עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IG,

שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by o07,

אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.gamingforce.com/forums/showthread.php?t=63028&highlight=Sound+Quality

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by orrm,

כמו שאני מניח שכולכם יודעים אני קונה עכשיו מחשב חדש ועכשיו קראתי את החדשות באתר.... עדיף לי להשאר כמתוכנן עם ה Hercules Gamte Theater XP 6.1 או לקנות במקום זה Hercules Fortissimo 3 7.1 (מצטער אם לא אייתתי נכון).... תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by ZigZag,

אהלן לקחתי עכשיו את הפורטיסמו 2 שייבאתי אישית מחו"ל דרך חבר, לאחר התקנה של הדרייברים האחרונים מהאתר של הרקולס וזיהוי של 3 ההתקנים, הכרטיס פשוט מסרב להשמע קול ! העפתי ת'כרטיס הקודם מכל ההגדרות, שיניתי את כל ההגדרות שישתמשו בו, הרמקולים מחוברים, הכרטיס מזוהה, כלום ! נדה ! אנא הושיעו... תודה ZigZag

9. Started by moonjib,

האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by bykeking,

איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by skywalker131,

לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by mgm,

שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Red Sparowes,

ברשותי פלאפון. התומך בפורמטים הבאים = AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI, RealAudio 7,8,10, True tones, WAV 3.5mm Audio Jack שאלתי היא איזה פורמט יתן לי את איכות השמע הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rroonnii,

שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mccartney,

שלום! לגבי קבצי ה-VOB שנמצאים בספריה VIDEO_TS ב-DVD: א. הבנתי מהויקיפדיה שאין פורמט אודיו ספציפי שבו האודיו שבקובץ מקודד, אלא ישנן מספר אפשרויות כגון DTS ועוד. האם זה אכן כך, ואם כן - מניסיונכם, עד כמה נפוץ שמדובר ב-DTS (פורמט שהנגן שלי לא יכול להריץ)? ב. האם יש תוכנה שמאפשרת לבדוק מהו פורמט האודיו המקודד בהינתן קובץ VOB מסוים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by diablo4u,

אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by DXM,

אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Dean7,

שלום כולם לאחרונה קיבלתי פטיפון .מדובר בפטיפון thorens TD160 mk II , ואני כבר מת לשמוע תקליט איתו אבל מעולם לא התעסקתי עם פטיפונים. מישהו יודע להסביר איך מפעילים ומתחזקים את הפטיפון? בנוסף,יש אולי מישהו שמכיר את הדגם ויכול לתת לי קצת מידע עליו?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by scorpion,

הממ שיטוטים ברשת מצאו לי את זה....... פטיפון שלא משתמש במחט אלא בקרן לייזר כדי לקרוא את החריצים על התקליט מה שגם נותן איכות מאוד מדוייקת וגם לא שוחק את התקליט כמו פטיפון רגיל. let's save the words and show what i mean וללינקים: אתר הבית של החברה ביקורת ישנה במעט על המוצר עוד ביקורת הסבר על המוצר (מעין preview) מה יש לכם להגיד על זה? אני די בטוח שמבחינת איכות סאונד הדבר הזה כזה שולט.... אבל אני חייב לבדוק בעצמי על המערכת של BIODOME........

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.