עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by kaki356,

צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  5. אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. החלטתי לשפץ את החדר ואני רוצה לקנות מערכת קולנועית של 5.1, עכשיו האם אני יכול לעשות שהרמקולים יהיו מחוברים למחשב וLCD בעזרת מפצל או משהו? אני מעלה תמונה של החדר עם מידות, עכשיו אני צריך רמקולים שהכבלים מספיקים למרחק שאני רוצה להעביר. חשבתי ללכת על http://zap.co.il/model.asp?model_id=451497 ד"א התקציב הוא 800 שקל ככה תודה מראש ואם יש שאלות בקשר לשרטוט של החדר אז תשאלו למה הכל נעשה בצייר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by ofer214,

שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. אוקי אז ככה, דגם אחד הוא פיוניר 6970e והדגם השני הוא pyle PLRL693 מה יותר טוב ומה כדאי??? הנגן יהיה פיוניר 4650 , וכמובן בלי מגבר, איזה רמקולים כדאי לי לקחת למערכת הנ"ל ?? מי שמבין שיעזור לי... אם למישהו יש את אחד הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ זה יהיה הכי טוב

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by pashpash1,

יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי... עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית... אני אשמך ללינק... ותודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by wow,

ומה עוד? ומה ההבדל בין ה-BULK לשני?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. ???

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by ro,

היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by aquarius,

האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם אני רוצה לקנות DVD לשם ראיית סרטים. הייתי רוצה לדעת: מה אני צריך לשאול כשאני הולך לקנות די וי די? מה חשוב שיהיה בו? איזה פורמטים כדאי שהוא ינגן? יש איזה שהם חברות עדיפות למכשירי די וי די? התקציב הוא בערך 1600 שקל לדי וי די משולב עם וידאו! תודה לכולם וחופש נעים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. בהמשך לדיון הקודם שכבר שלושה ימים לא עניתם לי בו האוזניות מיודעות בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים. אני אשתמש בהם גם למשחקים, אבל זה ממש לא משמעותי אז אל תקחו את זה בשיקול. התקציב הוא 200-250 ש"ח, ואולי גם חריגה ל-300 ש"ח. אני לא רואה שום סיבה לקנות אוזניות במחיר יקר יותר מזה! חשבתי על ה-Zalman Real Surround Sound 5.1, אבל כבר המלצתם לי שהם חרא של אוזניות (שני משתמשים דיברו מנסיון אישי), אז החלטתי לוותר! לא חשוב לי אם האוזניות סגורות או פתוחות, וגם הגודל לא חשוב לי (למרות שכדאי שיכסו את כל האוזן, יותר נוח כך). אני לא יכול להזמין מחו"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by lipa,

יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  21. הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by eranRohatyn,

איך האוזניות האלה? http://www.djstore.co.il/product.php?item=858&cat=33 אני מתלבט בין שלושה אוזניות: KOSS UR-20 http://www.djstore.co.il/product.php?item=720&cat=216 HD 202 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={FF16E7CA-49C1-4E28-9A4E-1AD546C380CB}&details_type=1&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} RP-DJ100E-S http://www.djstore.co.il/product.php?item=858&cat=33 תעזרו לי לבחור?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.