אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.קול 5.1 ON BOARD של REALTEK, ב WINAMP שומעים תקין רק אחרי הגדרת "hardware acceleration", בתוכנות אחרות (כמו Crystal player) אין אופציה כזו ושומעים רק ברמקולים הקדמיים. (לפני פירמוט המחשב, הכל עבד מעולה!) ניסיתי AC3 filter ולא עובד... רעיון? נ.ב. בתוכנה הפנימית של כרטיס הקול שומעים הכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים! אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל! ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'( אולי הבס מקולקל :'( :-[
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבל שהוא בצרפתית (חבל לכם אני לומד צרפתית) http://www.generationmp3.com/?page=2 אתר מעולה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הלכה לי הטלוויזיה שלי והגיע הזמן לקנות חדשה שתהיה LCD התקציב שלי הוא 9K-10K חשבתי על הSAMSUNG LA32M61, יש משהו טוב יותר ואני לא רוצה להתבסס על פרטים טכניים בלבד אלא עדיף אם זו טלוויזיה שראיתם בחנות אצל חבר או שיש לכם.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של האודיו התקנתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח, ואפילו הורדתי מהאתר של אסוס דרייברים שום דבר לא עובד תמונה של האודיו אחרי התקנת הדרייבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תקשיבו יש לחבר שלי מערכת של פיוניר באוטו והוא הבין שאפשר להוריד עידכון למערכת הזאת לצרוב על דיסק ואז זה יתקין ישר במערכת.. כמו שיש בדי וי די את העידכונים האלה... אז למישהו יש מושג בזה?? המערכת היא pioneer premier תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאחי בר המצווה.אז ככה מבירור שעשיתי באינטרנט קבלתי את ההמלצות הבאות: 1-IRIVER 795 2-IRIVER 895 3<אגב מה ההבדל בין ה-895 ל-795?> 3-IAUDIO G3 4-IAUDIO U2 עכשיו מישהו אמר לי שה-795 וה-895 כבר ישנים מדיי ולכן כדאי לי לקנות את הדגם T30 .יש לציין שכל המכשירים לעיל הם בנפח 512MB .<עכשיו ראיתי שה-T30 מגיע בלי רדיו.ככה זה מופיע בזאפ.> התקציב: 600-700 פחות או יותר.<אפשרי גם 800 ש"ח..אם זה שווה את המחיר וההבדלים.> לסיכום אני כבר שבוע אחרי הבר מצווה של אח שלי ועדיין לא קניתי. אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.כל אחד מושך לצד אחר ואין לי מושג מה לקנות. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-