עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lamer4ever,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by zilkanir,

שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by kinggil,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQMP4512mb איך הנגן הזה? רק בשביל לראות תמונות ולשמוע מוזיקה?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שמתי עין על המורל האלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 נראים לי ממש טובים יש נתונים טובים וגם ביקורות טובות בזאפ(למרות שאני לא מחזיק מהביקורות שם). התקציב הוא איזה 600 שקל זה אפילו חורג מהתקציב יש לי כבר אחוריים של אינפינטי 100W RMS 6X9 הם ממש טובים. בנוגע למגבר חשבתי להביא LANZAR VIBE428 מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. יש לי לוח אם של אינטל Intel Dragontail Peak DP35DP וזה הכרטיס כל שלו Intel® High Definition Audio (Intel® HD Audio) subsystem in the following configuration: 8-channel (7.1) audio subsystem with five analog audio outputs and one optical S/PDIF digital audio output using the Sigmatel STAC9271D* audio codec התוכנה מזהה את שני החיבורים (מחובר אנלוגי ולא דיגיטלי)ומזהה שאחד זה האחורי והשני זה הקידמי, גם שאני עושה טסט הוא משמיע את הקול דרך כל הרמקולים... עכשיו בתוכנה יש אפשרות להגדרה "אפשר פנורמה" וזה לא מפעיל גם את הרמקולים האחוריים :-\ אני צריך את כל ה4 רמקולים למוזיקה והמשחקים ... אז אם למשו יש PLUG IN או תוכנה ל WINAMP או בכלל אני ישמח לקבל וגם רעיונות חדש…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by shaul,

בעקבות מקרה מצער שבו איבדתי את החוברת הפעלה של הDVD הזה...אני צריך(בבקשה) את ההוראות כיצד להפוך את הDVD הזה למולטיזון

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by omerba,

שלום, אני קונה מחשב חדש, החלטתי גם לשים מערכת 2.1 התקציב לרמקולים די פתוח. כלומר חשבתי להוציא 400 שקל על הATP3. אבל עם יש מערכת שעולה 200 שקל יותר וממש ממש יותר טובה אז סבבה. עכשיו אני אשתמש בזה פחות לגיימינג ויותר לסרטים סדרוצ וקצת מוזיקה, הווליום לא יהיה מטורף, וגם לא חשוב לי במיוחד הבאס, אלא שאני אוכל להבין בעיקר דיבור(בסרטים או בסדרות). לא נראה לי בחדר שלי יש מקום ליותר מ2.1 (מה שווה 5.1 אם הרמקולים לא יהיו מאחורי...) מה אתם ממליצים לי? איך הATP3? האם הוא OVERKILL למטרותי? ומה בכלליות אני צריך לחפש?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by Pro modder,

היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אמור להיות כזה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by eranRohatyn,

איך האוזניות האלה? http://www.djstore.co.il/product.php?item=858&cat=33 אני מתלבט בין שלושה אוזניות: KOSS UR-20 http://www.djstore.co.il/product.php?item=720&cat=216 HD 202 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={FF16E7CA-49C1-4E28-9A4E-1AD546C380CB}&details_type=1&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} RP-DJ100E-S http://www.djstore.co.il/product.php?item=858&cat=33 תעזרו לי לבחור?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by _BooM_,

Via AC97' Vinyl אחרי פירמוט התקנתי ועדכנתי את הדרייברים אך הסאונד יוצא מקוטע ועם רעשים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Access Denied,

למחשב חדש בן שלושה ימים.. כרטיס קול Sound Blaster® Live! 5.1 של קריאטיב שהיה שייך למחשב קודם.. או הכרטיס המובנה ה-Realtek AC-97 שבא על גבי הלוח DFI nForce4 ultra infinity ??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by oren_vegas,

המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by xladead,

minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by runboo,

היי מה קורה? לפני שבוע קניתי רמקולים peerless magic 7 שהם 6אום ו400 וואט RMS ואין לי מושג מה זה אומר, מה שאני בא לשאול זה עם אני יכול לחבר לזה מגבר 6 אום 200 וואט וזה עדיין יעבוד כמו שצריך? או שצריך משהו אחר

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות משולבות מיקרופון לשיחות בסקייפ (שימוש עיקרי) ושמיעת מוסיקה. שמתי עין על מוצר של לוג'יטק http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2254&scat=216&tcat= מה דעתכם? אם למישהו יש אותן (או מוצר אחר מאותה סדרה) אשמח לשמוע רשמים. אם יש המלצה למוצר אחר ,גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. יש לי בבית APEX 811, אני רוצה מערכת שתיהיה חזקה עם סאב טוב ואם באמת צריך אז גם רסיבר. (לפי מה שהבנתי רסיבר לא יכנס לי ממש בתקציב).

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by danieln9,

יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן

20. ....

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by Kayfun4ik,

שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by raziv1,

שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by Flea,

היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. תודה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.