עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KeepOuT,

אני עוד מעט יורד לאילת ואני אהיה מעוניין לקנות רמקולים לטלוויזיה בסלון, אני לא כל כך בקיא בתחום וחשבתי שאולי 2.1 יתאים? התקציב, משהו בסיבות ה-750..500.. אני לי שמץ של מושג כמה תקציב לתת לרמוקלים אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אהלן בוקר טוב אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור או חצי קצת שנתפסות על האוזן בתקציב של עד 200 שקל לאייפוד . תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by Zilberberg,

אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by Amit_Alcobi,

אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Marax,

שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarMachine,

הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לשמוע לפני הרכישה תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. Started by huber,

מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. אהלן קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ממש לא מבין בעניין של מסכי הטלויזיה ולכן מבקש את עזרתכם בנושא. אני רוצה לקנות אחת חדשה, סה"כ אני לא מקצוען או מדקדק במיוחד. רק מה שחשוב לי זה שיהיה לה תמונה יפה ושיהיה כיף לראות בה. נכון לעכשיו היא תחובר ל-ps3 ולממיר רגיל. מה המלצתכם בעניין?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by scorpions,

קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ymss69,

טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by yoni_h,

אני מחפש פיתרון סביר לשיפור איכות הסאונד בטלויזיה שבסלון כתחליף לרמקולים המובנים שלה, ובתקציב שלי הגעתי לשני המערכות הללו: COBY SOUND BAR 3-D CSMP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11164&perur=2&t=59&c=861 קישור לאתר היצרן: http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10537&pcat_id=2004 MICROLAB X16: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=296&bigclassid=15&smallclassid=73 אם הייתם צריכים לבחור בין שתי אלה, במה הייתם בוחרים ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, אני משתמש בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים. [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by meirdor,

תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by dot com,

שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.