אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר הייצרן ולא מצאת שם , תעזרו לי בבקשה .
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע (רסיבר+רמקולים). מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לחדר שינה 37 אינץ'. המרחק צפייה עומד על 3 מטר והבנתי ש37 זהו הגודל המומלץ למרחק. חשוב לי מאוד שלטלוויזיה תהיה כניסת USB לקריאת סרטים יחד עם תרגום SRT עברי תקין. הטלוויזיה לא תחובר בשלב זה למערכת חיצונית אז עדיפות לטלוויזיה עם מערכת מובנית סבירה. הטווח מחירים הוא 3000 (גג 100 ש"ח חריגה לפה ולשם) תודה רבה ויום טוב (:
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי היום LG 47LD650 עכשיו הפעלתי כמה סרטי MKV והוא לא זיהה את הסאונד 1.עכשיו אמרו לי שזה לא מזהה סאונד DTS מישהו יודע אם יצא עדכון לטלוויזיה ועכשיו היא מזהה? 2. אם אין עדכון האם יש תוכנה שאני יכול להמיר איתה בקלות את הסאונד של הסרט מ- DTS ל- AC3 אם יש אני אשמח לקבל קישור + מדריך קצרצר תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים מיקרופון זול של לוג'יטק ב-90 ש"ח כדי לדבר עם אנשים בסקייפ, והאיכות שלו ממש על הפנים. עוצמת קליטה גרועה לגמרי (צריכים להגביר ב-10 DB מעל למקסימום כדי שהוא יקלוט משהו). בכל מקרה, חשבתי לקנות לעצמי משהו יותר איכותי, אבל אני ממש לא מבין במיקרופונים. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו עד בערך 200 ש"ח, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, התלבטי אם לפתוח את הנושא הזה בפורום קונסולות או כאן, והחלטתי שכאן יותר מתאים. איזה אוזיות ממולצות לשמוע עם הPSP כנגן מוזיקה? עד עכשיו שמעתי עם אוזניות זולות ב100, אבל אני רוצה לשדרג למשהוא קצת יותר רציני. כמה בערך צריך להוצי אעל דבר כזה? יש המלצות לדגם ספציפי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בלו טות' שיהיו טובות גם למחשב וגם לפלאפון (עדיפון לאוזניות עם חריץ הרחבה) מחיר סביר בבקשה אם אפשר...(עד ה450) תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה קונים את הרמקולים האדירים האלה? אני יודע שהפסיקו לייצר אבל אולי יש חנות שמוכרת עדיין או יש פה איזה אחד בפורום שיש לו והוא רוצה למכור?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עקב מעבר לדירה שכורה אני מחפש טלוויזיה לסלון. התקציב הוא כאמור עד 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש נחוץ. הדברים החשובים לי הם FULL HD, יציאת אוזניות, לפחות 100 הרץ וכמובן איכות תצוגה טובה ביחס למחיר מבחינת צבעים, שחורים עמוקים וכו'. אודה מאד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, גיסי מחפש להיפטר מהרמקולים הישנים שלו בסלון לאחר שיפוץ (הם גדולים מדי). הוא מחפש מערכת 2.1, או אפילו רק סטריו שיתחברו לטלוויזיה (SPDIF). הוא לא מעונין ברמקולים אחורים. הוא לא אודיופיל, אבל כן הייתי מעדיף לשמוע המלצה שחוזרת פה מאשר סתם לקפוץ למחסני חשמל ולקנות משהו שלא בטוח שווה את זה. הסכום הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה! :-)
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין האוזניות הנלו: steelseries siberia v2 razer carcharias מכיוון שהתקציב שלי מוגבל הבחירה שלי היצתמצמה רק לאוזניות הנלו (לא רוצה לשמוע חוות דעת על אוזניות אחרות כגון 5H V2) ברשותי כבר יש ערכת רייזר כמעט מלאה( פד,עכבר,מקלדת) אך אני נוטה קצת לכיוון של הסיביריה עצות?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים על הקיר.. עכשיו אני חושב שאצלי זה שונה מרמקולים אחרים וצריך מתקן תלייה מיוחד.. מה אני צריך לקנות בשביל זה? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-