אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות את ה zen. מה המקום הכי בטוח לקנות אותו באינטרנט והאם המכשיר שווה ביחס למכשירים אחרים כמו הrio carbon וכו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת בסלון כבר ישנה מידי ולא פועלת טוב אז החלטנו לקנות חדשה יש תקציב של בערך 1500 שקל. מה מומלץ בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.howardforums.com/archive/topic/604313-1.html http://www.infosyncworld.com/news/n/5874.html http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=986 קבלו!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.dapreview.net/content.php?review.201 שוב, מדובר בביקורת מקדימה ולא סופית, אך היא הראשונה באנגלית, אז לפחות אפשר לקרוא את מה שכתוב יש גם תמונות. הביקורת היא של אתר DAPREVIEW והנה התמצית: כזכור, הנגן אמור להתחיל להיות משווק בימים אלו בארץ במחיר של ה 2300 ש"ח לדגם ה 20GB, ולהגיע לארה"ב החודש גם כן, מעניין באיזה מחיר...
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון , באיזור ה 40 אינצ' , מה ההיתרונות בפלזמה ומה בLCD ? HD יהיה עדיף..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מוחק את השירים? משנה הגדרות? מעלים את הכל .... :s05: ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה שאני אמליץ לה על נגן 128MB (איו צורך בזיכרון גדול יותר), שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. התקציב הוא 300 ש"ח. זה מספיק? ובאמת שאין צורך בנפח יותר גדול, אז בבקשה אל תתחילו להמליץ על נגנים של 256MB ויותר, כי זה סתם מוסיף לה כסף!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבר רציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאחר התלבטות ארוכה וצפייה מאחורי הקלעים על כל הדעות בסוף קניתי את ה MINIIPOD 4 G דור שני ואני מאוד מרוצה למרות שאן לא רדיו. הסיבות העיקריות שבחרתי בו היא כי העוצמה שלו הכי חזקה 30MW+30MW, וזמן הסוללה המשופר של הדור החדש 18 שעות ונוחות ופשטות המימשק שלו. דרך אגב בארץ צריך לבדוק טוב טוב שמקבלים את הדור החדש עים זמן הסוללה המשופר. ההשואות שעזרו לי להחליט: http://www.tomshardware.com/howto/20050216/apple-mac-mini-computer-06.html http://reviews.cnet.com/Apple_iPod_Mini_4GB_Silver_2nd_generation/4505-6490_7-31297845.html וכמובן האזנה ל מכשיר של IREVER H10 בארץ אצל מכר שלימדתי אותו לתפעל את המכשיר כי היה ממשק התיפעול מאוד מסובך. דרך אגב ה IPOD באמת נישמע חזק וצלול יותר. נכו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים של 120 מחוברת למחשב. עכשיו קניתי מערכת קולנוע ביתי של lg לסלון אבל לא נראה לי שאני צריך את ה-2 רמקולים האחוריים. ואני רוצה לשים אותם בחדר שלי,אם אני מחבר אותם למערכת זה יחליש את העוצמה של הרמקולים האחרים? ואיך אני מחבר אותם כי במערכת שלי יש2 חיבורים רק ל-2 רמקולים...
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ישר לעניין, בניתי לחבר שלי מפרט, הוא רוצה בעצם מחשב שעושה הכל, הוא מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה, לשמוע ממנו מוזיקה לראות סרטים לעשות הכל. השאלה בעצם היא האם כדאי לקנות רמקולים של מחשב או פשוט לחבר מערכת חיצונית. הלוח הוא k8nf-9. תתיחסו לרמקולים בתקציב של 500 שקל ומערכת רגילה עם רמקולים שנראים מפחיד...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , כיום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי ומשם לרמקולים שלה.. איכות סבירה.. לא יותר.. אבל החלטתי להיפטר מהמערכת ולקנות INSPIRE או משהו דומה יש לי לוח P4P800 ורציתי לשאול איזה מערכת כדי לקנות .?? והאם ארגיש בהבדל רציני ??
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות סטראופוניות איכותיות לנגן שלי-SanDisk. תקציב 100 שקל. ולשאלה אחרת, מישהו יודע מה העדכונים של ה-FirmWare האחרון של הנגן שלי עושים? מה הם משפרים? ויש אפשרות שזה ידפוק תנגן אם אני יעדכן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-