עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

מישהו יודע למה למכשיר creative zen touch אין תמיכה בעברית ואפילו אין אפילו את האותיות הפוך ,יש פשוט ריבועים מישהו יודע??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by חובב,

אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by scylla,

מישהו יכול לעזור, האם הסט טוב למוזיקה? ובכלל עד כמה הסט מוצלח? ידוע לי שבמוזיקה עדיף 2.1 אבל אני רוצה גם למשחקים ולסרטים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by dan9,

יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by gilad059,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן קנייה של מערכת קולנוע ביתית בעתיד המאוד קרוב, וכרגע יש לי קרובים באמריקה ורציתי לשאול אם כדאי לבקש כרטיס קול חדש.. הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא הכרטיס קול המובנה בלוח שלי שהוא Chsintech 7Njs Zenith בתאחלס זה אחלה כרטיס קול ואני שומע איתו סבבה, יש לו 6 ערוצים (2 יציאות כמובן....) אני אל דיוע בדיוק איך קוראים לכרטיס אבל הוא של CMEDIA והוא עובד בתכנולוגיית XEAR 3D שלהם.... שתאמת משפר הרבה את הסאונד.... אבל חשבתי אולי הכרטיס קול הזה לא ייתן לי לנצל את האיכות של המערכת שאני אקנה... אני אל דיוע עוד בדיוק איזה מערכת אני אקנה אבל בזה אני כבר אתייעץ איתכם מאוחר יותר.... אין לי תקציב לכרטיסים יקרים מדי והחנות שאני אקנה בה כנראה היא www.newegg.com תודה רבה לכולם, ניר.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. הבקשה בכותרת. [br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 11:29:35 פליז... אל תכריחו אותי להקפיץ את הדיון (מה שאני מנסה לא לעשות...) אף אחד פה לא מבין באוזניות?!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Nparker,

שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by kinggil,

שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Tzeder,

עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום... בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200. המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות . יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב. תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Mamimo,

שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by Tuki sheishmor alay,

מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?

20. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by AdamS,

היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by daniel_18,

אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים