אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תמליצו לי על נגנים
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, ערב טוב ושבת שלום לכולם, לאחרונה החלפתי שני מארזים, ובשניהם שמתי לב לתופעה מוזרה - אם כשאני מחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול הצליל פחות או יותר מאוזן, כשאני מחבר אותן אותן לפאנל הקדמי בשני המארזים הבאס מוגבר, ואתם יודעים שבאוזניות האלה מאוד קשה להוציא באס. עליית הבאס קצת מתבטאת בירידה בווקאלים ובשאר הצלילים, אבל נעזוב את זה. מה שמשותף בשני המקרים, מצד שני, הוא לוח האם, אז אני כבר לא יודע אם זה המארז או לוח האם... מישהו אולי נתקל גם בתופעה דומה? מסקרן.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בחיבור בין דיוידי ל-TV מה עדיף - scart s-video component composite ??? תודה !
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נהרסו לי האוזניות ואני צריך לקנות אוזניות חדשות אני רוצה לקנות משהו טוב אם עוצמת שמע חזקה אני אולי קונה מהאתר הזה http://www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
א'. האם מישו יודע את הSPEC המדוייק של הATP3? וואטים וכו'.. לא הבנתי כלום מהPDF שלהם... ב'. אם אני רוצה לחבר גיטרה למחשב זה דרך החיבור Input של הרמקול? האם חיבור גיטרה למחשב (שישמש כמגבר [בין השאר]) יכול לפגוע באחד מהדברים (מחשב/גיטרה)? האם יש סיכוי שמשו יישרף או משו? האם להקליט ולהשמיע בו בזמן יכול לפגוע ברכיבים? ג'. בקשה לרמקולים זולים, מאד. אולי הרקולס, או משו כזה? בכל מקרה, עד 100 שקל. ואני יודע שאין רמקולים טובים ב-100 שקל, אבל תנסו למצוא בבקשה. P= ועוד משו... מישו מכם מכיר תוכנה לאקווילייזר? פעם היה לי Eq של אביט, שקיבלתי עם הלוח אם, אבל משומה זה נעלם כל פעם מחדש... כל פעם שאני מתקין תדרייברים מחדש של הלוח אם זה חוזר, אבל נעלם אחרי כמה זמן...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הכניסה של המיקרופון שלי לא עובדת עם או בלי מיקרופון. ברגע שאני מוריד את ה"השתק" וקצת מגביה מיד יש רעש חזק מהרמקולים. למיקרופון זה לא כ"כ חשוב לי, אבל הכניסה משמשת לצליל הקיפי (5.1). זהו כרטיס קול מובנה (AC97). אני רוצה לדעת אם זוהי בעיה בחומרה או בעיה בדריבר. (חיברתי כרטיס קול אחר וכל הכניסות שלו מתפקדות) תודה מראש.... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, רכשתי LG 37LC2RR ואני מעוניין לחבר אותה למחשב הישן שלי (P III 800MHz). המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 10 מטרים, ואין אפשרות לקרב ביניהם. המטרה: צפייה בסרטים דרך המחשב (גם סרטים שאני מקליט דרך כרטיס TV וגם סרטים דרך כונן ה DVD במחשב). בנוסף יש לי כונן חיצוני בחיבור USB2 המכיל סרטים שגם ממנו ארצה לצפות בסרטים. לאחר סריקה בפורום, נראה שיש לי שתי אפשרויות: 1. כבל VGA באורך 10 מטר. הכונן החיצוני נשאר במחשב. (אני מבין ש HDMI לא בא בחשבון במרחקים כאלה) 2. חיבור מכשיר DVD (המכיל יציאת USB לדיסק החיצוני שלי) דרך HDMI. משהו כזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17585&ref=Zap מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-