עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by brum,

שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by ftzahi22,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 בטווח המחירים הנ"ל שישמעו טוב נפח 1GIGA אם אפשר מספר הצעות . תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. Started by sergames,

שלום יש לי ויסטה 64 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון [הבנתי פה מנושא אחד שזה יכול לשנות] ואני רוצה לקנות רמקולים 5.2 \ 5.1 אני ראיתי בZAP המלצות על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 ואני לא בטוח אם לקנות את זה ואיזה כרטיס קול כדאי לי לקנות בשביל לשמוע בצורה סבירה את הרמקולים? התקציב שלי בערך 750 ש"ח לכרטיס ולרמקולים ביחד. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אם אני רוצה מתאם כזה בערך (לא חייב בידיוק את זה...) http://origin.mine.nu/nokia/pics/ata_vcd.jpg אני מגיע לחנות ומה אני מבקש?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by blue_wolf,

שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!

11. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by parker8,

אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ruth1,

קניתי את המקרן אך לא ניתן לראות סרטי AVI במקרן.מצורפת תוכנת המרה למכשיר אך הוא לא ממיר את סוג הקובץ הזה . האם מישהו יודע כיצד כיצד ממירים סרטי וידאו מסוג AVI למקרן הזה ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by pom23,

כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by yosiqqq,

שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by m_g,

ראיתי שיש שני סוגים אחד זה sennheiser pmx80 ואחד sennheiser pmx70 אחד ירוק אחד כתום ושניהם נראים בדיוק אותו הדבר (מלבד לצבע ולשם) מה הבדל ביניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by dsane,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by MDK,

הבנתי שבנוסף לנפח הגדול יותר, יש לו גם יתרון שיש לנגני CREATIVE - איכות סאונד הכי טובה האם לדעתכם שווה? חוץ מהסוללה שלא נותנת הרבה שעות נגינה נראה שווה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Tzeder,

עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום... בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200. המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות . יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב. תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by XMB,

יש ביכולתי לקנות את הכרטיס קריאטיב ב250 שקלים חדש (חו"ל) , השאלה אם "ההשקעה" כדאית והאם יהיה שינוי כולשהוא באיכות? יש לציין שיש ברשותי רמקולים Creative Inspire 5200 5.1 , תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.