אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Hi When I connect the computer to the tv I hear a humming sound and small waves appear on the tv when I disconnect the tv from the antenna the humming and the waves disappear does anyone have any idea what I should do to fix the problem without having to disconnect the cable all of the time
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית LCD לחדר ולהחליף אותה במסך של המחשב. אני רוצה גם לראות דרכה טלויזיה וגם שתשמש לי כמסך למחשב. איך אני מחבר את זה למחשב ועם איזה כבלים... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אף פעם לא חיברתי אוזניות לרמקולים האלו (לפחות לא שאני זוכר שקרה לי דבר כזה). אבל עכשיו כשאני מחבר את האוזניות שלי (של הסנסה קליפ, אחלה אוזניות) למחשב דרך הרמקולים - אוזניות שקיבלתי יחד עם הסנסה קליפ , אני שומע מין "דזזזזזזזזזזזזזזז" כזה בינוני-חזק.. שמפריע כעבור מס' שניות. ניסיתי לשחק עם המגעים, להנמיך קול. לא עוזר. ה"דזזזזזזזזזזזזזז" נשאר בעוצמה קבועה. הדרך היחידה "לטשטש" אותו זה להגביר את הווליום ולפוצץ לי את האוזניים על הדרך. איך זה? מה עושים? פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב את הX5L ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בשבילו. התקציב שלי הוא עד 300 שקל, 350 מקסימום! ואני שומע בעיקר מטאל(דיי כבד- גריינד, בלאק, דת'...) אז מה אתם אומרים, מה הכי משתלם?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-