עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ghosthunter,

כרטיס הקול החדש של CRETIVE הגיע ליבואנים. מישהו ראה אותו דבר בחנויות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

3. שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...)

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.

7. שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

9. טוב אז יש לי את הלוח ויש לו יציאות לאודיו ויש לו גם יציאה קוקסואלית ויש לי גם כרטיס קול של קריאטיב CREATIVE LIVE ואני רוצה שאני יוכל להשתמש בכרטיס של קריאטיב בחדר כדי לשמוע יותר טוב במערכת אבל אני גם רוצה להשתמש ביציאה הקוקסואלית כדי לשמוע מוזיקה ברסיבר שנמא בסלון איך אפשר להגדיר ששניהם יהיו פעילים?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by dbaker,

רק רציתי לדעת לדעת אם יש עדכון גירסה לנגן Iriver H320 שנקנה בארצות הברית. הגירסה שמופיעה אצלי היא 02. 1 US. ידוע לכם על עדכון ??? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by alon83438,

מה אתם אומרים על הקריאטיב אל-אקס 200?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by guycnaan,

כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. Started by Nitrous90,

שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by omer1789,

כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Psy,

יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by MiD,

בתקציב של עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות במידת האפשר. בינתיים אני בכיוון SanDisk m240. מה דעתכם עליו? האם כדאי להתפתות לזולים יותר כמו PROSOUND וטופ, כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629 או משהו בסגנון? יש גם את זה: http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html?tag=pdtl-list שיש עליו ביקורות טובות, אך לא מצאתי אותו בזאפ. איפה אפשר למצוא בארץ ומה המחיר? מה ייצא הכי משתלם? תודה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים