עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by ^HocK^,

יש לי נגן mp3 של איזו חברה לא ידוע.. בכל מחשב שהכנסתי אותו (בעזרת USB) זה זיהה אותו אוטומטית חוץ מווינדוס 98.. יש למישהו עצה? כזה נגן יש לי פחות או יותר....

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. טוב יש לי מחשב ישן מאוד בבית ואני סתם עושה בו של מיני שטויות ... פתחתי אותו כדי לראות איך הדברים רצים שם בפנים... : עכשיו אני לא זוכר אם נגעתי בכרטיס קול או לא (בטח שלא הזקתי לו )אבל אחרי שהחזרתי הכל למקום הקול במחשב פשוט לא עובד מאז ! וניסיתי הכל ... הדרייבירם מותקנים כל ההגדרות במחשב מוגדרות כמו שצריך... כולל לוח בקרה ו VOLUME CONTROL אפילו העברתי את הכרטיס קול סלוט כדי שיתקין אותו מחדש או משהו אבל זה לא עזר יש לי WIN XP... אז הדרייברים אכן מותקנים גם אני רואה במאפינים של המחשב שלי שאין שום סימן שיש איזה בעיה בהתקנים של בכרטיס קול... הבעיה לא ברמקולים... החלפתי לרמקולים אחרים והבעיה נמשכת.... עכשיו אני מפרמט את המחשב (למרות שאין כל כך סיכוי שזה יעזור) אז אם הפי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by maxim22,

קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by gggilad13,

יש לי H320 ואני רוצה לעשות המרה (RIP) לדיסקים שיש לי ולהכניס את השירים למכשיר. באיזה פורמט הכי מומלץ לעשות את ההמרה? בכמה Kbps? באיזה תוכנה? האם המרה בMEDIA PLAYER בקצב 192Kbps בפורמט WMA תהיה הי איכותית או שעדיף משהו אחר? מה עם OGG? כדאי?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by aquarius,

מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by אפיז,

היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by IdolAdmin,

אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Boomerang,

מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by yosiqqq,

שלום קניתי לא מיזמן את הIRIVER H320 ואני לא אומר שהאוזניות שמקבלים איתן הן רעות אבל אני לא אוהב אוזיות כאילו ששמים באוזנים אני ואהב אוזניות כמו קשת אבל שהיא מאחרוה לא יודע איך קוראים לזה עורפיות או משהו. אז רציתי לדעת איזה אוזניות כדי ליקנות בארה"ב שהיו איכותיות והיו כמו שאני רוצה ראיתי את הMX60 האם הן טובות?? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Bose,

אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Dalal,

שמעתי בעיקר על ה iriver h320/340 אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני לא סגור עליו... האם הוא קורא עברית? ומה זה אומר עברית הפוכה? חיי סוללה..? איכות וידאו..? והאם זה בכלל שווה..? צריך לקדד? זה פשוט או שזה סיפור גדול מדי? העברת קבצים ממצלמות או מקורות אחרים..? האם זה עובד? וכמה זה באמת נוח? איזה נגן בכלל עדיף 20 ג'יגה או 40 ג'יגה...? אילו קבצים הוא יכול לקרוא במוזיקה ואילו בוידאו ואילו בטקסט? הוא נוח? גדול? קטן? אני פשוט חדש בעסק הזה... תעשו לי טובה שפכו עלי כל טיפת מידע שיש לכם... ;D

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.