אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה. האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי. התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת. ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי א…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמו שכתבתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=137505.0 שהכרטיס קול לא עבד לי (אני מתכוון רק המיקרופון, הקול עצמו עבד).. אז הצלחתי לתקן את זה ששמתי את הכרטיס בסלוט אחר וזה עבד (המיקרופון), היום שמתי כרטיס רשת והעברתי את הכרטיס קול לסלוט אחר, ושוב אותה בעיה שהמיק לא עובד רק שאני נותן נשיפה חזקה רואים משהו קטן - סתכלו בתמונה , החלפתי חזרה לסלוט הקודם ואותו דבר, שאני נכנס לוונטרילו זה מה שמופיע אני לא יודע מה הבעיה כבר, עדכנתי דרייברים מה Windows update מהאתר של החברה.. זה ממש קריזה של הכרטיס =\ נ.ב. הכרטיס זה CMedia PCI 8738.. נ.ב.2 ביטלתי את הכרטיס המשולב דרך הביוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 טלויזיות LCD מה לקנות? LG 32LC41: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=581928 או Samsung LA32S81B: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576888 חשוב לי שהיא תתחבר טוב למחשב ותהיה חדה כי רוב השימושים שלי יהיו בתצוגה מהמחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היום ראיתי בנועה שהגיעו ה-XFI גיימר החדשים למי שהתעניין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנה תגידו לי בבקשה מה האופציה הזאת עושה? יעני מה היא אומרת?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-