עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות משולבות מיקרופון לשיחות בסקייפ (שימוש עיקרי) ושמיעת מוסיקה. שמתי עין על מוצר של לוג'יטק http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2254&scat=216&tcat= מה דעתכם? אם למישהו יש אותן (או מוצר אחר מאותה סדרה) אשמח לשמוע רשמים. אם יש המלצה למוצר אחר ,גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!

10. שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  12. וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by dan9,

יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by gilad059,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by MDK,

הבנתי שבנוסף לנפח הגדול יותר, יש לו גם יתרון שיש לנגני CREATIVE - איכות סאונד הכי טובה האם לדעתכם שווה? חוץ מהסוללה שלא נותנת הרבה שעות נגינה נראה שווה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by DodY_Stail,

הספוגיות באוזניות עוזרות ??

22. קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by royban,

שלום מהם הקודקים שצריך להתקין ל win7 32bit על מנת לצפות ברזולוציה 1280/720 ? ניסיתי כל מיני קומבינציות ללא הצלחה,עד כדי פרמוט מערכת ההפעלה. אני מצליח לראות קבצי mkv ב 720/578 אך ברזולוציה של 1280/720 הסרט מנגן איטי! כרגע מותקן אצלי shark007 win 7 codec תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Mamimo,

שלום לכולם, כפי שאני יודע, למספר מצומצם של חברים בפורום יש את ה C100, אליהם אני מפנה את הטיפים הללו. 1) שימוש בכרטיס הרחבה (SD/MMC), בעיות זיהוי : א. אם הכרטיס שלכם לא מזוהה בעת הפעלת המכשיר, נסו להכניס אותו בזמן שבמכשיר דלוק. ב. אם ה windows מראה לכם את כרטיס ההרחבה (דרך הנגן) אך טוען שהוא לא מפורמט -> כמו בסעיף א' לחבר את המכשיר למחשב ורק אחר כך להכניס את כרטיס ההרחבה. * חשוב, הכנסה והוצאה של כרטיס זיכרון בזמן שהמכשיר עלולה לדפוק את כרטיס הזיכרון! (אבל זו ההמלצה מהפורום באתר של creative, ורבים משתמשים בשיטה הזו....) 2) ה C100 לא מזהה לכם חלק מהספריות א. ה C100 תומך רק עד 50 ספריות. 3) תליה על הצוואר - א. משתמשים רבים לא מבינים איך תולים את הנגן על הצוואר משום שאין…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.