אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קבלו את המחירים בבאג.... http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2410&scat=292&tcat=33 http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2411&scat=292&tcat=33 אני לא מאמין עד עכשיו הפרופורציות היו הרבה מעל 2000 ש"ח. והאם שווה לקנות את האביזרים הנלווים : נרתיק : 69 ש"ח. שלט : 289 ש"ח. עריסה : 179 ש"ח.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות INEAR לעריכת וידאו, בד"כ לשעות הלילה... הזמנתי מאיביי ב 2 דולר, ואחרי שחיברתי אותם למחשב- הם הלכו לפח...שם מקומם... יש לי סוני MDR700 גדולות, אבל אני רוצה בתוך האוזן, שישמש לי לפעמים לחיבור למצלמת וידאו בשטח. (בעיקר לעריכה אבל גם וגם). תקציב לא יותר מ100 שקל. אני אוהב צליל עמוק ועשיר, אוהב באס. חשבתי על: סנהייזר CX300 II , או על AKG K324 P. יש לי ציוד סאונד של סנהייזר (משדרים אלחוטיים ומייק נייק דש) ואני מרוצה מהמוצרים שלהם. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לוח של abit nf7-s שכמובן כולל כרטיס כול של 5.1 וקניתי מערכת של eacan http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_845&products_id=4269 אבל כשאני מחבר אני שומע רק את הרמקולים בפרונט כלומר היציאה הירוקה של הכרטיס קול עובדת שאר היציאות לא פועלות ( צהובה ושחורה) השאלה היא אם צריך לאפשר משהו במחשב כדי שזה יעבוד או שזה עובד מידית כשמחברים? נ.ב כל רמקולים עובדים כי בדקתי אותם אחד אחד
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוזניות סגורות למשחקים בעיקר ולמוזיקה. יש לי את AKG K.55 כבר 3שנים והם היו טובות - בקושי שמעו דרכם מה קורא בחוץ ושעמו דיי טוב. אבל גם מתחשק לי אוזניות חדשות והם כבר מלוכלכות בטרוף (אין לי מוסג איך לנקות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי, והרמקולים שלה תלויים על הקיר מאחורי. הרמקולים האלה מעולים - נשמעים טוב מאוד עם באס מעולה. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד 2 רמקולים בטווח של 300-400 ש"ח כדי לשים מקדימה בשביל לקבל Surround לסרטים. איזה אתם מציעים? אחרי שיטוט בזאפ מצאתי 2 שנראים לי בסדר: Creative inspire 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 Logitech X220 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 Nה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי, קניתי SOLO7 אבל הם משום מה לא עובדים עם הטלויזיה. ברמקולים יש שקע אדום+לבן שאליו חיברתי מתאם שהופך ל 3.5mm. כשאני מחבר את ה3.5mm לפלאפון למשל - זה עובד מצוין. כשאני מחבר ליציאת 3.5 של הטלויזיה (שמסומנת באוזניות) - זה לא עובד. כשאני מחבר אוזניות/רמקולים אחרים כדוגמת X230 של לוג'יטק לאותה יציאת אוזניות בטלויזיה - זה עובד. בקיצור, שני הרכיבים עובדים טוב מאוד לבד, אך לא ביחד. מאוד מוזר לי. אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חיברתי אותה ושומעים מצוין וחזק , אבל רק משני הרמקולים האחוריים והסאב.. במוזיקה אני יודע שזה ככה אבל זה ככה גם בסרטים ובמשחקים כמו ניד פור ספיד החדש הגדרתי במשחק לסראונד ולא שומעים בכלל את הרעש של המנוע.. מהסנטר לדוגמא לא שומעים שום צליל ואני מזכיר שזה בסרטים שאמורים לשמוע מכולם וכן הגדרתי בוינדוס למערכת צליל היקפי 5.1.. אני נואש ומקווה למצוא פה מישהו שיוכל לעזור לי תודה לעוזרים נ.ב שכחתי לציין שיש לי כרטיס קול מובנה אבל שתומך ב 5.1 הלוח הוא Nforce 2 של ג'יגה בייט Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפשת אוזניות כפתור (אלו שנכנסות בתוך האוזן) בתקציב 200-300 ש"ח. אני שומעת מוזיקה די רגועה. לפעמים Pאנק וקצת רוק. על מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרמקולים התחילו לזייף. זה קורה בעיקר בסרטים. כששומעים מוזיקה כמעט ולא קורה. מה הבעיה? זה קשור איכשהו למיקום הסאב? אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הרעש אבל זה נשמע כמו רדיו שלא קולט טוב.
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי ק"ב הוא מחובר דרך המחשב ואני רואה דרך המחשב סרטים ושומע מוזיקה עכשיו יש משהוא שלא הבנתי אם המחשב מפענח את הצליל או הרסיבר? ואם הפענוח דרך המחשב אז אם אני יקנה כרטיס קול איכותי ישמעו יותר טוב? אשמח אם מישהוא יסביר לי את זה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עד 150-200 שקל זה התקציב שלי \= אוזניות לדיסקמן ולפאלם, למוזיקה כיוון רוק כבד מטאל וכו' מה האוזניות הכי איכותיות בתחום המחירים הזה? תודה
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
או את ה G51 של לוגיטק או את ה G500 של קראייטיב מה אתם אומרים עדיף??
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-