אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הIPOD נמצא כחדש לגמריי .. לא נגעו בו... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי זוג רמקולים רצפתיים של cerwin vega cls-10 בהספק של 200 וואט. השאלה שלי היא, איזה מגבר\רסיבר מומלץ לקנות לרמקולים כדי לקבל מהם את מלוא ההספק והאיכות, וגם להתחשב בכך שבעתיד ארצה להוסיף עוד רמקולים להרכבת מערכת קולנוע. מה אתם חושבים על pioneer vsx-32?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האלן.. היום בעת תנועה אחת לא זהירה באוטובוס משכתי בחוט של השלט של IMP 250 ועוד כך שהחוט יצא מתוך השלט ועוד הספיק להיקרע בתוכו! החוטים בפנים מאוד מסובכים ואיני יודע מה להלחים למה! האם מישהו שניתקל בבעיה דומה יכול לעזור לי? או להגיד איפה אני יכול למצא איזהשהו תרשים\מפה של מה להלחים למה?? תודה! 8)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. כרגע הכרטיס קול שלי זה מה שיש על הלוח אם (onboard). זה מחובר אצלי למגבר, ומשם ל-5 רמקולים ולסאב. כל זה לא מהחברה הכי טובה, וגם די ישן (3-4 שנים בערך). השאלה שלי זה אם אני אקנה את הכרטיס קול שהזכרתי בכותרת (X-Fi XtremeMusic), האם זה ישפר משמעותית את הביצועים? ובכלל האם זה כדאי? אני אוהב לשחק, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש אוזניות חדשות,התקציב הוא 350,חשבתי בנתיים על sennheiser HD212 ד''א מה הבדל בין גרסאות HD וEH? ראיתי גם כמה אוזניות של AKG,אבל בטווח מחירים שלי אני חושב שsennheiser נראה יותר רציני אשמח לקבל הצעות נוספות האוזניות יהיו מחוברות לכ.קול AUDIGY 4 SE 7.1 תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=DVD_Players_And_VCRs&AuctionId=7712788
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הכניסה של המיקרופון שלי לא עובדת עם או בלי מיקרופון. ברגע שאני מוריד את ה"השתק" וקצת מגביה מיד יש רעש חזק מהרמקולים. למיקרופון זה לא כ"כ חשוב לי, אבל הכניסה משמשת לצליל הקיפי (5.1). זהו כרטיס קול מובנה (AC97). אני רוצה לדעת אם זוהי בעיה בחומרה או בעיה בדריבר. (חיברתי כרטיס קול אחר וכל הכניסות שלו מתפקדות) תודה מראש.... :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב לקולנע ביתי אני צריך אפשרות לשמור על המחשב וידאו (הקלטה מהטלוויזה) וגם לראות מהחשב המחיר נע בין 3000-10000 שקל תנו לי הצעה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות עד 300ש"ח, מעדיף שיהיו פתוחות שלא יבשלו לי ת'אוזן יש אוזניות של חברות אחרות שניתן לקנות במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם: 35% מוזיקה 30% סדרות 35% סרטים כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630 איך ה DENON dht-390? תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-