עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by NO FEAR,

אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by guycnaan,

עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by avivgenius,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Srulz,

אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by As-21,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by shai87,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של האודיו התקנתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח, ואפילו הורדתי מהאתר של אסוס דרייברים שום דבר לא עובד תמונה של האודיו אחרי התקנת הדרייבר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by sergames,

שלום יש לי ויסטה 64 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון [הבנתי פה מנושא אחד שזה יכול לשנות] ואני רוצה לקנות רמקולים 5.2 \ 5.1 אני ראיתי בZAP המלצות על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 ואני לא בטוח אם לקנות את זה ואיזה כרטיס קול כדאי לי לקנות בשביל לשמוע בצורה סבירה את הרמקולים? התקציב שלי בערך 750 ש"ח לכרטיס ולרמקולים ביחד. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by azsxazsx,

יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. אני זקוק לרמקולים - התקציב שלי עד 200. חשבתי על הרמקולים האלו creative sbs a-300 . איך הם ? יש לכן המלצות לרמקולים טובים זולים יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש

19. שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by BreezeNET,

תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  22. חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Iko89,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by matan27,

יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by ftzahi22,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 בטווח המחירים הנ"ל שישמעו טוב נפח 1GIGA אם אפשר מספר הצעות . תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.