עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by shibby15,

אני מחפש משדר שכזה. ברור לי לחלוטין שאני לא מקבל איכות בשמיים אבל עדייף לשמוע את המוזיקה שלי באיכות מעפנה מאשר מוזיקה של אחרים באיכות לא הרבה יותר טובה. יש המלצות מדברים שהתנסיתים איתם או שמעתים דברים טובים?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by royban,

שלום מהם הקודקים שצריך להתקין ל win7 32bit על מנת לצפות ברזולוציה 1280/720 ? ניסיתי כל מיני קומבינציות ללא הצלחה,עד כדי פרמוט מערכת ההפעלה. אני מצליח לראות קבצי mkv ב 720/578 אך ברזולוציה של 1280/720 הסרט מנגן איטי! כרגע מותקן אצלי shark007 win 7 codec תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. שלום, לוחמים. יש לי מחשב משחקים מכובד, נתב אלחוטי, XTREAMER ומערכת קולנוע חמודה ליד הטלויזיה. המחשב מרוחק מהטלויזיה, לא רוצה בשלב זה להעביר כבל. אני רואה סרטים ב-HD ו5.1 ערוצים יפה מאוד. גם רואה תכנים מהאינטרנט בטלויזיה עם ה-XTREAMER באלחוטי. מעוניין לשחק במשחקי PC בטלויזיה - להעביר תמונה באיכות גבוהה (לנצל את ה-42") וקול ביותר מסטריאו. איך עושים? יש לי גם סט עכבר ומקלדת BLUETOOTH של LOGITECH, בספק אם יקלטו ליד הטלויזה...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by chilik,

חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם חשבו לקנות תווי קניה ולי יש איפוד נאנו. ורצית לשאול: באיזו חנות כדאי לי את תווי הקניה ב-bigbox או ב-bug? תודה ישי

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by Cyb3r,

בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by S1BoY,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by AdamS,

היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by James,

אני צריך אוזניות בסיגנון הזה, 5.1. חשתי על ZALMAN אבל אין להן בקר לשליטה על הווליום עכשיו ראיתי את אלה, ב100¤ פחות ונראים הרבה יותר טוב. מה דעתכם? http://www.geniusnet.com.tw/product/product.asp?pdtno=498

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום רב, לאחרונה קניתי כרטיס קול Audigy 2 ZS מיד שניה ולאחר 4 חודש הלך כליל...... אני מתלבט אם לקנות אותו שוב מיד שנייה כי הוא באמת נתן לי איכות טובה מאוד במיקרולאב שלי FC330 מה אומרים.....? יש תקציב עד 200

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by R9547655G,

שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by huber,

מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by mik_amar,

יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by עמיר,

מישהו השתמש בזה ? יש המלצות ? מה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה להשים מחשב בסלון בעיקר לסרטים. השאלה שלי זה מה חשוב שהיה בוא כדי שיהיה מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by unknown71,

יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.