אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות סט של 2.1 רמקולים למחשב. בעיקר למוזיקה, סרטים וטיפה למשחקי מחשב. אני קראתי את הFAQ וגיליתי שיש את Z2300וLogitech אבל השאלה אם אלה סוג הרמקולים היחידים ששווים בשוק? והבנתי שהחסרון היחיד שמרמקולים בזאפ זה הגודל העצום של הבס. אגב לחבר שלי יש את ה Z5500וLogitech וממה שאני חושב זה בערך אותו סוג? רק מלבד חמשת הרמקולים, לא ככה? תודה מראש על התשובות (:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,למישהו יש להציע מערכת 2.1 טובה עד 450 ש"ח? חשבתי על זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=382 יש משהו יותר טוב? מה מבחינת עוצמה? עוצמה גבוהה דיי חשובה לי,בין היתר גם האיכות..אבל העוצמה יותר. (אולי זה נשמע קצת מטומטם, אבל באמת, אני שומע מוזיקה שהיא לא הטופ מבחינה איכות שמע,אבל עדיין בישביל סגנונות אחרים אני רוצה גם איכות.)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין. בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן. אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש. וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב. אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת? אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות... עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן,אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. אני יודע שלSTX יש מגבר אוזניות,שזה תוספת נחמדה אבל לא משהו שישפיע על הקניה. השימושים הם מוזיקה וסרטים/משחקים 5.1,בדגש על המוזיקה. מה יהיה עדיף ולמה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מכיוון שנמאס לי מזה שאוזניות רגילות מתקלקלות לי כל הזמן, הייתי רוצה לקנות אוזניות בלוטוס לאייפוד (פחות חוטים ואין קונקטור, זה מנטרל את נקודות החולשה של האוזניות הרגילות). הייתי רוצה שהן יהיו כמה שיותר קומפקטיות, ושתהיה אפשרות להוציא אוזניה אחת ולהישאר רק עם השניה, מה שאינו אפשרי לדוגמא ב motorola S9) בינתיים חשבתי על : 1.Plantronics BackBeat 903 . האוזניות נראות טוב ובעלות מחיר סביר ב EBAY, סוללה חזקה יחסית. בעיה קטנה היא שייתכן שהן לא יתאימו כמו שצריך לאוזן מדיווחים שראיתי באתרי סיקורים. 2. Sony ericsson HBH-IS800 . יותר קומפקטיות בהרבה. מבנה סטנדרטי כך שסיכוי קלוש שהן לא יתאימו. שתי בעיות והן מחיר ש(כולל משלוח) כפול מהמחיר של ה Plantroics. בעיה נוספת היא זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש רמקולים חדשים כתחליף לרמקולים הישנים שלי (altec lansing vs2321) שלא עובדים כבר כ"כ טוב, בתקציב של עד 700 ש"ח. הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים ולסרטים. הבנתי שרמקולים 2.1 עדיפים למוזיקה אז ההעדפה שלי היא שהרמקולים יהיו 2.1... הערה: לא צריך להשתמש בכל הסכום אם אין צורך אמיתי בכך... תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין ברמקולים , יש 2.1 כל מיני מספרים .. אני לא מבין בהם בכלל אבל בעקרון אני רוצה רמקולים עם באס טוב (אני שומע הרבה ראפ, ורואה סרטים) אני לא רוצה שיהיה את הרעש המציק הזה כשהבאס גבוהה מדי אם אפשר. ובכלל רמקולים איכותיים (מעדיף של חברה מוכרת .. לא יודע LG .. אנערף) תקציב .. אממ אין ממש ספציפי אבל לא יותר מאיזה 200 שקל , נראה לי מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה זה???? ואם כבר אז כבר איך אלה http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=6021&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=131&aff=Zap&aff=zap שוות 200$?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הנגנים שלהם מאכסנים את קיבצי המילים של השירים? אני מסתכל בסיפריות ואין שם שום קובץ חוץ מהשירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני רוצה לציין שהרצתי חיפוש בפורום, עברתי על כל ההודעות אך לא מצאתי תשובה. יש לי חבר בגרמניה, ואני מעוניין שהוא ייקנה לי 2 זוגות של אוזניות SENNHEISER, לי ולעוד חבר מדגמים: hd-570 או hd-590 (אני מחפש מחירים בגרמניה ואחליט מה לקנות). (למשחקים- ובעיקר מוזיקה בכיף - אני מאוד רגיש לסאונד :-\ ) רציתי לשאול כמה שאלות : קודם כל, מה אתם חושבים על הדגמים האלה. דבר שני - הוא מתכנן לשלוח את החבילה בדואר - האם ישנו מכס על אוזניות ? האם אצטרך לשלם מיסים - מע"מ ? - כמו שבטח הבנתם, אני ממש לא מתמצא בזה. בתודה.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני הולך להזמין LOGITECH Z-640 הם די חזקים ו"אני" נימצא הרבה יותר קרוב למיקום של הרמקולים הקידמיים העכשויים שלי http://imgsrv.pic4u.co.il/f24a75f2137a189a5e4a57bdd0676c40020000.aspx דעות נימוקים והצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב את הX5L ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בשבילו. התקציב שלי הוא עד 300 שקל, 350 מקסימום! ואני שומע בעיקר מטאל(דיי כבד- גריינד, בלאק, דת'...) אז מה אתם אומרים, מה הכי משתלם?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מערכת FX6021, ובגלל שהמקירופון היה מחובר, היה באס נורא נוא חזק לאיזה 10 שניות ויכול להיות מצב שהסאב פשוט נהרס \ נשרף או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהבנה של משהו -> המחשב שלי מחובר לרסיבר בכבל אופטי (כרטיס Realtek שיש על לוח Abit Ab9 Pro) והכל עובד פחות או יותר בסדר, אני עם ויסטה 64 ומלוח הבקרה תחת sound כשאני בוחר במאפיינים של היציאה הדיגטילית אני יכול לעשות שם test לכל מיני פורמטים ואני מוצי לרסיבר DTS וגם דולבי דיגטיל בלי בעיה גדולה. במדייה פלייר הוא מוציא לי stereo ואת זה אני יכול להבין (יש לו רק שני ערוצים במה שאני מנגן) מה שאני לא מצליח להבין למה במשחקים הוא גם מוציא לי רק סטראו ולא DTS או דולבי דיגיל ? גם במשחקים שאפשר להגיד להם שאני בקונפיגורציית 5.1 .. מה אני מפספס פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בוקר טוב למי שער בשעות האלה. הזמנתי לעצמי היום אוזניות חדשות, Sennheiser HD-580 (פרטים כאן). האוזניות הללו יצטרפו למגבר אוזניות שנמצא כרגע בשלבי התיכנון (ועל זה תודה לתום ). בכל מקרה, המחיר כולל משלוח יצא לי 165 דולר (ויצא עוד 200 שקלים בערך למגבר). הם יגיעו עוד שבועיים בערך (אם לא יהיו עיכובים או תקלות) ותקבלו חוות דעת רישמית קצת אחרי (שאני אסיים את הברייק אין). שאלות ועידכונים בנושא בת'רד הזה.
-
- 51 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בהתחלה היה את ה-HDA X-Mystique 7.1 Gold, אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד.. עכשיו אני רואה שכבר יש שניים נוספים: Terratec Aureon 7.1 Turtle Beach Montego DDL 7.1 יש למישהו ניסיון עם אחד (או יותר..) הכרטיסים האלו ? שמתי עין על ה-Turtle Beach... אני פשוט רוצה כבר להיפטר מה-Creative שלי (אודיג'י 2 "קלסי") ומעבר לכרטיס עם DDL נראה כמו צעד מספק לשדרוג. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-