עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idoleff,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by anri,

יש לי רמקולים של Yamaha הדגם הוא Yamaha NSP100 קישור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=27134 רציתי לדעת איך הם ? (אני לא מבין גדול במערכות קולנוע רמקולים וכו' )

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by MiD,

בתקציב של עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות במידת האפשר. בינתיים אני בכיוון SanDisk m240. מה דעתכם עליו? האם כדאי להתפתות לזולים יותר כמו PROSOUND וטופ, כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629 או משהו בסגנון? יש גם את זה: http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html?tag=pdtl-list שיש עליו ביקורות טובות, אך לא מצאתי אותו בזאפ. איפה אפשר למצוא בארץ ומה המחיר? מה ייצא הכי משתלם? תודה!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by PsyFire,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב. לצורך מוזיקה, וגם לצורך משחקי מחשב, הכוונה היא שהאוזניות ידעו למקם את הצליל כדי שאוכל לדעת מהיכן הוא בא במרחב. בדקתי קצת וראיתי אוזניות שנראות מצוינות, Sennheiser EH-350, אני מעוניין לקנות אוזניות מבית סנהייזר בעיקר. האם האוזניות ידעו לעשות את העבודה טוב? תודה מראש, PsyFire

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. יש לי SB live value 24bit 7.1 רמקולים אנלוגים 5.1 (5 קטנים וסאסמגבר) התוכנה של קריאטיב (הדי ישנה) לא מסתדרת עם הדריברים של ויסטה לSB ולא מצליחה לעשות BR (ככה שאין לי באס) אני מחפש תוכנה אלטרנטיבית שתעשה את זה מישהו מכיר?, יודע? ורצוי כזאת שתעבוד על 64ביט

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by wow,

ומה עוד? ומה ההבדל בין ה-BULK לשני?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by pashpash1,

יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי... עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית... אני אשמך ללינק... ותודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by talikooo,

מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by lipa,

יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? ) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס הקול…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by אבשה,

אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by itays333,

היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. בהמשך לדיון הקודם שכבר שלושה ימים לא עניתם לי בו האוזניות מיודעות בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים. אני אשתמש בהם גם למשחקים, אבל זה ממש לא משמעותי אז אל תקחו את זה בשיקול. התקציב הוא 200-250 ש"ח, ואולי גם חריגה ל-300 ש"ח. אני לא רואה שום סיבה לקנות אוזניות במחיר יקר יותר מזה! חשבתי על ה-Zalman Real Surround Sound 5.1, אבל כבר המלצתם לי שהם חרא של אוזניות (שני משתמשים דיברו מנסיון אישי), אז החלטתי לוותר! לא חשוב לי אם האוזניות סגורות או פתוחות, וגם הגודל לא חשוב לי (למרות שכדאי שיכסו את כל האוזן, יותר נוח כך). אני לא יכול להזמין מחו"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by nirk16,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by wow,

1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.