אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נגני pmp כידוע יש הרבה אך מה האיכותיים אין להרבה מושג... עכשיו אני פונה אל חברי הפורום בבקשת עזרה מפני שאני מכין כתבה לעיתון בית הספר (תלמיד י"ב יאללה עוד חודשיים מסיימים!!!) מהו נגן pmp ואיזה הכי מהיר,הכי נוח,והכי איכותי... ומביא את התמורה הכי טובה למחיר... מה יש באריזה נתונים הכל יתקבל בברכה בתמורה לכך אני אנסה שהפורום יקבל הוקרת תודה בעיתון בית הספר הנגנים הם: creative portable media center creative zen vision iriver pmp 120 iriver pmc 120 archos AV 4100 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882 http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=12985 http://www.archos.co.il/P…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל.. בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם... רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק) עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל... עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים... אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי... עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול.. אשמח לשמוע דעתכם ב…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הורים שלי החליטו לקנות טלווזיה חדשה תקציב גג 4500 ש"ח הם כנראה רוצים ללכת על CRT טובה ראיתי את טושביה 34CH7 שנראת טוב נראה שיש לה את כל החידושים כולל תמכיה ב 1080I הבעיה היא שיש לה רק אחריות לשנה והם רוצים לקנות טלווזיה שתחזיק להרבה זמן הסיבה שזה נראה לי מוזר השנה כי לטלווזית ממותגים פחות טובים יש אחריות ל+4 שנים על המסך מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות או על טלווזיה אחרת
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב לסרטים משחקים ומוזיקה. עכשיו התקציב הוא 300 שקל גג אני לא רוצה לשלם יותר מזה. אני ראיתי אוזניות די זולות של Plantronics GameCom 777 USB שהם עם צליל הקיפי של 5.1 עם חיבור USB http://exp.shopy.co.il/products/152824 . המשחקים שאני משחק זה CSS וכל מיני משחקי פעולה חדשים. איזה אוזניות כדי לקנות בתקציב הזה למטרה הזאת 5.1 או סראונד? מישהו ניסה את האוזניות האלה? איך הם ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ואיזה אוזניות ממולץ לקנות עם התנגדות גבוהה או נמוכה?? (יש לי H320 [אם זה משפיע בכלל] )
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד (אתמול ) נעלמו כל השירים מה ה IPOD של ידידתי .. האם יש איזה שהי דרך לשחזר את זה ? או שזה TOTAL LOST ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-