אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/e11596m3wptycliuvk61.jpg אני רוצה לחבר את הטלויזיה + הכרטיס טלויזיה לממיר הזה. מה הדרך הכי טובה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חוץ מסטריאו סקופ, ופאנקי די ג'יי, וקילומבו שבעצם אין להם כלום. אם אפשר לקבל שמות של חנויות עוד היום, אני אשמח. מחר אני הולך לקילומבו בתל אביב לבדוק אוזניות ואני אצטרך מגבר. וכן אני מודע לכך שהמבחר בארץ מצומצם ביותר, ושבטח יש דברים איכותיים יותר בחו"ל, ובכל זאת אם יש משהו באיזור תל אביב שייתנו לי לחבר את האוזניות שרכשתי למגברים שונים ולבדוק איך הסיפור נשמע, אני אשמח. תודה מראש -מתן
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
*כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלויזיה הישנה בסלון התקלקלה, ואני רוצה להחליף אותה. בעוד כחצי שנה אעבור דירה ולסלון החדש שיהיה גדול בהרבה אקנה טלויזיה גדולה יותר ואת זאת אעביר לחדר שינה. מרחק צפיה: 3.5 מטרים בסלון, המרחק בחדר שינה לאחר מכן יהיה כ-3 מטרים. גודל באינצ'ים: בין 37 ל-42 אינץ' (לא בטוח אם זה יותר מדי גדול בשביל החדר שינה, שם הטלויזיה תבלה את רוב חייה). טווח מחירים: סביבות ה 3000 ש"ח. מוכן לחרוג ב200-300 ש"ח, אם ההפרש שווה את המחיר. שימושים: 1. חיבור למחשב נייד בחיבור HDMI לצורך משחקים. 2. חיבור לWii (סוג החיבור הוא בננה או קומפוננט) 3. חיבור לממיר רגיל של HOT 4. מעוניין שתהיה האפשרות לנגן סרטים דרך זיכרון נייד כמו דיסק חיצוני או דיסק-און-קי. 5. אני לא מתכוון לחבר לטלויזיה רמקולים או מערכת קו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אם כדאי אני מוכן להשקיע יותר.. אז ככה, אני מחפש אוזניות איכותיות, מהסוג הקטן ז"א בלי הקשת, מופרדות.. חשוב לי גם שהן יהיו טובות לריצות, שלא יפלו במהלך הריצה. איכות הצליל אבל חשובה יותר מהכל. אני מחפש משהו באמת איכותי יש המלצות? נ.ב - איזה סגנונות ? אני שומע הכל מהכל, אומנם פחות מזרחי אם זה משנה...... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו ממש ממש טובה.. מומלצת... עד 1000 ש"ח גג!!! כשאני אומר מערכת סטריאו אני מתוון למשהו כזה: http://salestores.com/panaso41.html חשוב: שיהיה אפשר לקנות אותה בארץ! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי שני זוגות רמקולים אבל במחשב שלי יש רק כניסה אחת ירוקה 3.5 מ"מ (aux) (הכבל של האודיו הירוק..) דוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=1jzibdcntqo4.jpg אך אני זקוק ל2 כניסות. ניסיתי לרכוש מאיביי מפצלים כמו זה לדוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=nnhxyuj2zz3e.jpg או זה לדוגמא זה: שאגב עלה לי 100 ש"ח.. http://sizmedia.com/my.php?i=ggiqnnoi0jwn.jpg בסופו של דבר כשניסיתי לחבר אותם אז או שהיו בעיות מגעים או שהאיכות סאונד הייתה על הפנים.. ואני באמת מחפש בנרות איך לסדר את זה.. אני אשמח אם תציעו לי פתרון שיעבוד ללא כל בעיות סאונד/מגעים כולל גם אם זה לרכוש ציוד נוסף.. אין לי בעיה לקנות כרטיס קול או סוג של אקולייזר או משהו בסגנון שיפצל.. אין לי שמץ..…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים רכשתי טלוויזיה חדשה תלת מימד מסוג LGLM580Y 42 לצערי חפשתי מלא מדריכים שידריכו אותי איך ליראות בה תלת מימד האופציה בשלט עובדת, סרטים SBS אכן ניראים מטושטש כמו שאמור להיות בתלת מימד ניסיתי להקרין דרך המחשב סרטי תלת מימד, שמתי את אותם סרטים על USB וחיברתי לטלויזיה. ועדין לא רואים תלת מימד עם המשקפיים. צריך אולי נגן לטלויזיה או משהו אחר אין לי מושג כבר מה לעשות תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 22 תגובות
- 9k צפיות
-