אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תראו במפרט איזה לוח אטם יש לי.. שמעו כשאני שם את הרמקולים על העוצמה הכי גבוה ואני נגיד מוריד את דף האינטרנט למטה אני שומע כאלה רעשים מוזרים... הרעש הזה הוא הכי מוזר... הוא כזה כאילו משפשפים בלון מנופח.. וזה מעצבן... או כשאני רואה סרט בטלויזיה בסלון ואני מחבר את הכול למחשב אני שומע כזה רעש מעצבןן ואי אפשר לראות סרטים ככה... מישהו יכול לעזור לי? :-\
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב לקולנע ביתי אני צריך אפשרות לשמור על המחשב וידאו (הקלטה מהטלוויזה) וגם לראות מהחשב המחיר נע בין 3000-10000 שקל תנו לי הצעה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה עידו
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס PVR זול מKSP אשדוד[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:09:53 up
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-