עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by איש החרגול,

השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..

3. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר אותם לספק?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by swg,

אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  5. שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by shaharo,

שלום אני רוצה לקנות את iRiver IFP-799 ורציתי לדעת אם הוא Plug n Play הוא מופיע בכונן אוטומטי או שצריך תוכנה בשבילו?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות את הרמקול הזה שבוע הבא הרמקול הוא....JBL E80 E Series http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=E80BE&SerId=NRE&sCatId= אם מישהו מכיר תרמקול או שהוא סתם מביןן באודיו....ויש לו דברים טובים או רעים להגיד עליו אז שישתף אותי....זה חשוב!!...זה הוצעה קטנה של 2500 שקל!

• 33 תגובות
    • 6k צפיות
  9. http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=1289 יש לו -רדיו -מקליט -מסך צבעוני -אפשרות לראות תמונות -אפשרות לראות סרטים (divx) -רמקולים -עיצוב מדהים (גודל קטן!) החיסרון הכי בולט שמצאתי עד עכשיו שאין לו כניסה ל כרטיסי זיכרון - אין לו אופצית הרחבת זיכרון אז אתה דיי תקוע אם ה נפח שבחרת ( מקווה שזה לא נכון , אבל לפי התמונות זה נראה ככה) קבלו עוד כמה נגנים ממש מגניבים! http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&categoryId=A03-B01-C24-D08&hwNo=1286&mode=view&action=view&reMode=list&reAction=list&division=1&productGroup=&category=&page=1 http://www.…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. יש לי התלבטות גדולה מאוד ..אחותי כרגע בניו יורק היא היתה בBEST BUY + ב B&H ..וH10 בגירסאת 6 גיגה עולה שם 280 דולר ...בארץ המקום היחידי שכרגע אפשר להשיג את הגירסא הזאת זה ב http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-6&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 והוא עולה של 1850 ש"ח הבדל של 600 ש"ח!!!! אבל הבעיה היא לא הכסף אלא זה שהבנתי שעם הגירסא האמריקאית יש הרבה בעיות ויש לו הגנות על זכויות יוצרים + אי אפשר להשתמש איתו בתוכנה IRIVER PLUS אלא רק בWINDOWS MEDIA 10 + שהמחשב לא מזהה אותו ככונן חיצוני האם הבנתי נכון ?!?!?.....או שאני סתם פרנואיד ...אנא מי שמבין בזה שיעזור לי דחוף אחותי חוזרת ביום ראשון!!!! אז ההתלבטות שלי היא כזאת --------------------------- 1האם ללכת על …

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by dids22,

בקרוב אני יקנה מערכת סטראו איך לדעת איזה טוב ו? איזה לבחור? יש חברות מומלצות?? הקיצר תסבירו קצתתת תוודה

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by aerocool,

אני לפני קבלת החלטה והשאלה היא האים ה DENON 2105 (מהדורה מלאה כולל מיקרופון חיישן לכיוון הסאונד וכניסה לפטפון) שווה 1000 ש"ח יותר בהשוואה לדנון 1905 אני נעול על דנון אז נא לא להיתיחס לחברות אחרות. הרסיבר החדש צריך לשרת אותי לפחות 5 שנים ומיועד לקולנוע ביתי 60 אחוז ומוזיקה 40 אחוז. נתוני המערכת: גודל הסלון 5*6 ענק רמקולים MOREL SOLUS 5 סט שנותן תמורה היסטרית ביחס למחירו (2200 ש"ח) סאב WESTRA אינץ 12 אינץ 150 ווט RMS מיפלצתי (שלא רואה מימטר שום סאב אחר עד למחיר כפול מימנו) DVD פיוניר 575 TV TOSHIBA 34SZ8 דן

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by idan30,

שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש גיגבייט 6600 עם כבל vivo רציתי לדעת אם יכול להתחבר לdvd או לטלויזיה ,yes,וכד' וגם אם הוא תומך במערכת סראונד 5.1 או שזה כבר קשור לכרטיס קול שבא מובנה על הלוח. נ.ב יש לי גם יציאה spdf

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by gggilad13,

כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by re5pect,

עשיתי חיפוש מעמיק בארקדיה, במיסטיקריבר ובפורום כאן, ולא מצאתי תשובה חד משמעתי: מה ההבדל בין הגרסה האירופאית לגירסה האמירקאית, והאם אפשר להתקין את הfirmware האירופאי לגרסה האמריקאית, ובמה זה כרוך? (איבוד איכות\פיצ'רים מסויימים?) והאם ניתן לשים ליריקס באייריבר H10 ואם אפשר, הכיצד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AUDIOO,

I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  21. אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by mr hankey,

משהו מוכן להסביר לי מה זה http://www.shopharmony.com/product.asp?i=ARC500503 האם זה חיבור של המכשיר לסטריאו לרכב או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by lior322,

איזה נגן יותר טוב ומה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.