עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאחי בר המצווה.אז ככה מבירור שעשיתי באינטרנט קבלתי את ההמלצות הבאות: 1-IRIVER 795 2-IRIVER 895 3<אגב מה ההבדל בין ה-895 ל-795?> 3-IAUDIO G3 4-IAUDIO U2 עכשיו מישהו אמר לי שה-795 וה-895 כבר ישנים מדיי ולכן כדאי לי לקנות את הדגם T30 .יש לציין שכל המכשירים לעיל הם בנפח 512MB .<עכשיו ראיתי שה-T30 מגיע בלי רדיו.ככה זה מופיע בזאפ.> התקציב: 600-700 פחות או יותר.<אפשרי גם 800 ש"ח..אם זה שווה את המחיר וההבדלים.> לסיכום אני כבר שבוע אחרי הבר מצווה של אח שלי ועדיין לא קניתי. אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.כל אחד מושך לצד אחר ואין לי מושג מה לקנות. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם אני רוצה לקנות DVD לשם ראיית סרטים. הייתי רוצה לדעת: מה אני צריך לשאול כשאני הולך לקנות די וי די? מה חשוב שיהיה בו? איזה פורמטים כדאי שהוא ינגן? יש איזה שהם חברות עדיפות למכשירי די וי די? התקציב הוא בערך 1600 שקל לדי וי די משולב עם וידאו! תודה לכולם וחופש נעים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by liho,

יש לי h10 לפעמים הוא נתקע שאני מעביר שיר אחורה או קדימה מה עושים?? שאני מדליק את המכשיר מופיע המסך מהפעם שעברה אבל הקטע שגם השעה נשארת כמו מהפעם שעברה שהמכשיר פעל ולוקח לו כמעט דקה עד שהכל מסתדר מה עושים??

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. חיפשתי באתר הייצרן ולא מצאת שם , תעזרו לי בבקשה .

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by seladlev,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

11. שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. היי אוקי, אז יש לי שידור באינטרנט - נגיד מבט (http://mabat.iba.org.il/) איך אני מארגן כך שאני אוכל לגשת אליו ישר דרך המדיה פלייר בלי לפתוח תאקספלורר?... ואולי יש איזו תוכנה יעודית בשביל מקרה כזה? (צריך עזרה דחוף) ^Z^

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by DeeKay,

אמשח אם מישהו יסביר לי על מה שולטים הבקרים בתמונה - תחום תדרים, באס, טראבל(אין לי מושג מה זה). עריכה: אה, כן, התמונה -.-' 'צטער אם אני לא בפורום הנכון. פשוט זה נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר לתוכנות.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by dr_drek,

אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 20 גיגה לפחות, בארה"ב. יש את הIPODת את הIRIVER אבל הם לא הכי זולים ולכל אחד יש את היתרונות והחסרנות שלו. עכשיו ראיתי שיש גם את הנגן Gmini 220 של ארקוס. שהוא 20 גיגה, עם צבע, קטן, קומפקטי, יש אפשרות לקנות לו שלט, אפשר לחבר אליו ישירות כרטיס ממצלמה דיגיטלית, והוא בכלל לא יקר. מצאתי מקום שאפשר לקנות את הנגון ביחד עם השלט ב300 דולר. האם זה שווה. זה נגן שווה, עם איכות טובה. בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by avivgenius,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by .AloN,

ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by swg,

השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. לאחותי בקרוב יש יומלדת, והבנתי שהיא דיי מעוניינת באוזניות קצת יותר איכותיות מכל הזבל שיש לכולם בדרך כלל. התקציב הוא בסביבות ה100 ש"ח, הוא קצת גמיש. אחותי לא אודיופילית, היא רק רוצה אוזניות שיוכלו להשמיע בצורה סבירה ונעימה, משהו שייתן תמורה למחיר, ושהיא תוכל להרגיש בהבדל באיכות בין האוזניות הקטנות שמקבלים מתנה לבין האוזניות שאני אקנה לה. מחכה להמלצות :-)

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Stastyle,

שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by parker,

בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.