עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by danieln9,

יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן

2. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by nirk16,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by liiight,

לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס קול של חברת CREATIVE למוזיקה וסרטים - פחות למשחקים - אבל יש לי בעיה. נאמר לי שהדגם XTREME GAMER יוכל להתאים לי. (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה). אני מחפש מקסימום סאנוד ואיכות בתקציב של עד 600 ש"ח. - (אפשר יותר אם מישהו קורא). יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם M2N. יש לי חיבור אחד של PCI-E X 16 2 חיבורים של PCI-E X 1 ו3 של PCI X 2.2 הכרטיס שאני מחפש ניתן לחבר אותו רק ב PCI 2.1. השאלה שלי היא, מה עושים? אני די תקוע ואני מחפש כבר הרבה הזמן כרטיס קול טוב למחשב שלי. הייתי רוצה לדעת אילו אופציות לדעתכם אני יכול לנסות לעשות? (קראתי שיש גם את הכרטיס XTREME AUDIO PCI-E X 1 - איך הכרטיס והביצועים שלו לעומת הראשון והבנתי שהוא לא מבוסס על X-FI, וכמובן מה דעתכם על…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by ofir667,

מישהו יכול לתת לי המלצה לשני רמקולים שאני אוכל לחבר לmp3, אני צריך רמקולים טובים ולא יקרים מדי עד 250 ש"ח

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by MOsheAInouz,

לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by the_lighting,

אני מתלבט בין הדגמים הללו מה יותר טוב לקולנוע ביתי? 2200 ש"ח סט 5 רמקולים JBL Balboa SET 3000 ש"ח סט 5 רמקולים Jamo S606HCS3 חוץ מזה אני צריך הצעה לסאב(עדיף 10') ככה שכל המערת לא תעבור את ה4000! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by raziv1,

שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by _BooM_,

Via AC97' Vinyl אחרי פירמוט התקנתי ועדכנתי את הדרייברים אך הסאונד יוצא מקוטע ועם רעשים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by sapartil,

יש לי נגן DVD ‏ Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by PsyFire,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב. לצורך מוזיקה, וגם לצורך משחקי מחשב, הכוונה היא שהאוזניות ידעו למקם את הצליל כדי שאוכל לדעת מהיכן הוא בא במרחב. בדקתי קצת וראיתי אוזניות שנראות מצוינות, Sennheiser EH-350, אני מעוניין לקנות אוזניות מבית סנהייזר בעיקר. האם האוזניות ידעו לעשות את העבודה טוב? תודה מראש, PsyFire

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. שלום, לוחמים. יש לי מחשב משחקים מכובד, נתב אלחוטי, XTREAMER ומערכת קולנוע חמודה ליד הטלויזיה. המחשב מרוחק מהטלויזיה, לא רוצה בשלב זה להעביר כבל. אני רואה סרטים ב-HD ו5.1 ערוצים יפה מאוד. גם רואה תכנים מהאינטרנט בטלויזיה עם ה-XTREAMER באלחוטי. מעוניין לשחק במשחקי PC בטלויזיה - להעביר תמונה באיכות גבוהה (לנצל את ה-42") וקול ביותר מסטריאו. איך עושים? יש לי גם סט עכבר ומקלדת BLUETOOTH של LOGITECH, בספק אם יקלטו ליד הטלויזה...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by ruth1,

קניתי את המקרן אך לא ניתן לראות סרטי AVI במקרן.מצורפת תוכנת המרה למכשיר אך הוא לא ממיר את סוג הקובץ הזה . האם מישהו יודע כיצד כיצד ממירים סרטי וידאו מסוג AVI למקרן הזה ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by sagigi21,

שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.