אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הייתי משתמש במסך הLCD שלי במשך תקופה ארוכה כמסך מחשב(MAG 32") יש לציין שלא הכרתי את המושג צריבת מסך עד שזה קרה לי וכמו מאז הוא מתמיד לא השתמשתי בשומר מסך משום שלא ידעתי למה הוא מועיל בכל אופן שמתי לב שגם שאני רואה טלוויזיה אפשר לרעות ברקע את הצללים של הרקע של הדסקטופ שלי החלטתי להתקשר לחברה משום שיש לי אחריות ל3 שנים ושם הסבירו לי שהתופעה נקראת צריבת מסך והיא קרתה משום שלא השתמשתי בשומר מסך הם גם אמרו לי שאין לי אחריות על צריבת מסך ושאני יכול לראות את זה בתעודת אחריות שלי מה שהם הציעו זה תיקון בתשלום(300-400 שקל) .. התיקון לא מבטיח הצלחה מה שקורה בתיקון זה ששמים מסך ממש בהיר במשך כמה שעות ובעצם מנסים לצרוב את המסך מחדש ללבן כך שלא תורגש הבעיה החלטתי שלא לשלוח את המסך לתי…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אם יש ברשותי DVD קורא Divx, האם יש לי אופציה לצרוב מספר סרטי Divx על דיסק DVD ולצפות בהם ב-DVD?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה צרבתי מספר סרטים על דיוידי בפורמט avi ושלחתי לחבר בארה"ב. משום מה קורא הדיוידי בארה"ב לא הצליח לקרוא את הדיוידי. האם ידוע למישהו על פורמט צריבה מסויים או דיסק של דיוידי מסויים אשר יתאים? בתודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלויזיה בת פחות משנה, מדגם LA32R71BA של סמסונג, הטלויזיה מחוברת ל-HTPC (המליצו לי עליה כי היא אמורה להיות טובה בחיבור למחשב). לפני 3 שבועות בערך, שמתי לב שבתפריט הראשי של הויסטה מדיה סנטר יש פסים\צלליות מוזרות כאלה שלא חלק מהעיצוב של התוכנה. שמתי תמונה אפורה חלקה בשביל לראות אולי זה משהו בתצוגה הכללית, ובאמת אני רואה שיש מעיין צריבת תמונה (מה שלא ידעתי שבכלל קיים ב-LCD). אחרי כמה ניסיונות תיקון (הרצת הרבה צבעים במהירות, הפעלת מסך "שלג", מסך לבן חלק וכו') העוצמה של הצריבה באמת קצת ירדה, אבל אחרי מס' ימים קיבלתי צריבה של תמונה אחרת. אני משתמש בשומר מסך, דואג להחליף רקע פעם בכמה ימים וכו', אבל לצערי הצריבה מתבצעת במהירות גבוהה מאוד מה שכרגע גורם לי לוותר לגמרי על…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כול מידע שאפשר על הטלווזיה PH9 של PANASONIC בגודל 42". יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות את הטלווזיה הזאת בזול, ואני צריך כול מידע על הטלווזיה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת פרטים על הרמקולים הנידיים הללו מישהו שמע אותך? איך העוצמה שלהם ביחס לגודל הקטן הזה? הם משתלמים בכלל אלו הרמקולים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2778&catcode=213 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טלוויזיה ראשונה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה שניה 37 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. טלוויזיה שלישית 50 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה ולקונסולות, שיהיה full hd. טלוויזיה רביעית 42 אינץ׳, לצפייה בטלוויזיה, שיהיה hd ready. לא משנה לי lcd led פלזמה אני לא מבין בזה תעשו מה שאתם מה מבינים, כמובן שבכל הטלוויזיות כדאי שתהיה איכות טובה בכללי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג קצת את האודיו שלי מבלי להוציא יותר מדי המחשב מחובר רוב הזמן לטלויזיה שלי וחלק מהתוכן הוא 5.1 אז החלטתי למה לא... http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=361 המחיר סביר (600~), יש למישהו הכרות עם הסט הזה? או המלצה על משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש אוזניות איכותיות במחיר לא מופרז ( עד 250 שח ) אני רוצה אוזניות יותר לכיוון של אוזניה לכל אוזן ( היה לי את Creative EP-230 ) והם נהרסו לי אז עכשיו אני מחפש חדשות . תודה לממליצים .
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות מאוד איכותיות בעיקר בשביל גיימינג ומוזיקה... אין לי בעייה לחרוג מעט מהתקציב שלי אם צריך... העיקר שהאוזניות יהיו אמינות ואיכותיות. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האוזניות הקודומות נעבדו לי ולכן אני צריך אוזניות הקדמות היו Creative EP630 ממש נהנתי מהם ממש טובות אז אני מחפש משהוא בסביבה ואני צריך שחוט של האוזניות יהיו שווים באורכם בקיצור קבל פשוט ולא כל השטויות השימוש העקרי שלי איתם הוא שמיעת מוזיקה בזמן ריצה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-