אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי לקנות כרטיס קול למטרות מוזיקה בלבד. נכון לעכשיו התכנון הוא למכור את המיקסר (Behringer MX1604A), ובמקומו לקנות כרטיס קול איכותי יותר מזה שיושב על הלוח. בנתיים הכרטיס יתחבר למערכת סטריאו ישנה (Akai AC-MX115) ולאוזניות Sennheizer PX100, תוך תקווה שבעתיד אקנה גם מגבר אוזניות ואולי אף אחליף אותן. חשבתי לקנות את הAudiophile 2496, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? דרך דיגיטלית ככה שיפעלו כל הרמקולים אחד אחד... צריך כבל וגם כרטיס קול כי אין לי יציאה דיגיטלית מהמחשב יש לי רק מהרסיבר.. איפה אני יכול לרנות כרטיס עם יציאת דיגיטלית וכמה זה יעלה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש ברשותי ArChos Gmini XS 200 והמחשב מסרב לזהות אותו .. הוא נותן לי את ההודעה הבאה .. יש לי Windows XP Sp1 מעודכן ופרטי מערכת בחתימה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ- 300-400 ש"ח לאוזניות. אני מרבה לנסוע באוטובוסים אז הם צריכות להיות מבודדת כמו שצריך תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוזניות סגורות למשחקים בעיקר ולמוזיקה. יש לי את AKG K.55 כבר 3שנים והם היו טובות - בקושי שמעו דרכם מה קורא בחוץ ושעמו דיי טוב. אבל גם מתחשק לי אוזניות חדשות והם כבר מלוכלכות בטרוף (אין לי מוסג איך לנקות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב ושבת שלום לכולם, לאחרונה החלפתי שני מארזים, ובשניהם שמתי לב לתופעה מוזרה - אם כשאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הצליל פחות או יותר מאוזן, כשאני מחבר אותן אותן לפאנל הקדמי בשני המארזים הבאס מוגבר, ואתם יודעים שבאוזניות האלה מאוד קשה להוציא באס. עליית הבאס קצת מתבטאת בירידה בווקאלים ובשאר הצלילים, אבל נעזוב את זה. מה שמשותף בשני המקרים, מצד שני, הוא לוח האם, אז אני כבר לא יודע אם זה המארז או לוח האם... מישהו אולי נתקל גם בתופעה דומה? מסקרן.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי ווקמן שאני מעוניין להעביר את קובץ השמע שיש בתוכו לתוך המחשב כיצד עושים זאת ובאיזה תוכנה עלי להשתמש? עריכה: או קי הצלחתי לחבר את הנגן שלי בתור LINE עכשיו אני שומע את המוזיקה ברקע! מה שאני מנסה לעשות זה בעצם לזהות אותו בכדי שאני יוכל לסנכרן את זה עם תמונה! או למשל לראות את זה מזוהה במדיה פלייר! איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש פיתרון זול להצגת סרטים לילדים שלי. התקציב שלי נע בין 2500-3000 שקל לכל החבילה הכוללת מסך+נגן DVD + רמקולים נפרדים או משולבים במסך ! העדפות: א. אם אפשר שיהיה גם בטלויזיה וגם בנגן חיבור HDMI לצורך תמיכה עתידית וחיסכון בחוטים ובלאגן. ב.שהנגן יתמוך DIVX/XVID ואם אפשר גם ב X264 או בפורמטים דומים של HD. ג.שהנגן יוכל להציג תרגומים בעברית ללא בעיות מיוחדות. תודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-