אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL. אני מבקש עזרה בנושאים הבאים: -האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות? -המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים! טווח מחירים 500-700 שקל.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נהרסו לי האוזניות ואני צריך לקנות אוזניות חדשות אני רוצה לקנות משהו טוב אם עוצמת שמע חזקה אני אולי קונה מהאתר הזה http://www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך עם הכרטיס קול( EMU 1212M) ומה אני יכול להגיד, אנטולי צדק, הוא ממש דורש מגבר. אז אני צריך מגבר, ככה עד 650 שקל, משהו משתלם, חריגות אפשריות. ואספקה מהירה זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS
-
שלום אני מחפש כרטיס קול פשוט ואיכותי במחיר זול כמה שאפשר סביבות 100 שקל, לשימוש כללי מוזיקה משחקים [הוא סה"כ מחליף את הכרטיס המובנה בלוח אם שהתקלקל] שיהיה תוצרת ידועה [יש משהו חוץ מקריאטיב?] וישיהיה מתאים מינימום לסטריאו 2.1 והכי חשוב שייתמך בווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי HD212, שמתי עליהם EQ מתאים ואני מאוד אוהב אותם. משתמש בעיקר למוזיקה ולעיתים רחוקות משחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של אינטל והסאונד נשמע לא רע בכלל. אתמול חשבתי אולי לשדרג כרטיס קול למשהו אחר וראיתי בזאפ כרטיס קול של קריאייטיב 7.1 שעולה באזור ה200-250 ש"ח. עד כמה גדול יהיה השיפור באיכות המוזיקה עם הכרטיס הזה? שווה את ההשקעה או שבשביל שיפור מורגש צריך להשקיע יותר? חיים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אין אפשרות לקנות בחול. האוזניות בעיקר למשחקים (רשת יעני לדעת מאיפה הוא בא וכאלה ) וגם מוזיקה תעזרו לי בבקשה כי אנ מתכוון לקנות עוד החודש הזה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
[ltr]my friend has a headset of "Numark". while they are connected to the headphones connection (front speakers) of the computer sound card (simple Realtek AC'97), the volume is very low. but, when they are connected to a MP3 player, the volume is very high. I've already checked the volumes on Play Control, and everything is alright there. I also wanted to ask if with Sennheiser HD280Pro I might have the same problem (Sound Blaster Live)?[/ltr]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-