אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
החיבור צריך להיות ישירות לDVD ללא מעבר דרך רסיבר כלומר חיבור RCA רגיל. כמו כן אני רוצה שתהיה אפשרות לחבר גם ישירות למחשב במידת הצורך. האם יש רמקולים עם חיבורים כאלו ? או מתאם ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי בח.י בכפ"ס היבואן הרישמי טלוויזיה מתצוגה 32lc53...עלתה 2800 שקל.. ואני לא רואה בה טוב עם המחשב, אחרי ריבים ממושכים איתם הם הציעו לי אותו טלויזיה או טלווזיה 32lc43 מה יותר חדש מביניהם ?והאם הם תומכים בנייטיב רייט ... קראתי לטכנאי של ח.י הם באו ולקחו את הטלוויזיה והשאירו לי טלווזיה חלופית מאוד טובה שהייתי מאוד מבסוט ממנה דגם 26lg30r ראו בה מצוין ... עכשיו אני שוקלת לקנות במקום כל הסיבוך הזה את אותה טלווזיה רק 32 אינץ... עכשיו השאלה היא כזאת הטלווזיה שאני אוהב עולה יותר זול מהשניה היא עולה 2745 ש"ח בעוד שמה שיש לי עכשיו עולה 3050 ש"ח איך זה יכול להיות ..? האם הדגמים שאמרתי פה הם תומכים בנייטייב רייט ..? רצויי לציין שיש לי כרטיס מסך hd 4850 palit ati עם שתי יציאות dvi …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רמקולים פשוטים למחשב, והאמת שזה בסדר בשבילי. השאלה היא האם המערכות האלו הן שיפור משמעותי, ואם כן, מי מהן טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חבר שלי מעונין ברכישת נגן MP3 ועדין מתלבט. האם משהו יכול להמליץ על חנות רצינית עם מבחר? משהו דומה להנדי בתל-אביב. או שהוא יאלץ לנסוע לתא בכל זאת המון תודה מראש על הטיפ לכל הצפונים שבכם
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים היום הייתי בחנות ושיחקתי במכשיר איזה חצי שעה. יש לי שאלות על המכשיר הנ"ל: 1) העברת קבצים מהמחשב לנגן - עד כמה פשוטה ההעברה? האם לוקח המון זמן? האם זה כמו בIPOD שהוא צריך לבצע קידוד מיוחד עם התוכנה שלו? האם התוכנה משתמשת בשיטת DRAG AND DROP פשוטה? 2) אני אוהב לראות את הקבצים שלי מחולקים לפי אלבום או שנה. האם ניתן לסנן לפי שנה? 3) כמו כן עניין מאוד עקרוני: מכיוון שאין במכשיר את שיטת התיקיות (ממש עדיפה בשבילי..) הדבר הכי קרוב זה סינון עפ"י ALBUM. אולם כאשר אני נכנס "לתיקייה" של אלבום מסויים, לא מופיעים שם השירים עם מספר השיר כפי שמופיע באלבום בצמוד לשם השיר.- לפי מה שאני חוויתי זה שיש להיכנס למצב נגינה (ללחוץ PLAY) ואז שם זה מראה בפינה השמאלית העליונה את מספר הטרא…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות פלזמה 42' לסלון שלי. ההחלטה לקנות פלזמה ולא LCD נובעת מכך שרוב הצפייה יהיו בשידורי SD ו-HD דרך ממיר HD. כרגע אין לי PS3, סטרימר או כל דבר אחר. מקווה שההחלטה הזו נכונה. התקציב שלי הוא בערך 3500-4000 ש"ח ואני מתלבט כרגע בין 3 מסכיםL PS42B450 Samsung - מחיר 3,500 LG 42PJ350R - מחיר 3,500 Panasonic THP42X10 - מחיר 4200 ש"ח כל המחירים שציינתי כוללים אחריות של היבואן הרשמי. למיטב ידיעתי 4200 ש"ח על הפנסוניק זה תמורה טובה למחיר, אבל אני עדיין לא מצליח להבין האם יש בתכלס הבדל בין המסכים- בסופו של דבר כולם בקטגוריה של המסכים הפשוטים יותר (HDR). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-