עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :

3. אני עומד להתגייס רביעי הקרוב, ובגלל שאני עומד להיות הרבה בתנועה ואני מעוניין לרכוש מכשיר MP3 קטן מבוסס פלאש שאני אוכל להסתובב איתו (יש לי כרגע את הזן הראשון ומי שראה אותו בטח יודע שהוא לא כזה "נייד"), ובנוסף לזה אוזניות טובות, גם קטנות, שאפשר להכניס לכיס. בנוגע למכשיר MP3 אני חושב לרכוש את הTXFM עם גיגה, של קריאטיב (מוזמנים להציע אחד אחר באזור ה1000 שקלים) http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 בנוגע לאוזניות אין לי מושג. אם למשהו יש הצעה לאוזניות טובות באזור ה400 שקלים זה יהיה מצויין. תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by AxeOr,

יש לי סאב ו2 רמקולים קטנים. הסאב מחובר למחשב ו2 הקטנים מחוברים אליו. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מניח ששלושתם יכולים לעבוד ביחד , לא ? כי אצלי זה או שה2 הקטנים עובדים , או שאני מנתק אותם ושומעים רק באסים מהסאב. אין אפשרות שכולם יעבדו ביחד ? זאת מערכת פשוטה שעולה 100 שקל של SILVRELINE , אם זה חשוב אני אביא את הדגם אחר כך.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Gogol,

שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by D-M-X,

יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?

9. Started by nsns,

הי, אני מנסה לעזור לחבר עם תכנון נקודות הרשת, טלפון, TV בקניית דירה חדשה ואשמח לעזרתכם. להבנתי צינורות 16 בכל הדירה יספיקו + להוסיף בסלון בנקודה של ה- TV קוברה 50 ל- TV עצמה בנקודה של ה- TV - לא הצלחתי להבין האם צריך טלפון או לא. YES (או HOT?) דורשים טלפון? הקבלן נותן במקום של ה- TV נקודת טלפון. האם להמיר אותה לרשת או שצריך אותה ולכן לבקש טלפון + 2 רשת (סרימר וTV) בכל חדר נקודת TV + שתי נקודות רשת - ואז או שיהיו שתי נקודות רשת או שעל אחת הנקודות יעבור טלפון במקום רשת. תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Izik Fainstin,

שלום רב בבקשה יעוץ יש ברשותי מגבר של DENON AVR-1804 די ותיק גםמשמיע רעשים והוצעה לי הצעה להחלפה למגבר של SONY STR-DG710 חפשתי מידע אבל לא מצאתי מה דעתכם??

12. Started by MDK,

היי חבר שלי רוצה לקנות לקראת הגיוס שלו נגן MP3 בתקציב 500 שקל פלוס מינוס. מה אתם מציעים במחיר הזה? אפשר להסתפק בנגן פשוט או שזה יהיה טיפשי? יש לי חבר אחר שיש לו ג'נרי כבר שנה שלמה והוא מסתדר סבבה איתו.. אגב מה ההבדל בין רדיו מובנה לרדיו משולב באוזניות? מה זה אומר בעצם רדיו מובנה במכשיר? :

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by X7-007,

בכרטיס קול XFI, יש הגדרה שנקראית Enable Bass Redirection ויש חץ קטן שממליץ לשים על 80Hz THX כשהדיפולט זה 100. ויש עוד הגדרה Subwoofer Gain (+15dB) עכשיו ,האם אני צריך לסמן אותם ככה ? או להשאיר אותם בדיפולט מכובים כי זה תלוי ברמקולים כעיקרון, ואני לא בטוח יש לי רמקולים של Logitech 640 5.1 רק במצב GAME MODE האפשרות הזאת עובדת, במצב Entertainment היא לא אמורה לעבוד אפילו אם היא מופעלת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by Swed,

אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. אהלן, יש לי טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב והייתי רוצה שאני עובר למצב טלוויזיה ששימעו דרך הרמקולים וגם במצב של מחשב עכשיו יש לי רמקולים CREATIVE A300 יש פה תמונה של החיבורים בעיקרון זה רק אוקס אז מה צריך לעשות? אפשר לקנות משו שיחבר בניהם או שצריך לקנות רמקולים חדשים, הכוונה איך זה עובד אין לי מושג. ממש תודה ! תמונה של הרמקולים http://resim.donanimhaber.com/upfile...D47A01E46E.jpg

18. Started by bd,

א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by Anthrax,

ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haim855,

מישהו יכול להסביר לי כאשר אני עושה שיתוף קבצים מהמחשב כמובן למסך הטלוזיה .. דוגמא:תקיה סרטים מכילה 20 סרטים..זה מציג לי בטלוזיה רק 2 סרטים מתוך ה20 למה זה?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by TomerPerez,

היום אני הולך לקנות את הmicrolab solo 7c ויש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. 1.איפה אני צריך להעמיד אותם ובאיזה צורה? 2.איך אני מכוון את הבאס ואת הטרבול ואיזה צורה תהיה הטובה ביותר לכך? 3.מה זה burm in ןbreak in ואיך עושים את זה? פשוט מנגנים מוזיקה? 4.אני צריך להשתמש בקבצי מוזיקה שהם flac? באיזה נגן אני צריל להשתמש? 5.האם הוספה של כרטיס קול תשפר את הביצועים הכמות ניכרת? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by amit_R,

אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'( אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD: תודה מראש לעוזרים עריכה בתגובה השלישית ..↓ ↓

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Kurvana,

שלום, קניתי ipod touch לפני כמה ימים והחלטתי שאני רוצה להשקיע באוזניות טיפה יותר רציניות. חשוב לי העיצוב, אהבתי מאוד את העיצובים של skullcandy. איך האוזניות שלהם? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.