אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח-אם מדגם ma770-ud3 בעל כרטיס קול מובנה מסוג Realtek High Definition , מערכת ההפעלה היא Windows 7 , יציאת ה S/PDIF מחוברת לרסירבר בעזרת סיב אופטי , כאשר אני מוציא אות בקידוד DTS או DOLBY DIGITAL דרך מאפייני כרטיס הקול , הרסירבר מזהה את הקידוד ומוציא צליל סראונד תקין. ברצוני לנגן סרט בעל פס קול בקידוד AC3 בחמישה ערוצים , הגדרתי במאפייני ה AC3 להשתמש ב S/PDIF - pass through , הרסירבר לא מזהה את הנתונים כסראונד ומשמיע אותם כ PCM (סטראו בלבד). האם מישהו נתקל בבעיה ומוכן להפנותי לפתרון הולם? מראש אודה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? עוד מישהו פה הזמין מMassdrop את ה Fostex TH-X00 האימתניות? אומרים שהמחיר ממש משתלם(2000 שח כולל מעמ לפי החישוב שלי) אוזניות פצצה ואפילו לא צריך מגבר בשבילן- 25ohm מי שרוצה להזמין מוזמן, כדאי למהר, מלאי מוגבל, נמכרו רק היום יותר מ500 מתוך 1000 אם תרצו להזמין נאי יותר מאשמח אם זה יהיה מהלינק שלי - https://www.massdrop.com/r/CHFG2X במידה ולא תרצו להשתמש בלינק שלי - https://www.massdrop.com/buy/fostex-x-massdrop-th-x00
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברים, כיוון שלאחרונה אני רואה התעוררות כלשהי של הפורום בנושא עניין בכרטיסי קול, כמו גם כניסה של דגמים חדשים של כרטיסים לשוק, החלטתי לפרסם מדריך שימוש בתוכנת RMAA. התוכנה ששמה המלא הוא RightMark Audio Analyzer עושה מדידה של יכולות כרטיס הקול. למרות שהיא מסוגלת למדוד גם חיבורים דיגיטליים, וגם לעבוד עם שני כרטיסים במקביל (שלא בהכרח על אותו המחשב, וזאת לצורך בדיקת רכיב מסוים יחיד), נהוג להשתמש בתוכנה לצורך מדידה של הפוטנציאל של כרטיס בודד על ידי מצב loop שבו מגשרים את היציאה של כרטיס הקול אל הכניסה שלה. ניתן לראות את המדידות האילו בשימוש דיי נרחב, בין היתר בביקורת שעשיתי על כרטיס ה-X-Fi XtremeMusic פה באתר בעמוד 6. למרות שמדובר בבדיקה אובייקטיבית לחלוטין אשר לא בהכרח …
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עד 9000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי סט רמקולים של Pure accoustics Lord אומנם לא סט ברמות גבוהות.. אבל עדיין איכותי.. סדר גודל של 2300-2400 שקל לסט רמקולים ואליהם יחובר מגבר של Harman Kardon 132 בכל מקרה, כרגע אני עם המובנה, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, להעביר 5.1 ערוצים בכבל אחד. הכרטיס ישמש בעיקר במוזיקה סרטים ומשחקים. תקציב עד 500-600 .
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-