אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש טלוויזה LCD 32" עד 4K. הטלווזיה תשמש בעיקר לצפיה בYES אך גם תחובר למחשב עם יציאת HDMI לשם צפיה בסרטים באיכות של FULLHD אני מחפש טלווזיה עם כמובן כניסות HDMI וFULLHD ואני זקוק להמלצותיכם.. תודה לעוזרים..!!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך רסיבר יד שניה למחשב והוצע לי רסיבר של חברת ROTEL יישן ..... איך הם ? אמינים איכותיים ? זה רסיבר בן 13 שנה.. 350 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נגני pmp כידוע יש הרבה אך מה האיכותיים אין להרבה מושג... עכשיו אני פונה אל חברי הפורום בבקשת עזרה מפני שאני מכין כתבה לעיתון בית הספר (תלמיד י"ב יאללה עוד חודשיים מסיימים!!!) מהו נגן pmp ואיזה הכי מהיר,הכי נוח,והכי איכותי... ומביא את התמורה הכי טובה למחיר... מה יש באריזה נתונים הכל יתקבל בברכה בתמורה לכך אני אנסה שהפורום יקבל הוקרת תודה בעיתון בית הספר הנגנים הם: creative portable media center creative zen vision iriver pmp 120 iriver pmc 120 archos AV 4100 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=12985 http://www.archos.co.il/P…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קנייה של מערכת קולנוע ביתית בעתיד המאוד קרוב, וכרגע יש לי קרובים באמריקה ורציתי לשאול אם כדאי לבקש כרטיס קול חדש.. הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא הכרטיס קול המובנה בלוח שלי שהוא Chsintech 7Njs Zenith בתאחלס זה אחלה כרטיס קול ואני שומע איתו סבבה, יש לו 6 ערוצים (2 יציאות כמובן....) אני אל דיוע בדיוק איך קוראים לכרטיס אבל הוא של CMEDIA והוא עובד בתכנולוגיית XEAR 3D שלהם.... שתאמת משפר הרבה את הסאונד.... אבל חשבתי אולי הכרטיס קול הזה לא ייתן לי לנצל את האיכות של המערכת שאני אקנה... אני אל דיוע עוד בדיוק איזה מערכת אני אקנה אבל בזה אני כבר אתייעץ איתכם מאוחר יותר.... אין לי תקציב לכרטיסים יקרים מדי והחנות שאני אקנה בה כנראה היא www.newegg.com תודה רבה לכולם, ניר.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום מהם הקודקים שצריך להתקין ל win7 32bit על מנת לצפות ברזולוציה 1280/720 ? ניסיתי כל מיני קומבינציות ללא הצלחה,עד כדי פרמוט מערכת ההפעלה. אני מצליח לראות קבצי mkv ב 720/578 אך ברזולוציה של 1280/720 הסרט מנגן איטי! כרגע מותקן אצלי shark007 win 7 codec תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-