אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם אני ארגיש הבדל באיכות התמונה בין 1080P ל720P ב1680X1050, למרות שזוהי לא רזולוצית FULL HD?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הנה תגידו לי בבקשה מה האופציה הזאת עושה? יעני מה היא אומרת?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הורים שלי החליטו לקנות טלווזיה חדשה תקציב גג 4500 ש"ח הם כנראה רוצים ללכת על CRT טובה ראיתי את טושביה 34CH7 שנראת טוב נראה שיש לה את כל החידושים כולל תמכיה ב 1080I הבעיה היא שיש לה רק אחריות לשנה והם רוצים לקנות טלווזיה שתחזיק להרבה זמן הסיבה שזה נראה לי מוזר השנה כי לטלווזית ממותגים פחות טובים יש אחריות ל+4 שנים על המסך מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות או על טלווזיה אחרת
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני יכול עד 350-370 גג של CREATIVE או משהו אחר טוב חשבתי לכיוון ה: Creative INSPIRE 2.1 2500 וגם: reative INSPIRE 2.1 G380
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-