אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש ביכולתי לקנות את הכרטיס קריאטיב ב250 שקלים חדש (חו"ל) , השאלה אם "ההשקעה" כדאית והאם יהיה שינוי כולשהוא באיכות? יש לציין שיש ברשותי רמקולים Creative Inspire 5200 5.1 , תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הללו מה יותר טוב לקולנוע ביתי? 2200 ש"ח סט 5 רמקולים JBL Balboa SET 3000 ש"ח סט 5 רמקולים Jamo S606HCS3 חוץ מזה אני צריך הצעה לסאב(עדיף 10') ככה שכל המערת לא תעבור את ה4000! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי משהו מכיר תוכנה שאני יכול לעשות RIP לטראקים של DVD לקובץ dts, ac3 או ogg שתומכים ב5.1 אני מעוניין לעשות RIP רק לסאונד כל התוכנות שמצאתי עושות רק לmp3, wav etc.. ורק 2 ערוצים או שזה כולל לוידאו
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=4812 יש כזה רמקולים?? כי זה מופנה לT5400 !! לדעתי זה עות של פנדה נכון? טעות שלי!! בעצם של פנדה.. יש גם T5900 מי יותר טוב 5400 או 5900 ראיתי הם כמעט ואותו הדבר!! http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=9541&nav=2
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם חשבו לקנות תווי קניה ולי יש איפוד נאנו. ורצית לשאול: באיזו חנות כדאי לי את תווי הקניה ב-bigbox או ב-bug? תודה ישי
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את הנגן Zen Touch שמספק איכות סאונד מדהימה, יחסית לנגן MP3, ואתמול נשברו (יותר נכון נקרעו) האוזניות שהגיעו עם הנגן. עכשיו התחלתי לחפש אוזניות חדשות בתווח מחירים של 200-300 שקלים והתמקדתי באוזניות "ספורטיביות" כמו In Ear וBehind the neck. כמה שהייתי רוצה אוזניות איכותיות גדולות, זה בלתי אפשרי בגלל שאני רוכב על אופניים ואוזניות גדולות הן פשוט לא נוחות. אני מתלבט בין כמה אוזניות: Sennheiser PMX-60, Creative EP-630, Sony MDR-EX71SL או אחיהן הקטן Sony EX51. המטרה בהתחלה הייתה מציאת אוזניות קטנות, קלות, נוחות וניידות, בגלל זה נמשכתי לאוזניות In Ear אבל הPMX-60 הצטרפו לרשימה בגלל הביקורות המהללות ברחבי הרשת. יש לכם המלצות לבחירה ואיזה מבין האוזניות האלה הן המשתלמות ביותר? …
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בדילמה די גדולה..אני על כרטיס קול למשחקים - מצד אחד יש את הXTERMEGAMER/MUSIC ואת הXONAR DG, ומצד שני יש את הTITANIUM החדש שיצא ויש לי תקציב בשביל להביא אותו - הבעיה היא לוח האם שברשותי הוא INTEL G31 עם PCI-E אחד שכבר תפוס ע''י כרטיס המסך שברשותי..אז נשאר רק PCI אחד פנוי. הדילמה היא בעיקרון: האם הTITANIUM HD באמת שווה את הכסף שבו גם אצטרך לשדרג את כל הלוח האם שלי לחדש (על מנת שיהיה לי עוד PCI-E פנוי בשבילו) גם להרכיב, לקנות RAM חדש בגלל שהDDR2 שלי כבר לא ממש בשימוש. קצת חבל לי על כל זה מכיוון שהמחשב נקנה מפני שנה וחצי והוא מתפקד כמו חדש ומעלה הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר חוץ מהקרייסיס 1. אחרי בירור קטן, חשבתי אולי בכל זאת ללכת על הXTERMEGAMER/MU…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם השור הגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות IN EAR עד 150 דולר וכבר לא ממש מעודכן מה מומלץ היום. השימוש שלי זה רוק מכל מני סוגים, חלק כבדים וחלק פחות וכל מני דברים מסביב. אני רוצה אוזניות מאוזנות כמה שיותר שנשמעות טוב ב"ALL AROUND". אז מה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-