עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NOVA,

מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :‎)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by MoMo-P,

כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by KKK,

שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by My_T,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות קופסא שמאפשרת לי 2 DVI לכניסות ושיש לה יציאה אחת, ואז בעזרת מתג אני מחליט מאיזו כניסה אני רוצה לקבל אות ולהוציא ביציאה. ראיתי בEbay את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270573938599&Category=73390&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 אבל אין לי מושג אם זה יעבוד טוב, אין לזה מקור כח חיצוני וגם קראתי איפשהו (בכתבה היחידה שהצלחתי למצוא באנגלית) שהרזולוציה המקסימלית של זה היא 1280x1024. יכול להיות שהם טועים? בכל מקרה, אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. ברשותי Logitech X-240, שעושים עבודה די טובה. אני מעוניין להחליף אותם באחד מהדגמים שבכותרת, התקציב הוא כמה שיותר נמוך, אך יכול להמתח עד 600ש"ח (של ה- X16, אם הם באמת שווים את זה). שימושים עיקריים הם מוזיקה (דגש על באס עמוק בשרני ונקי, לכן 2.1), קצת TV וקצת משחקים. כל סוגי המוזיקה, עם דגש על Vocal Trance (למי שמכיר, ערוץ Vocal Trance@DI). על ה- Z523 קראתי ביקורות וזה נראה "אולי להתפשר, וללכת על בטוח", קראתי את הביקורות באתר על ה- X13, אבל מעבר לביקורת הזו לא מצאתי שום ביקורות נוספות על ה- X13/X16. אשמח אם מישהו יכול לשתף מהידע שלו/ניסיונו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Godmoney,

אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  9. אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את התרגום ? כקובץ SRT

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. חיפשתי בכל הפורום במשך שעות רבות ידנית ובאמצעות החיפוש ורציתי למצוא משהו אחד כמו שרבים מהמבקרים מחפשים: רמקולים 5.1, לסרטים משחקים ומוזיקה בתקציב 600-700 ש"ח מה עדיף? 1. INSPIRE 5.1 5200 Creative - במחיר של כ-600 ש"ח. 2. INSPIRE 5.1 T5900 Creative - במחיר של כ-722 ש"ח. 3. Logitech X-530 - במחיר של כ-600 ש"ח סה"כ המחירים מאוד דומים, וההתלבטות מאוד קשה. האם תוכלו לפתור את הסוגיה אחת ולתמיד מנסיונכם? (אני יודע שהאוזנים הכי טובות לבחירה..) תודה מראש וסליחה על פתיחת הנושא החדש! יוםטוב

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Guy30,

אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by et_gershon,

שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by ksn1981,

מחפש את הרמקולים (אפילו אחד) הכי פשוטים שאפשר.. במחשבי מותג נייחים, ישנו רמקול פנימי כזה (לא של הצפצופים שקיים בכל מחשב).. אפשרי גם במחשבים (לא מותג) שאני קונה למשרד? נ.ב. המטרה היא אסתטיקה ולא לחסוך כמה שקלים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלום רציתי לרכוש כרטיס קול חדש ואני מתלבט בין כמה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card או בין ה XFI הם הולכים להיות מחוברים למגבר של yamaha htr5830 עם יד על הלב אני לא מבין גדול בין כל הסוגים ובין כל הדברים ואני לא רוצה להסתבך עם כל היצאות אבל נמאס לי מ Onboard בצורה היסטרית. רציתי לדעת מה מומלץ לקנות שגם לא תהיה לי בעיות לחבר . כמו כן השימוש העיקרי זה לראות סרטים ( כמעט כל השימוש ) + לשמוע מוזיקה mp3 + pandora . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by fifaclub,

אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by TheShadow,

יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by a55af,

רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Shumy2,

בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by galai198777,

שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל

23. היי יש לי מסך פלזמה ללא רמקולים ואני רוצה להוסיף רמקולים זולים שאפשר לתלות אותם על הקיר במקום לקנות רמקולים ייעודיים. רק אציין שהמסך ימוקם בחדר ללא מערכת כלשהי. אז חשבתי ללכת על רמקולים למחשב בגלל המחיר הזול אבל אני לא יודע איזה כדאי אז תמליצו לי בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by lazy-bones,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by shlomid,

הבנתי שקיימת אופציה של קידוד ודחיסת מוזיקה בשיטה שנקראת AAC רציתי לדעת מה זה ואיך אני מקודד שיר לשיטה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.