עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AUDIOO,

יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. Started by hichcock,

שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by h_ittai,

אני טס לארה"ב באוגוסט ואני הולך להביא איתי סט רמקולים אקטיביים של פוקאל: http://www.focalprofessional.com/en/products/solo6Be.html או http://www.focalprofessional.com/en/products/SM8.html אני אשתמש ברמקולים ובמחשב אך ורק להאזנה למוזיקה בזמן העבודה, כך שבעצם מה שאני מחפש זה את כרטיס הקול עם ה D2A הכי טוב. או לחליפין D2A חיצוני ברמה גבוהה. מבחינת סוג חיבורים, הכל פתוח, FIREWIRE, PCI, USB, אין שום בעיה. אני אשמח לחסוך ולהוציא פחות כסף, כך שאם יש אופציה שתיתן לי 99% מהביצועים ב $200, יהיה טוב לדעת.

4. Started by daniel_18,

אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_PVP/4505-6499_7-31415781.html?tag=pdtl-list נראה אחלה מכשיר ואם משהו יודע אם הוא אמור לצאת בזמן הקרוב?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by kalda01,

אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by R0tem1,

מהי הטובה ביותר? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by talikooo,

מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by Bose,

שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by ranyr,

אני מחפש נגן בנפח של 6-8 גיגה - למה? כדי שיהיה כמה שיותר קטן וקל גם חשוב איכות סאונד - אני שומע ב ETYMOTIC ER4 עם מגבר נייד חשבתי על ZEN MICRO PHOTO אבל עלו כמה סימני שאלה לגבי הסאונד... אפשרות שניה H-10 שאני מעדיף פחות בגלל שיש אותו רק בנפח של 6 גיגה (תתקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים??? (מישהו יודע משהו על E10??) הערה: אני קונה את הנגן מארצות הברית... אז אם יש הבדלים בין גירסאות...

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Yamabushi,

האם שווה לרכוש את המערכת ב450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …

13. הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by kinggil,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQMP4512mb איך הנגן הזה? רק בשביל לראות תמונות ולשמוע מוזיקה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:

18. Started by arpa,

מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by dr_drek,

אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 20 גיגה לפחות, בארה"ב. יש את הIPODת את הIRIVER אבל הם לא הכי זולים ולכל אחד יש את היתרונות והחסרנות שלו. עכשיו ראיתי שיש גם את הנגן Gmini 220 של ארקוס. שהוא 20 גיגה, עם צבע, קטן, קומפקטי, יש אפשרות לקנות לו שלט, אפשר לחבר אליו ישירות כרטיס ממצלמה דיגיטלית, והוא בכלל לא יקר. מצאתי מקום שאפשר לקנות את הנגון ביחד עם השלט ב300 דולר. האם זה שווה. זה נגן שווה, עם איכות טובה. בבקשה תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  21. קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by MDK,

הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Access Denied,

למחשב חדש בן שלושה ימים.. כרטיס קול Sound Blaster® Live! 5.1 של קריאטיב שהיה שייך למחשב קודם.. או הכרטיס המובנה ה-Realtek AC-97 שבא על גבי הלוח DFI nForce4 ultra infinity ??

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים