עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lioriiii,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32' ורציתי לברר איזו מבין הטלויזיות הבאות כדאי לקנות? 32LG30R 32LG33R 32LB9R 32LG60UR תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by skuki1,

אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by A123,

קניתי כרטיס קול sound blaster audigy se 7.1 הדבר המוזר הראשון שקרה הוא שeverest רשם לי (לפני התקנת הדריוורים) שהוא audigy LS אחרי התקנת הדריוורים הוא רשם לי sound blaster audigy [NoDB] כל זה העלה קצת חשד אז נכנסתי לאתר של creative ובדקתי מס' סידוריים. נראה שלפי המס' הסידורי הכרטיס שיש לי הוא באמת audigy se ושלLS יש מס' סידורי אחר לגמרי. אז עשיתי השוואה בין התמונה של הse שבאתר לבין הכרטיס שלי. הוא נראה אותו דבר, יש אותו מספר קבלים והם באותו מיקום וסדר. רק דבר אחד קטן נראה שונה. איזשהו כיתוב על ג'וק על הכרטיס מראה בתמונה את אותו אחד כמו שלי בתוספת 2 אותיות או מספרים.. הדבר המוזר הוא שהmodel number זהה בשלי ובתמונה. אחרי זה בדקתי על הכרטיס audigy value וראיתי שהוא נראה בתמונ…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by duduch,

התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by Psychedelic,

אני מתלבט בין הCREATIVE INSPIRE 2500 שמעתי אותם ואני חייב להגיד שנדהמתי..הרמקולים הקטנים האלה יותר טובים מהמערכת סטריאו שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שתי המערכות הן 2.1 והן עולות בסביבות ה340 שקל.. השאלה מה יותר טוב? או אם יש לכם המלצה למערכת 2.1 בסביבות ה350 שקל לא יותר..מיועד לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Swed,

אני צריך המלצה לרסיבר שיכול להוציא סראונד אני ייודע שכמעט כולם יודעים. מחיר עד 1500 שקל עם חריגה קלה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by S@dik,

ברצוני לקנות נגן MP3 ונגן CD ו VCD של LENCO LDMV311 הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים האם כדי לקנות ? מה טוב ? ומה רע בו ? אם אתם לא מצעים לקנות אותו אז מה כן כדי ? http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1256&catcode=34 בתודה S@dik

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by talikooo,

מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום לכולם. אני בודק עבור חבר, שרוצה מקרן לסלון ללא התעקשות על איכות HD (מספיקה לו איכות VGA / DVD רגילה, כמו מקרנים שיש בבתי ספר..) האם תוכלו לכוון אותי פחות או יותר לדגמים אמינים. לפי מה שקצת חיפשתי באינטרנט, עלו הדגמים הבאים באיזור ה3000 - 4000 שח: Infocus IN114 ViewSonic PJD5233 ומצד שני בחצי מחיר מזה (1600 שח!) - BenQ MP522 האם יהיה נכון להגיד שלצרכים שלו אלו הדגמים המומלצים, והאם עבור שימוש ברזולוצית VGA/איכות DVD יספיק גם המקרן של BenQ? תודה למשיבים ושבוע טוב. ליאור.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני סטרימרים, התכנים יהיו על הארד דיסק חיצוני שמחובר בUSB2 לראוטר, לכן חייב שיהיה חיבור LAN בסטרימר הראשון: http://dx.com/p/neo-x5-rk3066-android-4-0-google-tv-player-w-wi-fi-tf-1gb-ram-16gb-rom-black-176074 והשני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14273 השני עולה 150 שקל יותר אבל הוא של חברה יותר מוכרת. מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. לחדר מרחק צפייה: 2~ מטר מטרה: SD וHD, הכי חשוב שיראו משחקי ספורט הכי טוב. אני חושב שמספיק 32" לסלון מרחק צפיה: 3.5~ מטר מטרה: HD בעיקר (ממיר HD, סרטי HD מהמחשב ואולי Blue-ray בעתיד וXBOX) אבל גם שיהיה איכות מספקת בSD ושתמונת 4:3 תיראה נורמלית. לפחות 46" הכי חשוב איכות התמונה והביצועים. אין צורך בתלת מימד, אלא אם כן אין ברירה (אין דגם זהה ללא תלת מימד) תקציב: 15,000 לשתי הטלויזיות. בינתיים, הגעתי לדגמים הבאים: SHARP LC46LE810 PHILIPS 46PFL8605 SAMSUNG UA46C6900 LG 47LH90 TOSHIBA 46SV685 עכשיו, בגלל שאין לי מושג איזו טלויזיה לקנות לחדר שינה, אז יכול להיות שיהיה תקציב גבוה יותר לטלויזיה לסלון.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. שלום אשמח לשמוע חוות דעת על הרמקולים למחשב של Bose Bose Companion 50 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by faza,

ברשותי כרטיס קול הרקולס DIGIFIRE 7.1 אני מחובר ממנו למערכת סטריאו עם כבל אופטי. בהגדרה של הכרטיס מסומנת היציאה האופטית/דיגיטלית אבל יש לי סאונד רק בסטריאו. יש אפשרות לערוך בדיקת שמיעה לכל רמקול בנפרד וכך שומעים כי בכל המצבים אני לא שומע סראונד-הסטריאו בכל מצב-אין רמקולים אחוריים או סנטר או סאב. גם שהוא מראה על השמעה לרמקול אחורי אני עדין מקבל סאונד בקדמיים אין לי הפרדה לכל לרמקול בנפרד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by idanshmu,

גודל מסך: 32 ומעלה. תקציב: עד 3000 ש"ח (ממש לא יכול לעבור את התקציב!) שימושים: בעיקר חיבור למחשב - משחקים וסרטי HD. חיבור לכבלים לא נראה באופק. דברים שחשוב לי שיהיו: זמן תגובה נמוך, חברה מוכרת ואמינה. אני מעוניין בטלוויזית FULL HD בשל הרזולוציות הגבוהות של המשחקים והסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by lisly,

המחיר שווה את המוצר ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by guycnaan,

עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.