אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזית LCD בגודל של בין 32 ל42 אינץ' עד 5500ש"ח, לא ידעתי אם לפנות לכאן או לפורום אחר אז נקווה שצדקתי שפניתי לכאן עריכה : מצטער, נא להעביר לאודיו וקולנוע ביתי.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר הקלטה בעל יציאה לאונזיות בלבד. כיצד ניתן להעביר את החומר המוקלט שעל גבי המכשיר אל המחשב? ע"י איזה כבל או כל אמצעי אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זהו, אוזניות Shure E2c הלכו לעולמם אחרי שמונה חודשים. ציפיתי ליותר עמידות מאוזניות ב-600 ש"ח. מאכזב מאד. בינתיים חזרתי לאוזניות MX400, שהיו זרוקות אצלי במגירה. חתיכת Downgrade, אבל קבצנים לא יכולים להיות בררנים. עכשיו אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב 300 - 400 ש"ח. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לא כפתור ודומיהם) כי אם רואים סרט עם אוזניות כפתור, או שמקבלים גידול באוזן או שיוצאים חרשים. אני מחפש אוזניות שיהווי תחליף טוב לרמקולים בלילה, וגם שלא יהיו מגושמות. מה שנקרא "אוזניות פתוחות" או "אוזניות חצי פתוחות" . אוזניות סגורות אפשר גם, אבל לדעתי הן מגושמות מדי ולא ניידות. משהו כזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=2&t=12&c=308 אשמח להמלצות. נ.ב מחיר- עד 150 שקלים חדשים ומנצנצים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-