אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתכנן לקנות זוג רמקולים חדשים למחשב שלי. מתכנן לקנות רמקולים של Alesis מדגם Elevate 5 מכלי זמר. מישהו מכיר את הרמקולים האלה, ויכול להגיד לי איך הם לאורך זמן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עם כל הכבוד שיש ל HOT ו YES (ולא מדובר ביותר מדי, אבל בכל זאת...) היום כולם עוברים לראות טלוויזיה ברשת. יש לא מעט אתרים שמתיימרים להעביר שידורים חיים של ערוצי פרימיום אבל לרוב מדובר, איך נגיד את זה בעדינות, בקשקוש. ואז, אז נתקלתי ב- futubox (http://futubox.com/). למה Futubox? קודם כל מדובר ב-HD, או הכי קרוב ל-HD שקיבלתי מכל שירות אחר. בנוסף, יש עשרות ערוצים במגוון שפות, מחולקות לפי קטגוריות של ז'אנרים (קומדיות, דרמות, מוסיקה, דוקו וכו') או לפי שפה (אנגלית, גרמנית, צרפתית ועוד). גולת הכותרת עבורי היו הערוצים באנגלית – ערוצי sky הבריטיים. איזה כיף לראות סרטים חדשים יותר או פחות, שוברי קופות, קומדיות ודרמות בערוצים יעודים, בלוק אנד פיל בריטי וכחלק ממגוון עצום של בחירה. מי…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם גם הפלזמות והLCD כיום משתמשים בPAL ו NTSC ועוד שאלה אם אני אביא טלוויזיה מארה"ב) האם תהיה לי בעיה איתה בארץ מבחינת אזורי שידור
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום השקעתי עכשיו תיקון על מגבר ישן עכשיו שמתי לב שחלק מהמגעים שתופסים את החוטים של הרמקולים חלודים (המגבר שכב שנתיים במחשב עם קצת טחב) אני אציין שמדובר על חיבור קפיצי שהוא כמו "תנין" לוחצים על אחד ואז מכניסים את החוט והוא ניסגר (קיים קפיץ שמפעיל את המלתעות). חשוב לציין שאלה מגעים מהסוג הישן והמגבר חזר מתיקון אלקטרוני טוטלי. אני רוצה לדעת כיצד אפשר לנקות את החלודה הזו ללא גרימת נזק כלשהו. חשבתי על מסיר אבנית אבל אני קצת חושש.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס קול של חברת CREATIVE למוזיקה וסרטים - פחות למשחקים - אבל יש לי בעיה. נאמר לי שהדגם XTREME GAMER יוכל להתאים לי. (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה). אני מחפש מקסימום סאנוד ואיכות בתקציב של עד 600 ש"ח. - (אפשר יותר אם מישהו קורא). יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם M2N. יש לי חיבור אחד של PCI-E X 16 2 חיבורים של PCI-E X 1 ו3 של PCI X 2.2 הכרטיס שאני מחפש ניתן לחבר אותו רק ב PCI 2.1. השאלה שלי היא, מה עושים? אני די תקוע ואני מחפש כבר הרבה הזמן כרטיס קול טוב למחשב שלי. הייתי רוצה לדעת אילו אופציות לדעתכם אני יכול לנסות לעשות? (קראתי שיש גם את הכרטיס XTREME AUDIO PCI-E X 1 - איך הכרטיס והביצועים שלו לעומת הראשון והבנתי שהוא לא מבוסס על X-FI, וכמובן מה דעתכם על…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואני רוצה לראות טלויזיה במחשב או ההפך לראות את מה שהמחשב מציג בטלויזיה.. אני מחפש שם של תוכנה שתוכל לעזור לי במה שאני רוצה לא תהיה לי בעיה להשיג אותה אני חושב אני רק צריך שם של תוכנה.. אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש.. בין היתר המחשב ישמש כמערכת קולנוע ביתית לחדר שלי. כרטיס הקול הנוכחי שיש בידי הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO. אני שוקל לקנות עם המחשב החדש CREATIVE X-FI.. האם ישנו הבדל משמעותי בין הכרטיסים? או שעדיף לי להישאר עם הפרו? התקציב שלי למחשב הוא 8000 ש"ח. מן הסתם אני מעוניין ברמקולים 5.1.. האם קיימת חיה כזו שיכולה לשמש לחדר שלי?(חדר יחסית גדול כך שצריך חוטים די ארוכים).האם עדיף לקנות כבר רסיבר ורמקולים בנפרד בסביבות ה2000 שקל? אפשר למצוא משהו טוב במחיר זה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן היום התחדשתי לי בטלויזיה חדשה טלויזיה LG Scarlet 32LG80R LCDו32ואינטש . החיבורים שיש בטלויזיה. HDMI HDMI/DVI AV1 AV2 S-VIDEO COMPONENT RGB של מחשב ביס מקס כמו שראיתי יש SCART S-VIDEO AV בדיוידי יש SCART AV S-VIDEO COMPONENT את המחשב חיברתי עם כבל DVI-HDMI הממיר מחובר בינתיים דרך הSCART-RCA אחד לוידיאו אחד לשמאל ואחד לימין לשמע. והממיר מחובר עם הפרדה של שלושה צבעים לוידיאו אדום כחול וירוק. מה שאני רוצה לדעת איך הכי טוב לחבר שאני אוכל לקבל את האיכות המיירבית . תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, חיברתי היום את הרמקולים למחשב שלי(JBL CREATURE)עם סאב ו-2 סאטליטים ושומעים פשוט תענוג האם זה בעייתי או שזה ניתן ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-