עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לאתר שלום אני רוצה לבנות רמקול מוגבר קניתי מגבר מאתר הזה אני שולח לינק איזה שנאי וממיר מטח אני צריך לחבר את זה ? תודה מראש ממני ירון http://www.ebay.com/itm/Assembled-1500W-Powerful-amplifier-board-mono-amp-board-stage-amplifer-board/301618198397?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D31192%26meid%3Da5d552500d084583a40f0c106800ab65%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D400526596907&rt=nc - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.ebay.com/itm/Assembled-1500W-Powerful-amplifier-board-mono-amp-board-stage-amplifer-board/301618198397?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26a…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by 246810,

שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  7. יש לכם המלצות איזה מצלמת רשת או ציוד אחר יעזור לי ? אני יושב בערך בשורה ראשונה, שניה אבל עדיין רחוק יותר ממה שמקובל לשבת מול מצלמת רשת. השאלה גם מה לעשות מבחינת הקלטת הקול - האם מספיק להשתמש במיקרופונים המובנים של המחשב או מצלמת הרשת או צריך ציוד יעודי?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by edenbd,

שלום, הגיע זמני להיפטר מהטלויזיה של ה21 אינץ שליוותה אותי מגיל 10 בחדר. מתעניין ברכישת טלויזיה LED 32 אינץ'. מה שחשוב לי שיהיה בטלויזיה זה שכמובן יהיה FULL HD, שיהיה אפשר לחבר USB שהבנתי שיצא לאחרונה אפשרות שיקרא קובצי MKV (שזה בהחלט אחד הגורמים שלי לבחירת הטלויזיה) חיבורים לא צריך יותר מדי, רק שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה ו PS3\אקס בוקס התקציב שלי זה 1700 שקל בלי חריגה בכלל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, היום קיבלתי סוף סוף את הטלויזיה החדשה שלי: 32lg30r http://halalit.co.il/products/110179 (קניתי אגב בדיוטי פרי ב3500בלבד, שבאותו זמן זה היה 1000שח פחות מהחנות הכי זולה בארץ, אז למי שטס מומלץ לבדוק שם מחירים). בכל אופן, חיברתי את הטלויזיה למחשב שלי דרך חיבור אנאלוגי VGA (לטלויזיה חיברתי ליציאת VGA שמסומנת כ PC RGB ולכרטיס מסך ליציאת DVI בעזרת מתאם DVI VGA). בהתחלה התכוונתי להשתמש בטלויזיה כמסך משני בנוסף למסך הרגיל שלי, בעיקר לסרטים ולמשחקים. אבל היו לי כמה בעיות בנסיון לעבוד ב CLONE. לדעתי זה לא קשור דווקא לטלויזיה או לחיבורים אלא כנראה לכרטיס מסך, כי זה גם מה שקרה לי עם הטלויזיה הקודמת. זו גם כנראה בעיה ידועה בכרטיסים של NVIDIA (פעם הבאה נלך על ATI...). א…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי, לאחר שנשברו לי אוזניות הזלמן ה5.1 שלי אני צריך חדשות, ממה שראיתי בחנויות ישנן שתי אופציות אחת זו האוזניות שהיו לי של זלמן והשניות של ג'יניוס. מישהוא השתמש בג'יניוס ויש לו ביקורת עליהן או לחילופין מכיר אופציה אחרת ויותר איכותית משתיים? כרגע אין תקציב, משקיע כמה שצריך. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by bigfoot1,

1)יש לי רסיבר אני רוצה לחבר אותו ליצאה הדיגטלית האם קיימת יצאה כזו באוודיגי ווליו? 2)איזה כבל אני אצטרך? 3)מה ההבדלים בין הווליו לגרסאת הLS? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שלוםלא מזמן החלטתי לקנות טלוויזיית לד עכשיו לאחר בירורים הגעתי לבסוף ל-2 טלוויזיות סופיות ואני מתקשה לבחור.ההבדל היחיד שאני רואה זה המחיר, אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הבדלים העיקריים בניהם להלן 2 הטלוויזיות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826328 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

אני רוצה LCD ''37 רוב השימושים יהיו לPS3 וסרטי DIVX\DVD תקציב עד 5 אלף שקל . מה שכן אני לא יודע אם צריך FHD .

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by eran256,

האם כל החלקים באמת מצופים זהב או שזה סתם ליופי?? תודה מראש ערן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by fuck off,

יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by Golden Fish,

.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by F430,

בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Answer3,

שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by imp,

החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by andrei21,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by nore0,

• 0 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.