אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להזמין רמקולים מאמאזון, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה כסף אני פטור ממכס, וכמה צריך לשלם אם אני עובר את הפטור. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד במחשב אחד התקנתי את ACE MPEG וכל הסרטים עובדים טוב ומחשב אחר התקנתי את זה וכלום או שלא רואים אוש ששומעים היסרתי התקנתי התקנתי מקודדים אחרים וכלו לא עוזר מה ניתן לעשות במצב כזה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בסיגנון הזה, 5.1. חשתי על ZALMAN אבל אין להן בקר לשליטה על הווליום עכשיו ראיתי את אלה, ב100¤ פחות ונראים הרבה יותר טוב. מה דעתכם? http://www.geniusnet.com.tw/product/product.asp?pdtno=498
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=407895&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation מה דעתכם על הנגן הבא? הם הוא טוב?ץ ואלי מישהו יודע אן צריך לשנות את הפורמט של הסרטים או שפשוט מעבירם אליו את הסרטים וניתן לראות אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/UNIVERSAL-DOCK-REMOTE-AV-S-VIDEO-FIT-APPLE-IPOD-BLACK_W0QQitemZ160180913867QQihZ006QQcategoryZ84082QQtcZphotoQQcmdZViewItem הינה המוצר שהזמנתי , אך אפשר לחבר את ה dock עם האייפוד לה 5.1 רמקולים .
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס קול של חברת CREATIVE למוזיקה וסרטים - פחות למשחקים - אבל יש לי בעיה. נאמר לי שהדגם XTREME GAMER יוכל להתאים לי. (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה). אני מחפש מקסימום סאנוד ואיכות בתקציב של עד 600 ש"ח. - (אפשר יותר אם מישהו קורא). יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם M2N. יש לי חיבור אחד של PCI-E X 16 2 חיבורים של PCI-E X 1 ו3 של PCI X 2.2 הכרטיס שאני מחפש ניתן לחבר אותו רק ב PCI 2.1. השאלה שלי היא, מה עושים? אני די תקוע ואני מחפש כבר הרבה הזמן כרטיס קול טוב למחשב שלי. הייתי רוצה לדעת אילו אופציות לדעתכם אני יכול לנסות לעשות? (קראתי שיש גם את הכרטיס XTREME AUDIO PCI-E X 1 - איך הכרטיס והביצועים שלו לעומת הראשון והבנתי שהוא לא מבוסס על X-FI, וכמובן מה דעתכם על…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להשים מחשב בסלון בעיקר לסרטים. השאלה שלי זה מה חשוב שהיה בוא כדי שיהיה מספיק טוב?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-