו אצלי, מאוד חלש, לא משנה אם זאת מוזיקה, סרט, או כל דבר, הוא הבה יותר חלש מאשר אצל חברים שלי. אז רציתי לדעת שני דברים. א. האם ישנה תוכנה שיכולה להגביר את זה? ב. האם ישנה אפשרות לחבר את המערכת בתור ה"רמקולים " של המחשב שלי? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
- 4 followers
-
-
<p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב, אני ממש ממש רוצה לקנות H10, המחיר הכי זול בארץ זה באמת 1300? ולא ממש אכפת לי אם הוא יהיה אמריקאי, לידידה שלי יש אמריקאי ולא ראיתי הבדלים. אז מה המחיר הכי זול בארץ? ו5 ג'יגה זה ממש מספיק לי.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-