עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by h_ittai,

אני טס לארה"ב באוגוסט ואני הולך להביא איתי סט רמקולים אקטיביים של פוקאל: http://www.focalprofessional.com/en/products/solo6Be.html או http://www.focalprofessional.com/en/products/SM8.html אני אשתמש ברמקולים ובמחשב אך ורק להאזנה למוזיקה בזמן העבודה, כך שבעצם מה שאני מחפש זה את כרטיס הקול עם ה D2A הכי טוב. או לחליפין D2A חיצוני ברמה גבוהה. מבחינת סוג חיבורים, הכל פתוח, FIREWIRE, PCI, USB, אין שום בעיה. אני אשמח לחסוך ולהוציא פחות כסף, כך שאם יש אופציה שתיתן לי 99% מהביצועים ב $200, יהיה טוב לדעת.

2. מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by fp581,

הם עולות 560 ש"ח שוות את המחיר?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by TuborgRed,

סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by BMN,

לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by DjBlack,

שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. שלום כולם, אני לירון ואני חדשה כאן. נעים להכיר. האח היקר שלי קנה לי לפני שבוע אייפוד נאנו עם זיכרון קטן של 2 ג'יגה. יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות עליהן, 1. אפשר למכור את האייפוד? הוא חדש דנדש, אבל יצא מהקופסא והשתמשתי בו כמה פעמים בודדות. 2. האייפוד מארה"ב, יש דרך להוסיף לו פונט עיברית? 3. באיי-טונס עשיתי פלייליסט של ג'יגה וחצי בערך ועוד הוספתי תיקייה בגודל 40 מגה של תמונות .. כל זה נטען יופי. עכשיו, מחקתי את הרשימה ואת התמונות ועשיתי פלייליסט חדש של 1.82 ג'יגה שמסרב להיטען לאייפוד, בטענה שאין מספיק מקום. איך זה יכול להיות אם האייפוד ריק לחלוטין והרשימה לא הגיעה לגודל של 2 ג'יגה?? אני משתגעת! 4.בנוסף, יש לי תיקייה של תמונות שאני רוצה להטעין, התיקייה …

8. שלום רציתי לרכוש כרטיס קול חדש ואני מתלבט בין כמה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card או בין ה XFI הם הולכים להיות מחוברים למגבר של yamaha htr5830 עם יד על הלב אני לא מבין גדול בין כל הסוגים ובין כל הדברים ואני לא רוצה להסתבך עם כל היצאות אבל נמאס לי מ Onboard בצורה היסטרית. רציתי לדעת מה מומלץ לקנות שגם לא תהיה לי בעיות לחבר . כמו כן השימוש העיקרי זה לראות סרטים ( כמעט כל השימוש ) + לשמוע מוזיקה mp3 + pandora . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by nof-y,

שלום מחפשת מערכת קולנוע ביתית בתקציב נמוך ראיתי באינטרנט את המערכת קולנוע ביתית של graetz מדגם: HT790 שעולה 400 ש"ח. היא כוללת דיוידי משולב עם רסיבר סאב ו5 רמקולים קטנים. אני יודעת שזה בטח נראה לכם עלוב מאוד אבל אני מתכוונת לשים אותה בחדר קטן יחסית ואני לא מחפשת איכות מטורפת, מטעמי תקציב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המערכת הזאת ..האם האיכות של הרמקולים סבירה? 50 ואט לסאב זה נמוך מאוד או שזה סביר לחדר קטן? אני מודעת לזה שזה מוצר מדבקה ושהם פחות איכותיים.אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת המון תודה! נופר הנה לינק : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAHT790 וזה המפרט: רסיבר משוכלל הכולל מפענח AC3 / Dolby-Digital רדיו AM/FM הספק כללי של RMS 105w פאנל ד…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by sufgi123,

קניתי השבוע רמקולים 2.1 ATP3 . הבס משמיע כל הזמן זמזום חלש כשאני לא מנגן. גם ניתוק של יחידת הבס מכניסת האודיו לא פותרת את הבעיה . רק כיבוי מוחלט של הרמקולים מפסיקה את הרעש המעצבן. זו תופעה מוכרת או שאני צריך להחליף את הסט ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. חבר שלי מחפש כרטיס קול עם פאנל קידמי, ובנוסף שיהיה לכרטיס חיבור לגיטרה. הציעו לו את ה Creative SBX-FI Platinum ב 1650 שקלים. http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 יש עוד המלצות או שזאת האפשרות היחידה? חשבתי אולי על איזה כרטיס של M-Audio אם יש כזאת חיה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by talikooo,

מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Kcupid,

היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום יש לי HD212, שמתי עליהם EQ מתאים ואני מאוד אוהב אותם. משתמש בעיקר למוזיקה ולעיתים רחוקות משחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של אינטל והסאונד נשמע לא רע בכלל. אתמול חשבתי אולי לשדרג כרטיס קול למשהו אחר וראיתי בזאפ כרטיס קול של קריאייטיב 7.1 שעולה באזור ה200-250 ש"ח. עד כמה גדול יהיה השיפור באיכות המוזיקה עם הכרטיס הזה? שווה את ההשקעה או שבשביל שיפור מורגש צריך להשקיע יותר? חיים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by e-d-a,

היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by amir_dj,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אוקי אז ככה, דגם אחד הוא פיוניר 6970e והדגם השני הוא pyle PLRL693 מה יותר טוב ומה כדאי??? הנגן יהיה פיוניר 4650 , וכמובן בלי מגבר, איזה רמקולים כדאי לי לקחת למערכת הנ"ל ?? מי שמבין שיעזור לי... אם למישהו יש את אחד הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ זה יהיה הכי טוב

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by dando,

טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים