עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Asher88,

שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

9. ???

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by avi333,

אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by muam,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by alextazy,

מזמן שאני מחפש מגבר לביתי ולבסוף החלטתי ללכת על הnakamichi אך איני יודע היכן למצוא אותו התקשרתי להמון חנויות ואמרו שאין יותר כאלו בארץ. אשמח את תעזרו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by alextomin,

אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by ofer214,

שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by azoulai,

שוטטתי באינטרנט לפתע מצאתי מיני mp3 של הדגם הידוע h10 הוא נרשם תחת הכינוי: H10Jr. מישהו שמע על זה או מכיר את זה? הדגם ממש הקסים אותי הוא יותר קטן מ-h10 ויותר עבה ממנו, יש אותו לפני מה שהבנתי בשני דגמים 1 ג'גה וחצי ג'גה. מה אתם אומרים? קישורים תומכים: http://www.iriver.co.jp/product/?H10,pcolumn,95 http://www.pconline.com.cn/digital/audio/pingce/mp3/0510/713624.html http://www.iriver.co.jp/product/?H10JR http://www.mobilewhack.com/reviews/iriver_h10jr_mp3_player.html

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by guycnaan,

עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by Checker,

שלום לפני שבוע בערך התקנתי ווינדוס 7 והכל בסדר, אבל מאז שהתקנתי אותו אני יכול לשמוע מוזיקה רק מ2 רמקולים מתוך 5 ומהסאב. אני מוסיף תמונות עם הסברים של ההגדרות ואת המפרט של המחשב: רמקולים Logitech X530 5.1 לוח אם Gigabyte P31 DS3L Windows 7 32bit השאר לא רלוונטי... בבדיקות של הרמקולים בהגדרות הכל עובד מצויין ואני יכול לשמוע את הבדיקה בכל הרמקולים אבל ברגע שאני נכנס לתוכנה כמו iTunes מדיה פלייר ואפילו ניסיתי winamp המוזיקה פועלת רק ב2 הרמקולים הקידמיים ומהסאב. התקנתי את הדרייברים המתאימים, הנה תמונות: המצב בiTunes: הגדרות: התוכנה של הדרייבר: תודה!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Kitzony,

הורדתי סרט ולא היה לי סאוונד אמרו לי שאני צריך codec אחר מה הכי ממולץ ואם אפשר בבקשה לינק תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by chilik,

שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by hell,

אני רוצה לדעת בעיקר עד כמה 5400 יותר טובים מה5200 כי הם לא ממש איכותים לאומת Z-640 והיתי רוצה לדעת מה ההבדל המשמעותי בינהם או שזה רק עיצוב חדש וזהו

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. שלום , קניתי מערכת קולנוע ביתית של טושיבה 5 רמקולים וסאב (5.1) החיבורים שלה הם בעזרת פיוזים אישיים לכל רמקול שמתחברים ישירות לDVD עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר לפחות רק את הסאב למחשב? יש לי מגבר של AIWA ישן מאוד והשקע של הסאב כנראה שרוף.. יש איזה שהוא חלק שאני יכול לקנות למחשב והוא יתן לי לחבר את המערכת בעזרת פיוזים? זה לדוגמא הסאב : http://up380.siz.co.il/up1/yzyyivmytzqw.jpg http://up380.siz.co.il/up3/mfhf3dmydlno.jpg

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.