עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EAD,

היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by rept0rix,

מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by R9547655G,

או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by kobi122,

נפתר : בעיה בכרטיס.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by kEv,

איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? דרך דיגיטלית ככה שיפעלו כל הרמקולים אחד אחד... צריך כבל וגם כרטיס קול כי אין לי יציאה דיגיטלית מהמחשב יש לי רק מהרסיבר.. איפה אני יכול לרנות כרטיס עם יציאת דיגיטלית וכמה זה יעלה לי תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by mihFir,

אהלן, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, הלוח אם הוא Asus striker extreme , הכרטיס קול שמגיע עם הלוח אם - זה מה שמחובר. עכשיו כאשר אני פותח את התוכנה TS - Teamspeak 2 פתאום יש לי צליל של אורגן כנסייה, מופיע לי אייקון בצורת טלפון שחור עם אנימציה של השפורפרת עולה ויורדת. מתי שאני בתוכנה רוצה לשמוע אנשים מדברים, הוא פשוט עושה כל מני רעשים פעם ב... וזהו ... מה אני אמור לעשות... חשוב לציין שביצעתי ריסט מספר פעמים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by telzur,

אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום לכם יש לי מסך גדול במחשב של 22 אינץ' ורציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות שלט רחוק ששולט על המחשב (מבחינת מוזיקה,סרטים וכו') וגם על איזה שלט הייתם ממליצים?? תודה מראש Mostang5

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by bar212,

לפני כמה ימים מחקתי בטעות את כרטיס הקול מהמחשב שלי. מאיפה אני יכולה להוריד דרייבר לכרטיס הקול והתקני השמע במחשב יחזרו לפעול? דגם לוח אם-I865G מערת הפעלה- windows xp דגם כרטיס הקול- intel 82801eb ich5 צריכה עזרה דחוווווווווווווף !

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by MDK,

טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. בעבר נטען כי לא ניתן להציג עברית בנגן MP3 של Ergotech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107734.0 כיום קיים נגן של Ergotech מדגם iTop התומך בעברית. נגן זה נראה זהה חיצונית לנגנים מדגמים מוקדמים יותר. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=213&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 האם ניתן לבצע עידכון Firmware לנגן Ergotech מדגם U2125CFP כך שיתמוך בעברית בהצגת שמות הקבצים? http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=231-1-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by SheZiF,

רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור

17. האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer‎ ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by omer1789,

כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. בקרוב אני עובר דירה ולחדר החדש שלי אני רוצה לסדר טלוויזיה ומחשב על אותו המסך. השאלה שלי היא מה יותר משתלם/עדיף לי לקנות?: - כרטיס טלוויזיה + מסך 22'' (מרחק צפייה יהיה בערך 2-3 מטר, אם המסך צריך להיות גדול יותר אני פתוח להצעות) - טלוויזית LCD ולחבר את המחשב אלייה. בתכלס אני מצד אחד צריך כרטיס טלוויזיה לעריכת וידאו מצד שני אולי מבחינת רזולוציה עדיף כבר לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב לצפיה באיכות גבוהה יותר התקציב נע בסביבות ה2K שקל. מה אתם חושבים? הצעות? תודה מראש. ~בן~

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים