אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI. עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי. לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך. כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכב…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בעזרת מה אפשר לשים רמקולים של מערכת סטריאו ב2 פינות של החדר יענו הכבלים לא מספיקים...
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in (גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, רכשתי לא מזמן את הממיר החדש של יס yesMaxHD, שבו אני יכול להקליט וגם לצפות בתכנים באבחנה גבוהה אך הטלוויזיה לה הוא מחובר לא תומכת בHD והוא נמצא שם רק לבנתיים. היעוד האמיתי שלו הוא להיות על המחשב שלי, אני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שתומך בHD ושאני אוכל לעבור בין מצב מחשב לבין מצב טלוויזיה. המסך שלי הוא 2253BW של סמסונג והוא לא תומך FULL HD הוא רק 1680X1050 ויש לו יציאת DVI וVGA... בעקרון אני הצלחתי לחבר לDVI קונברטר לHDMI ואז לחבר את הממיר אליו אבל הייתי חייב לנתק את הכבל של המסך ובלה בלה בלה... וגם לא שמעו את הרמקולים כי זה מחובר רק למסך ולא למחשב.. קיצר אני צריך כרטיס טלוויזיה שתומך בHD אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שאני לא צריך כרטיס שגם עורך ומקליט כי זה לא מעניין א…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בכרטיס קול שיש לי על הלוח אם (intel d945gcz) ואני מרוצה ממנו הבעיה היחידה היא שכל הזמן הווליום שלי בהגדרות של הווינדוס(Sounds and Audio Devices) יורדות ל 3/4 עוצמה ואני צריך להיכנס להגדרות ולשנות את זה .... מה הבעיה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
הכרטיס קול הינו SIS 7012 מובנה בלוח אם ASUS S533-MX ופועל על ידי התוכנה SOUNDMAX הדרך היחידה שאיתה הצלחתי להוציא סראונד (5.1) היא דרך היציאות ה ירוק-אדום-כחול ...... דרך ה COAXIAL שמתחבר ישירות לרסיבר, לא יודע למה אבל כנראה שהוא לא משדר לי יותר מ2 ערוצים ביציאה הזאת וגם הרסיבר מוכיח שלא :\ ... הבעיה שלי היא כזאת, אני משתמש הרבה במיקרופון שלי והדרך היחידה להפעיל אותו היא לנתק את כל החוטים להחזיר למצב סטריאו במחשב לרסט אותו ואז להשתמש במיקרופון (זה דיי מטופש ) אין דרך יותר יעילה להשתמש במיקרופון? או שמיקרופון USB יעזור? תודה מראש, שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כמורידים סרט DVD-R מהאינטרנט אלה של ה4.5 גיגה איך צורבים אותו? רגיל כמו שצורבים סתם DATA או שיש משהו מיוחד שצריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
רוצים למכור לי אותו ב 1500 שח האם הוא שווה את מחירו ?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
קניתי את הממיר הבא: Realtek RTL 2832U DVB-T USB2.0 (בארץ ראיתי אותו ב200 שקל) המכשיר מבוסס צ'יפסט של Realtek RTL 2832U , הWINDOWS 7 זיהה והתקין לי את הדרייבר שלו. הבעיה החא שהמכשיר לא קולט כלום. בדקתי בחדר שבו יש ממיר עידן פלוס המחובר ישירות לTV אשר קולט שידורים, ולא קלטתי שידורים במתאם הUSB שלי. וידאתי שחיבורי האנטנה חזקים. אשמח לעזרה ממי שמכיר ועובד עם מכשיר דומה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום, ברשותי PS4 PRO שהיה מחובר עד כה למסך טלויזה 65" של LG. לאחרונה רכשתי מפצל HDMI וחיברתי דרכו מסך מחשב של Samsung עם כניסת HDMI, בנוסף לחיבור הטלויזיה. התצורה כרגע: מכשיר ה- PS --באמצעות כבל HDMI--> מפצל HDMI -----> כבל HDMI אחד שמחובר לטלויזה, כבל HDMI שני שמחובר למסך המחשב. על המפצל יש כפתור שדרכו ניתן לברור את השידור - או לטלויזיה או למסך המחשב. עד כאן הכל פשוט, טוב ויפה. הבעיה: כאשר התמונה מוצגת באחד המסכים, ישנן "תקיעות" / ריצודים / מסך שחור ל-3-4 שניות. זה לא קורה תמיד, ואין משהו עקבי ששמתי לב שזה קורה בגללו (משחק מסויים או משהו כזה). לפעמים זה יכול לקרות 5 פעמים בדקה, ולפעמים זה קורה פעמיים ביום. לא ברור... מצרף פה ת…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-