אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי SB live value 24bit 7.1 רמקולים אנלוגים 5.1 (5 קטנים וסאסמגבר) התוכנה של קריאטיב (הדי ישנה) לא מסתדרת עם הדריברים של ויסטה לSB ולא מצליחה לעשות BR (ככה שאין לי באס) אני מחפש תוכנה אלטרנטיבית שתעשה את זה מישהו מכיר?, יודע? ורצוי כזאת שתעבוד על 64ביט
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך התקנתי ווינדוס 7 והכל בסדר, אבל מאז שהתקנתי אותו אני יכול לשמוע מוזיקה רק מ2 רמקולים מתוך 5 ומהסאב. אני מוסיף תמונות עם הסברים של ההגדרות ואת המפרט של המחשב: רמקולים Logitech X530 5.1 לוח אם Gigabyte P31 DS3L Windows 7 32bit השאר לא רלוונטי... בבדיקות של הרמקולים בהגדרות הכל עובד מצויין ואני יכול לשמוע את הבדיקה בכל הרמקולים אבל ברגע שאני נכנס לתוכנה כמו iTunes מדיה פלייר ואפילו ניסיתי winamp המוזיקה פועלת רק ב2 הרמקולים הקידמיים ומהסאב. התקנתי את הדרייברים המתאימים, הנה תמונות: המצב בiTunes: הגדרות: התוכנה של הדרייבר: תודה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
קניתי מכשיר DVD הנ"ל (כן, כן, בדיוטי פרי ב- 60$), מבקש לדעת: א. איך ניתן הכי טוב לחבר לוידאו הקיים שכבר מחובר לטלויזיה או ישירות לחבר לטלויזיה דרך ה-scart 21 pins (בחיבור הזה בכל פעם שאני מדליק אותו הטלויזיה עוברת ל-AV.) ב. אמרו לי שצריך לשדרג למכשיר את התוכנה - האם צריך למכשיר הזה - אם כן היכן יש קובץ עדכון (לדגם הזה אין עדכון תוכנה באתר החברה בארץ). תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך רסיבר יד שניה למחשב והוצע לי רסיבר של חברת ROTEL יישן ..... איך הם ? אמינים איכותיים ? זה רסיבר בן 13 שנה.. 350 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-