עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אדומי,

שלום, קיבלתי מקרן קול, כשאני מחבר אותו לטלויזיה (neon) עם חיבור rca אדום ולבן אין צליל...אך כשאני מחבר אותו לממיר של הוט יש צליל והוא עובד. אין חיבור אופטי בטלויזיה. מה הסיכוי שבגלל שהממיר מחובר לטלויזיה עם hdmi, אז בעצם הוא לא יכול להוציא סאונד חיצוני עם חיבור אנלוגי כמו rca? תודה רבה מראש

3. היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…

4. 2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by legocar,

קניתי כרטיס טלויזיה של ג'יגהבייט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=5713 שמגיע עם התוכנה powercinema. חיברתי את הכרטיס לממיר של yes וניסיתי להקליט עם התוכנה. ניסיתי עם הכניסה של האנטנה, ועם הכניסה של המתאם של RCA לכבל אחד (איך קוראים לזה?) בשני המקרים היתה תוצאה דומה: התמונה שנראתה בתוכנה היתה מהבהבת (מופיעה ונעלמת בקצב מהיר), והסאונד נשמע טוב. כשהסתכלתי על הקבצים אחרי שהקלטתי, התמונה נראתה בסדר, אבל לא היה סאונד בכלל. הצלחתי להקליט עם סאונד רק עם windows movie maker, אבל האיכות לא היתה משהו. איך אפשר להקליט עם סאונד עם ה powercinema? (ניסיתי למצוא את הגרסה של התוכנה, אבל לא מצאתי את זה שם. על דיסק ההתקנה רשום גרסה 5)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by mega1234,

ה FIRMWARE הוא לגירסאות הUMS של הH10 ומתעדכן דרך IRIVER PLUS שינויים ותיקונים: [Added functions] 1. Added AB repeat function. This function is activated or inactivated through "SETTING" -> "Extra" -> "A-B Repeat". 2. Added Study mode. This function is activated, inactivated, or configurable through "SETTING" -> "Extra" -> "Study Mode". 3. Alphabetical sort of file names in TEXT, PHOTO, and BROWSER modes. 4. Added a function to memorize a previously selected item in MUSIC mode. 5. Added a function to remove items in Quick List one by one. [improvements] 1. Increased the number of supported files in TEXT and PHOTO modes. 2. Displays a marker to show the curren…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by ac1240,

חייב שיהיה FULL HD LED 37 אני רוצה שזה יהיה משהו טוב של חברה טובה ולא איזה חרטא בסגנון FUJICOM תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Seeyouinhell2,

אני מחפש משהו זול ואיכותי עד 60 שקל שפשוט יעבוד ויהיה נוח להשתמש בו בין אם זה לשים אותו על סטנד או להדביק אותו למסך ושיקלוט שאני מדבר חשוב שיקלוט לפחות מאיזה 40-50 ס''מ כי אני שונא להצמיד אותו אליי אגב אני לא סגור אם זה אמור להיות פה או בציוד היקפי אבל אני מקווה שתיסלחו לי אם טעיתי

10. Started by nall,

בוקר טוב, לא יודע אם מקובל לקבל בתת פורום זה המלצות לגבי סט רמקולים אבל בכל זאת מבקש עזרתכם... כרגע קיימת אצלי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת בחיווט אנאלוגי מהמחשב רסיבר RX 498 YAHMAHA עם רמוקלים דיי איכותיים גם מחברה זאת. מערכת זאת תופסת חלק נכבד מהחדר ,מעוניין במערכת קצת יותר אקסלוסיבית ומיניאטורית וכמובן שלא תגרום לפשרות באיכות השמע. אודה לעזרתם והצעותיכם. תודה והמשך יום טוב , נועם

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by zionovadia,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. כל מה שאני צריך זה חיבור RCA צהוב שיכניס וידאו למחשב כדי שאוכל לפתוח חלון קטן ולראות בזמן שאני עובד על המחשב. המסך הוא LCD 32 אינץ' והוא משמש גם לטלויזיה וגם למחשב, לכן כשאני עובד עליו אני רוצה גם לראות את שידורי הממיר במסך קטן. עד עכשיו הייתי עושה זאת בשתי שיטות. 1. הייתי משתמש בכרטיס RADEON X1900XT שכולל כניסת וידאו. 2. הייתי משתמש בכרטיס טלויזיה ישן מאוד מאוד. לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם 4870, ועד כמה שזה תמוה ודבילי וממש חוסר התחשבות, אין לו יכולת לקבל וידאו והכרטיס טלויזיה כל כך ישן שלא מצאתי לו שום דרייבר שמתאים לVISTA 64 ביט (על 32 הוא עבד יופי) לכן אשמח להצעות לאיזשהו כרטיס, אפילו עדיפות לאיזה מתאם USB קטן שסה"כ יקבל אות וידאו דרך COMPOSITE. לא מעוניין בP…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. שלום יש ברשותי רמקולים z-5500 ואני רוצה לקנות כרטיס קול עד 800 שקל.... או זה-‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professionl או זה-Creative X-Fi XtremeMusic אני צריך כרטיס קול למוזיקה משחקים וסרטים ואני לא יודע מה מתאים לי יותר בעקרון אני מעדיף את הגיימר אבל אני לא יודע איך הוא למוזיקה.... והמוזיקה אני לא יודע איך הוא במשחקים... אז עכשיו אני לא יודע מה ליקנות. תעזרו לי בבקשה / תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו על מה אתם ממליצים עד 800 שקל

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by HF Integrale,

היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הLogitech Z-5500 וכרטיס הקול X-Fi XtremeMusic ... הרמקולים חוברו בחיבור אנלוגי והכל עבד אתמול ניסתי לחבר אותם דרך החיבור דיגיטלי ,ה 5500 תומכים בחיבור דיגיטלי אופטי\קוקסיאלי וה X-fi שלי תומך רק בחיבור דיגיטלי קוקסיאלי אז קניתי כבל Digital Coax במטרה לחבר את הרמקולים דיגיטלית אך כשאני מחבר אותם דרך ה Coax אני מקבל הודעת שגיאה בפנאל הבקרה של ה Z-5500 "NO DIGITAL DATA" , ניסתי להתעסק בדריוורים ולשנות שם את היציאות לדיגיטלי אך זה לא עוזר למישהו יש מושג אולי מה הבעיה ? או שאולי יכול להפנות אותי לפורומים אחרים בתחום ? ...ניסתי לחפש באתרים של logitech & Creative אך לא מצאתי שם תשובה למרות שהיו כמה דיונים על הבעיה הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם... יש לי כרטיס קול מסוג creative x-fi pci-e בעל 4 יציאות כלומר 7.1 ועוד כניסה אחת אני משתמש במערכת 5.1 ואני רוצה לחבר עוד שני רמקולים קדמיים כלומר שיהיו 4 רמקולים קדמיים... 4 היציאות מוגדרות כ FRONT OUT REAR OUT SUB+CENTER ISIDE OUT... עכשיו לשאלה אם אני רוצה להפוך את היציאה שהיא SIDE OUT לFRONT OUT איך אני עושה את זה הפכתי את כל התוכנות שבאות עם הדריברים של הכרטיס קול ואין שום אפשרות כזאת למרות שבכרטיס קול ישן יותר היה למישהו יש רעיון?!?

21. סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  22. צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by ido-nava,

בעיה בטלויזיה 21" GRUNDING CRT בהתחלה התמונה התחלה להיות חלשה .. ואחרי כמה ימים כבר לא היה תמונה .. רואים רק מסך לבן אבל הסאונד מהרמקולים של הטלויזיה עובד מצויין ... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ? ואיך אפשר לסדר אותה ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by adu,

האם הDVDמשולב VCR הוא טוב יחסית למחיר שלו? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DVDV440&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=zap

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.