עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by night-fire,

שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by חובב,

אם אני לא טועה לכרטיס יש יכולת להשמיע מספר מסויים של קולות(16 32 64 128) ......יש לי CREATIVE SB LIVE 5.1 ....מישהו יודע בכמה קולות תומך הכרטיס?....או איך אני יכול לבדוק את זה?.....תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. תודה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by pom23,

כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. ואני רוצה רק בארץ (מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה) , או אם אפשר לינק לאתר אינטרנט שמוכר בסלובניה או קרואטיה.. שיש לו אבל חנות לא רק באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Nparker,

שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לתת/לתרום את המחשב הישן שלי לכן פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. מאז שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש - אי אפשר לשמוע שירים דרך המחשב והמדיה פלייר נותן הודעה ש"אין התקן שמע". מישהו יודע איך לפתור ת'בעיה? זה קשור אולי לדרייבר שחסר במחשב בעקבות הפירמוט? יש לי כרטיס קול ישן של AZTECH דגם N-270 עם ציפסט של TRIDENT 4DWAVE NX PCI. ואין לי את הדרייבר שלו. אשמח אם תעזרו... תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. תמליצו לי בבקשה על משהו איכותי וטוב. creative altec lansing logitech בעיקר למוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום לכולם היום קניתי רמקולים למחשב של לוגיטיק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550]] קניתי אותם ב280 שקל השאלה שלי אם שוים את המחיר או שהיה עדיף במקומם לקנות את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 שהם יותר זולים לדעתי אם שוים את המחיר ואני מזה מרוצה מהם ויש לי עוד שאלה כשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז מתחת לסאב וופר היה קצת חם האם זה צריך להיות ככה והם זה יכול להרוס את הסאב והם הרמקולים יכולים להיקרא אם שומעים מוזיקה בעוצמה חזקה לא הכי חזקה אבל די חזקה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. השאלה הראשונה היא , אילו תוכנות חיצוניות קיימות שיכולות להקל על הפעולה? כי עשיתי חיפוש קטן בגוגל שלא עזר מידי. שאלה שניה, צוין בביקורת שרצוי לעבור כל פעם למצב Game לפני שמתחילים לשחק במשחק כלשהו, לא ממש הבנתי מה זה נותן? זה מצב שיש בו רק "תמצית של אפשרויות"? וזהו? או שהמשחק ישמע יותר "חי"? או שאולי ההפרדה של הצלילים לכל רמקול בנפרד תהיה טובה יותר? ז"א שאם יריה מגיעה מכיוון הרמקול האחורי שמאלי אז היריה תשמע יותר מהכיוון הזה? או שבכלל אין קשר?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by S1BoY,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שלום רב, לאחרונה קניתי כרטיס קול Audigy 2 ZS מיד שניה ולאחר 4 חודש הלך כליל...... אני מתלבט אם לקנות אותו שוב מיד שנייה כי הוא באמת נתן לי איכות טובה מאוד במיקרולאב שלי FC330 מה אומרים.....? יש תקציב עד 200

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by fp581,

הם עולות 560 ש"ח שוות את המחיר?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.