אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הנגן. הוא מזוהה, אבל אני לא יכול לגשת אליו מהמחשב שלי, ואני חייב להעביר אליו קבצים דרך המדיה-פלייר (ובעבר זה עבד לי בסדר), איך אני פותר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה במחשב החדש. למי שלא יודע, יש לו שני חיבורי סאונד רגילים ירוקים). אחד מאחורה ואחד מקדימה. החיבור האחורי עובד סבבה. אני מחבר אליו רמקולים אוזניות הכל טוב. החיבור הקדמי עובד בסדר, אבל הבאס שלו נוראי. כלומר האיכות בסדר של הכל של הטרבל בליריקס הכל, רק האיכות של הבאס על הפנים זה מגיע לרמות שיש דיסטוריישן בבאס בווליום ממש נמוך. מישהו יודע למה זה קורה? ככה זה אמור להיות? הם לא אמורים להיות באותה איכות?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מצאתי פטיפון מסוג Nikko מישהו מכיר את החברה? עכשיו נראה לי שהמחט הלכה לעולמה כי היא שחוקה לגמרי איפה אפשר למצוא חדשה? תודה
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אף פעם לא חיברתי אוזניות לרמקולים האלו (לפחות לא שאני זוכר שקרה לי דבר כזה). אבל עכשיו כשאני מחבר את האוזניות שלי (של הסנסה קליפ, אחלה אוזניות) למחשב דרך הרמקולים - אוזניות שקיבלתי יחד עם הסנסה קליפ , אני שומע מין "דזזזזזזזזזזזזזזז" כזה בינוני-חזק.. שמפריע כעבור מס' שניות. ניסיתי לשחק עם המגעים, להנמיך קול. לא עוזר. ה"דזזזזזזזזזזזזזז" נשאר בעוצמה קבועה. הדרך היחידה "לטשטש" אותו זה להגביר את הווליום ולפוצץ לי את האוזניים על הדרך. איך זה? מה עושים? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזית LCD 26" לחדר שלי. הנתונים לא צריכים להיות מדהימים אבל שתיהיה מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של 3K עדיף פחות כמובן אם אפשר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, במהלך גלישה באינטרנט בחיפוש אחר מדריכים לנגני MP3 נתקלתי במדריך הבא: http://www.myedvisor.com/mp3playerguide/description2.htm מצאתי בו הרבה מידע שימושי ולכן אני רוצה לספר לחברי הפורום על קיומו שהמדריך הנ"ל. מה דעתכם על המדריך?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-