עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:

2. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:

3. Started by Radeon38,

הדילמה הגדולה היא האיכות. 1)האם לקנות אחד יד שניה בשוק הפשפשיםDUAL אם נמצא אחד 1229 הדגם המיתולגי ולחפש לו חלקים (רצועות מחטים ראש וכדומה ) זה אפשרות אחת 2)אפשרות שניה חברת נמארק שראיתי בכלי זמר פטיפון שמיועד לתקליטנים אבל בהחלט משוכלל מספיק לבית 33.3 45 ובאתר החברה יש דגם גם עם 78.(בכסף אפשר לקנות הכל) 3)BELT או DRIVE. - רצועה או מנוע.לדעתי רצוי מנוע כי רצועה נשחקת עם השימוש.מה שפוסל את הדגם שמתחבר למחשב ב usb - USB אחד ולא 2 המהיר. תקציב - היום אני רואה זה ללא גבולות פטיפונים עולים יותר מכל מקור צליל אחר.כבר יותר זול לקנות DVD נגן MP3 או טלפון סלולרי. כרגע אין תקציב ברור אבל אני רוצה דעות בעד ונגד ישנים מול חדשים.לדעתי חדשים יותר טובים כי הם מתוכננים יותר טוב.אבל דעות…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by JSK,

יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by EAD,

שלום רציתי לשאול לגבי האוזניות האלו, האם הן טובות? הם אוכל להפעיל אותן במצב של 5.1 עם כרטיס קול כמו הקראטיב XFI או האוזנטאק החדש עם שבב הXFI Auzentech Auzen X-Fi Prelude 7.1 ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by h_ittai,

אני טס לארה"ב באוגוסט ואני הולך להביא איתי סט רמקולים אקטיביים של פוקאל: http://www.focalprofessional.com/en/products/solo6Be.html או http://www.focalprofessional.com/en/products/SM8.html אני אשתמש ברמקולים ובמחשב אך ורק להאזנה למוזיקה בזמן העבודה, כך שבעצם מה שאני מחפש זה את כרטיס הקול עם ה D2A הכי טוב. או לחליפין D2A חיצוני ברמה גבוהה. מבחינת סוג חיבורים, הכל פתוח, FIREWIRE, PCI, USB, אין שום בעיה. אני אשמח לחסוך ולהוציא פחות כסף, כך שאם יש אופציה שתיתן לי 99% מהביצועים ב $200, יהיה טוב לדעת.

11. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by oamir1,

שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by taimor,

מחפש מסך LCD או פלזמה עד 9 אלף שקל, כעיקרון מומלץ שיהיה 32 אינץ'. חברות מועדפות ? סוני, טושיבה וLG. היעד של המסך, הוא לסלון עכשיו לא יזיק אם תהיה תמיכה בHDTV כמובן. אמ...ועוד משהו מומלץ שיהיה בחברות כמו מחסני חשמל, שקם אלקטרוניק, ובכלל רשתות גדולות כי שם יש לי הנחה.... מה יש לכם להציע ? נ.ב. מומלץ פחות מ 9 אלף...

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by cb,

אהלן, אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL. אני מבקש עזרה בנושאים הבאים: -האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות? -המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים! טווח מחירים 500-700 שקל.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by pergola,

זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by ex_,

היי אני מחפש מכשיר איכותי(עד כמה שאפשר) עד 800ש"ח כמובן עם כל הפונקציות של dvd רגיל + קריאת קבצי divx באיכות עברתי על מה שקיים ויש הרבה שהם בתחום המחירים אבל אין לי ממש מושג מה לבחור... תודה לממליצים.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by hichcock,

שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by telzur,

אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by mena,

אוקיי יש לי ZVM ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אוזניות שאפשר להסתובב בחוץ איתם וחשבתי על שתי דגמים cx-300 וpx-100 מי יותר טובות וגם אני שומע רק מטאל .

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by Frozen-Ice,

שלום יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by roeiw,

יש לי במחשב כניסה קואקסלית ויציאה כזאת בדיוידי השאלה שלי היא אם צריך תוכנה מיוחדת על המחשב כדי שאני יחבר את הדיוידי ואם צריך כבל שונה מ RCA רגיל תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.