אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי האוזניות האלו, האם הן טובות? הם אוכל להפעיל אותן במצב של 5.1 עם כרטיס קול כמו הקראטיב XFI או האוזנטאק החדש עם שבב הXFI Auzentech Auzen X-Fi Prelude 7.1 ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הישמושים הם מוסיקה סרטים בעיקר, וגם משחקים. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך הם בהשוואה? גיסי קנה את ה AUZENTECH והוא אומר שהם מצויינים, ומסוגלים לקודד AUDIO (הוא גם טוען שהX-FI לא יכול לקודד) בכל אופן איך הם אחד מול השני?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מערכת סאונד לסלון . רשימת קניות : סט רמקולים STORM דגם : FLASH ואת המגבר הזה: מגבר PRO AUDIO דגם: AV-1060 זאת ה אופצייה הראשונה.^^^ וזאת השנייה: מערכת סטריאו מיני LG דגם: LM-3020 אני לא יודע מה לבחור. ובאופצייה הראשונה אני לוקח את הרמקולים של הסראונד למחשב לחדרd. ;D יש אבדלדיי גדול במחיר אבל האם הבדל של600שקל שווה? את זה? ---EDIT--- עוד משאו אני לא ראיתי שכתוב שם ב אופצייה הראשונה ברמקולים שזה 175 וואט RMS זה RMS נכון?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
כותרת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל משלוח מארהב עם כמה דברים למחשב חשבתי לקנות על הדרך MP4 הסתכלתי על ה IPOD הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101009 חשוב לי שהוא יהיה איכותי מבחינת שמיעה וגם חזק מבחינת עוצמה , ושלא יהיו באגים ושטויות. יש משהו יותר מומלץ מזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-