אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סקירה קטנה פורסמה באתר GAMESPOT http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22364-2435-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת אני מחפש הזמנה לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, ושיהיו נוחות וקלות מאוד, ויציבות (שלא יפלו) בזמן שאני רץ. אני מעדיף אוזניות בטווח ה- 50-100 ש''ח, כן פחות אבל לא יותר.. אני מניח שאין מה להמליץ כ''כ בתקציב הזה, אבל בכל זאת אשמח להמלצה בסיסית, או אפילו שם של חברה טובה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל.. בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם... רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק) עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל... עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים... אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי... עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול.. אשמח לשמוע דעתכם ב…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים לחבר לרסיבר שקניתי (YAMAHA HTR 5930) בסביבות 700 800 שקל אין לי תקציב ליותר. ראיתי את אלה איך הם נחשבים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLNSP270 במידה ולא משהו הרמקולים אשמח להמלצות על חברות טובות וסטים אחרים שמומלצים! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-