אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בבית GRADO SR60, ולמרות שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם, המשפחה כל הזמן מתלוננת על הרעש שיוצא מהם (והעובדה שהם די התיישנו אצלי די הורידה מאיכות הצליל). אז אני מחפש אוזניות חדשות, בתקציב של 200-500 שקלים, כשהדבר היחידי שממש חשוב לי שיהיו סגורות . לצערי אין לי אפשרות לחרוג מה-500 שקלים, כי את התקציב האמיתי כבר מתחתי בהרבה. רציתי לקנות את ה-EH250, אבל אם תוספת של 200 שקלים ל-HD280 מצדיקה את המחיר, אני אלך עליהם. יש הבדל ענקי בין השניים או שבן אדם רגיל לא יבחין בו? כרטיס הקול הנוכחי מורכב על לוח האם. אני לא סגור רק על האוזניות האלה אגב, כל חברה אחרת תתקבל גם כן בברכה. אין לי אפשרות להזמין מחו"ל אגב, אלא אם כן אתם יודעים שהויזה נטענת שמקבלים בדואר מתקבלת בהזמנות מהסוג הז…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. בתור גיימר במשחקים און ליין (cs:s) אני עומד בפני רכישת אוזניים ואני מתלבט בין שני סוגים : סוג א' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=9523 סוג ב' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=10011 מה הבדל בינהים והם זה שווה את ההבדל ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש חנות (!!) , לא מהאינטרנט . אני מחפש חנות לקנות את זה באיזור השרון רצוי רעננה אם למישהו יש מושג כתובת , שם או טלפון של חנות כזאת תשאירו אותה פה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מזו הטכנולוגיה הזו ? כיצד היא עובדת ? ואם יש קישור למידע אשמח לקבלו.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קנייה של מערכת קולנוע ביתית בעתיד המאוד קרוב, וכרגע יש לי קרובים באמריקה ורציתי לשאול אם כדאי לבקש כרטיס קול חדש.. הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא הכרטיס קול המובנה בלוח שלי שהוא Chsintech 7Njs Zenith בתאחלס זה אחלה כרטיס קול ואני שומע איתו סבבה, יש לו 6 ערוצים (2 יציאות כמובן....) אני אל דיוע בדיוק איך קוראים לכרטיס אבל הוא של CMEDIA והוא עובד בתכנולוגיית XEAR 3D שלהם.... שתאמת משפר הרבה את הסאונד.... אבל חשבתי אולי הכרטיס קול הזה לא ייתן לי לנצל את האיכות של המערכת שאני אקנה... אני אל דיוע עוד בדיוק איזה מערכת אני אקנה אבל בזה אני כבר אתייעץ איתכם מאוחר יותר.... אין לי תקציב לכרטיסים יקרים מדי והחנות שאני אקנה בה כנראה היא www.newegg.com תודה רבה לכולם, ניר.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-