עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aquarius,

מה דעתכם עליה הרמקולים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=99&scat=199&tcat=30 האם השילוב בינם לבין הכרטיס קול הבא יהיה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4910

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by edenbd,

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by rudyzplace,

שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by ward,

אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by hell,

אני רוצה לדעת בעיקר עד כמה 5400 יותר טובים מה5200 כי הם לא ממש איכותים לאומת Z-640 והיתי רוצה לדעת מה ההבדל המשמעותי בינהם או שזה רק עיצוב חדש וזהו

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  11. הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by רוני_,

החלטתי לקנות את הג'ימיני 400... מישההו שמע עליו? הוא מומולץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת.. כי אני לא מש מכירה אותו.. תודה!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by azalin,

אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by scylla,

מישהו יכול לעזור, האם הסט טוב למוזיקה? ובכלל עד כמה הסט מוצלח? ידוע לי שבמוזיקה עדיף 2.1 אבל אני רוצה גם למשחקים ולסרטים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by MDK,

הבנתי שבנוסף לנפח הגדול יותר, יש לו גם יתרון שיש לנגני CREATIVE - איכות סאונד הכי טובה האם לדעתכם שווה? חוץ מהסוללה שלא נותנת הרבה שעות נגינה נראה שווה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by star010101,

שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by DodY_Stail,

הספוגיות באוזניות עוזרות ??

25. שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים