אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי בבעיה שלי. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט באנגלית. אני שומע סאונד מהמחשב אבל לא יכול לשמוע מוסיקה ו\או סרטים וכו' ממדיה פלייר או תוכנות שמע אחרות. תודה מראש za5
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מישהו שמע על הרמקולים האלה? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=391474 http://www.m-audio.com/products/en_us/LX421System-main.html
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מכשיר mp3 zen touch של creative ויש לי שאלה... באמריקה יש לו שלט אך מסיבה כלשהי אין בארץ...אמרו לי בבאג שגם שלטים של דיסקמנים כגון סוני וכו מתאימים זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יודע איזה לקנות. וחוץ מזה יש משהו שאני לא מבין... ראיתי כרטיבי קול עם 2 יציאות ושרשום עליהם שהם 5.1 זה הגיוני? איך אפשר לשמוע היקפי עם י יציאות בלבד? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5416
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אממ, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם - 5.1. אני צריך ורוצה רמקולים חדשים, באיכות טובה, אם אפשר שיראו טוב עם קצת גודל בשביל הפוזה 8). למרות שתמיד איכות > מראה. כמו שאמרתי, 600-700 ש"ח, בלי חריגות. תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לקניית Video Streamer, ללא דיסק קשיח וכו', משהו פשוט לשימוש וטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הורדתי סרט ולא היה לי סאוונד אמרו לי שאני צריך codec אחר מה הכי ממולץ ואם אפשר בבקשה לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-