עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alextomin,

אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by ofer214,

שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. לינקים יתקבלו בברכה!!!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by inglor,

סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך עם הכרטיס קול( EMU 1212M) ומה אני יכול להגיד, אנטולי צדק, הוא ממש דורש מגבר. אז אני צריך מגבר, ככה עד 650 שקל, משהו משתלם, חריגות אפשריות. ואספקה מהירה זה חשוב

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by sufgi,

מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Bose,

שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ובגלל זה בחרתי ב- P5800 עד היום היה לי Creative Inspire 4400 4.1 בכל אופן, רציתי לקבל דעה על הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Chymes,

רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. [ltr]my friend has a headset of "Numark". while they are connected to the headphones connection (front speakers) of the computer sound card (simple Realtek AC'97), the volume is very low. but, when they are connected to a MP3 player, the volume is very high. I've already checked the volumes on Play Control, and everything is alright there. I also wanted to ask if with Sennheiser HD280Pro I might have the same problem (Sound Blaster Live)?[/ltr]

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by chilik,

שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by roei88,

לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by mitb,

הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by slavazh,

שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה. בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס. הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים?? המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא) אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו מקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. ביום בהיר אחד (אתמול ) נעלמו כל השירים מה ה IPOD של ידידתי .. האם יש איזה שהי דרך לשחזר את זה ? או שזה TOTAL LOST ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שמתי עין על המורל האלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 נראים לי ממש טובים יש נתונים טובים וגם ביקורות טובות בזאפ(למרות שאני לא מחזיק מהביקורות שם). התקציב הוא איזה 600 שקל זה אפילו חורג מהתקציב יש לי כבר אחוריים של אינפינטי 100W RMS 6X9 הם ממש טובים. בנוגע למגבר חשבתי להביא LANZAR VIBE428 מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by The-Fox,

טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by galz,

יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Chymes,

זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים