אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי אני מחפש מכשיר איכותי(עד כמה שאפשר) עד 800ש"ח כמובן עם כל הפונקציות של dvd רגיל + קריאת קבצי divx באיכות עברתי על מה שקיים ויש הרבה שהם בתחום המחירים אבל אין לי ממש מושג מה לבחור... תודה לממליצים.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי בח.י בכפ"ס היבואן הרישמי טלוויזיה מתצוגה 32lc53...עלתה 2800 שקל.. ואני לא רואה בה טוב עם המחשב, אחרי ריבים ממושכים איתם הם הציעו לי אותו טלויזיה או טלווזיה 32lc43 מה יותר חדש מביניהם ?והאם הם תומכים בנייטיב רייט ... קראתי לטכנאי של ח.י הם באו ולקחו את הטלוויזיה והשאירו לי טלווזיה חלופית מאוד טובה שהייתי מאוד מבסוט ממנה דגם 26lg30r ראו בה מצוין ... עכשיו אני שוקלת לקנות במקום כל הסיבוך הזה את אותה טלווזיה רק 32 אינץ... עכשיו השאלה היא כזאת הטלווזיה שאני אוהב עולה יותר זול מהשניה היא עולה 2745 ש"ח בעוד שמה שיש לי עכשיו עולה 3050 ש"ח איך זה יכול להיות ..? האם הדגמים שאמרתי פה הם תומכים בנייטייב רייט ..? רצויי לציין שיש לי כרטיס מסך hd 4850 palit ati עם שתי יציאות dvi …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב ושבת שלום לכולם, לאחרונה החלפתי שני מארזים, ובשניהם שמתי לב לתופעה מוזרה - אם כשאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הצליל פחות או יותר מאוזן, כשאני מחבר אותן אותן לפאנל הקדמי בשני המארזים הבאס מוגבר, ואתם יודעים שבאוזניות האלה מאוד קשה להוציא באס. עליית הבאס קצת מתבטאת בירידה בווקאלים ובשאר הצלילים, אבל נעזוב את זה. מה שמשותף בשני המקרים, מצד שני, הוא לוח האם, אז אני כבר לא יודע אם זה המארז או לוח האם... מישהו אולי נתקל גם בתופעה דומה? מסקרן.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את הGAMEBOY שלי (COLOR או ASVANCE יש לי את שניהם) לנגם MP3? הבנתי שיש קסטות שיכולים לחבר למחשב ולהעביר קבצים מהמחשב לקסטה וההפך. איך אני עושה את זה, והאם הכינו תוכנה(או BIOS מסויים) שיכול לקרוא MP3 ולנגן אותו בGAMEBOY? תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של Yamaha הדגם הוא Yamaha NSP100 קישור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=27134 רציתי לדעת איך הם ? (אני לא מבין גדול במערכות קולנוע רמקולים וכו' )
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים מ emule וכשניסיתי להפעיל אותם הוקפץ לי error בקשר ל codec, הרצתי תוכנה שנקראת gspot codec information והיא הראתה לי שחסר לי codec AC3 שהקוד שלו הוא 0x2000 חיפשתי אותו ברשת אבל לא מצאתי, תוכלו לעזור? ולהסביר לי בדיוק מה הבעיה? תודה piro
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-