אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט כחלק מקולנוע ביתי אז חשבתי שצריך לשים פה... בכל מקרה לא יודע באיזה פורום לשים. תעבירו אם צריך. אז, למה פלזמה ולמה טלוויזיה? אני יודע שהפלזמות הזולות לא מומלצות כי הן לא משהו ואורך החיים לא גדול... אבל במקרנים אחוריים האיכות לא טובה. אז מה אתם מייעצים? (ואיזו טלוויזיה ספציפית כמובן) והאם אתם מייעצים מסך רחב או רגיל? מקווה לתגובות, כי אני קונה בקרוב מאד.
-
- 43 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחד ואם אפשר דגמים במחיר של 5-6 אלף (כמובן את הדגמים הכי טובים במסגרת התקציב) תודה מראש, בר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אנחנו בקרוב עומדים לקבל פלזמה מסדרת B450 של סאמסונג, דגמי אמצע 2009 כאלו. בפעם האחרונה שבדקתי (בערך 2007.....) צריבת תמונה (וגם צבירת תמונה, image retention) הייתה בעיה די מציקה פלזמה, למרות שלא קריטית בטירוף. ראיתי שכדי להימנע מזה יש דברים כמו ה break in של 100/150 שעות, ולכל חברה יש את הפטנטים שלה למנוע את התופעה (בעיקר pixel shift וכאלו) מישהו יכול להגיד לי מה המצב של הפלזמות כרגע בשוק מהבחינה הזו, ואם זה משהו שאני צריך ממש -ממש- לדאוג בגללו? הדעות שראיתי ברשת חלוקות, חלק נוקטים בצעדי זהירות כאילו מדובר בריקוד סמבה בשדה מוקשים, וחלק אומרים שהכל שטויות וגם אחרי כמה שעות של תמונה סטטית לא נשארה צריבה או צבירה. יהיה מצוין אם מישהו יוכל לתת פה את דעתו, ורצוי מבעלי ניסיון. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים, זה מספיק טוב (לניגון סרטים 720P)? למשל עם לוח GA-H55M-USB3 ומעבד 530, האם ניתן לסמוך על המעבד הגרפי שמוטמע בדברים האלה? כמו כן המחשב יהיה מחובר למחשב אחר (בחיבור חוטי) כשבשניהם כרטיסי רשת 1Gbit. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את הגרוטאה הישנה שאגב עובדת כמו סוס על סטרואידים(איזה AMD בסוקט 754 !)
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בים פלסמה של טושיבה 42WP66 לבין LCD של טושיבה 42WL66. מישהו מוכן לפרט לי על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת... אני צריך בדחיפות את הפס קול של הסרט להרוג את ביל חלק 1 אם מישהו יכול להביא לי לינק או שם מלא של הפס קול אני אשמח תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פסח עוד מעט בא , לכן זה הזמן להתחנן להורים למתנות , לא? בכל מקרה , אני מחפש המלצות לנגון מוזיקה+וידיאו(MP4) , בנפח של 512 ומעלה , במחיר לא מופרז. לא מופרז = לא יותר מ700 שקלים. יש המלצות? תודה ויום טוב
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו ב DVD (של LG - חלק ממערכת שלמה) - אני מנגן דרך החיבור USB מדיסק און קי ולפעמים כשאני מנגן קבצי AVI הסאונד מפגר אחרי התמונה - זה לא קורה בכל סרט אבל לפעמים זה מופיע וזה ממש מציק, מה גם שכשאני מנגן את אותו הקובץ במחשב אין שום בעיה... יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מובנה 8 ערוצים של realtek מסוג הhd על לוח אם msi p35 neo combo. מה שקורה זה דבר מאוד מעצבן. המיקרופון מחובר לחיבור הנכון. כל תוכנות הבדיקה לתקינות החומרה מזהות את המיקרופון ומציגות את הפעילות בו כתקינה.(ברגע שאדבר לתוכו סקאלת העוצמה תזוז) אבל מה? אני לא יכול לשמוע את עצמי. בעוצמות הווליום אין לי בכלל אפשרות לבחור את עוצמת המיקרופון. יש לי את כל 8 הערוצים לבחירה במאפיינים, אך אין זכר למיקרופון. רק שבוחרים בקלט "הקלטה" מופיע מדיד המיקרופון אך הוא באפור. אותו סיפור חוזר בתוכנה הנלוות לכרטיס קול. הוא לא מופיע ולא נשמע. מכיוון שזה מחשב חדש אין טעם לשאול אם פעם הוא עבד..תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע כרטיס OB של Realtek והזמנתי אודיג'י 2 OEM , עכשיו בעיקרון הבנתי שהריבו 7.1 של M-AUDIO הוא הרהב יותר איכותי למוזיקה, וחשבתי אולי להזמין אותו אבל מה שמנע ממני זה גם כסף וגם זה שהכרטיס (ריבו) נופל מאוד במשחקים. אני רוצה לדעת אם אפשר להגדיר כרטיס קול אחד למשל את האונבורד למשחקים וסרטים וכאלה, ואת הריבו למוזיקה? אפשרי לעשות דבר כזה כל כרטיס למטרה אחרת? תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הכרטיס. מהר מאוד גיליתי תופעה מטרידה של פצפוצים בקול שמופיעים בהתחלה של שידור סאונד. לדוגמא אם הסאונד של הוינדוס מוגדר להשמיע קליק כל פעם שעוברים מחיצה אז כל מה שצריך לעשות כדי לשחזר את הבעיה בתדירות גבוהה זה להיכנס למחיצה ואז לעשות BACK/FORWARD שוב ושוב. בכל פעם שהוינדוס עובר מחיצה הוא משמיע קול, ומדי פעם (אולי 1 ל10, לפעמים פחות לפעמים יותר) נוצר פצפוץ די חזק. הדבר קורה רק בהתחלה של שידור הסאונד ולא יופיע שוב בשידור רציף כמו מוזיקה או סרט רץ. במשחקים בגלל טבע השימוש בסמפלינגס התופעה גם מתרחשת לא מעט. בהתחלה ניסיתי לבדוק עם רמקולים אחרים ואוזניות, אחרי זה עם מערכות הפעלה שונות וגרסאות דריוורים שונים. הבעיה לא בתוכנה או ציוד חיצוני אלה בעית חומרה. באינטרנ…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-