עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviram_hi,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by 100100,

יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by navk2,

שלום. אני מחפש טלוויזית LCD ליראות בה תכנים לא בHD (כי אין בארץ). לא רוצה שיהיו מריחות ועדיף עם איכות תמונה כמה שיותר טובה (כמובן). מה הטלוויזיות המומלצות בטווח ? אני חושב שאפשר לחרוג אבל לא יותר מידי...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by chaikr,

שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. היי יש לי בעייה אני מתקין את הכרטיס קול דרך הדיסק שהיה עם הלוח אם אבל עדיין אין קול במחשב. יש לי XP עם SP3 , לוח אם ASUS M2A-VM . יש למישו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by e.i69,

שלום אני בעיקרון מעונין ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו, ולעשות עריכת ווידאו. ומה דעתכם על שני כרטיסים אלו? 1-AVERTV GO 007 של - AVER MEDIA 2-FLY VIDEO 2000 מה עדיף מבין שניהם-או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by oran55,

הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by GuGuSH,

שלום. בקרוב אני אהיה בארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות לקנות כמה דברים שאני צריך משם. כי הדולר וכל השטויות האלו. עקיצר.. אני צריך אוזניות. יש לי אקסבוקס וזה יהיה השימוש העיקרי של האוזניות. עכשיו, האוזניות יתחברו לרסיבר. לרסיבר הזה האקסבוקס מחובר עם כבל אופטי. האוזניות האלו קרצו לי מאוד (מאוד!): http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3566390&sku=T26-1098&srkey=TRITTON%20AX51%20Audio%20Xtreme%205.1%20Headset למה? 5.1 באוזניות! מה זה החרא הזה?! נשמע לי מטורף ומגניב לאלללללללללללללללללה! זה נפוץ? ואיך החברה הזאת? אף פעם לא שמעתי עליה את האמת... יש המלצות לאוזניות אחרות? ואיך אוזניות ב-5.1 מתחברות? יש לי באקסבוקס יציאה אופטי או 2 RCA ויש י…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by Lyor,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by YarinD,

יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. אז ככה, הפריטים: כרטיס קול SB Live! 5.1 שאני מוציא מהיציאת אודיו שלו כבל למערכת, הוא מכונפג לשני רמקולים. כבל Minijack -> 2 RCA פשוט ב-20 ש"ח, של מותג "SmartC@M" אם זה משנה... מערכת סטריאו Sony LBT-A17, מערכת דיי ישנה, הכבל מחובר לכניסת פונו כמו שצריך (אדום לאדום ולבן ללבן) כשאני מחבר את המחשב למערכת, הכל נשמע חלש כזה ואם המון רעשי רקע, יותר גרוע מרמקולים ג'נריים... זה לא קורה שהמערכת מחוברת לCD שלה, וזה לא קורה כשהכרטיס קול מחובר לאוזניות... למישהוא יש רעיון למה זה קורה, ואיך מטפלים בזה? ולמי שלא מכיר, זה ממכר: http://www.albinoblacksheep.com/flash/french.php תודה על עזרה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. יש לי YAMAHA TSS-1.. איך עדיף לחבר למחשב? עם 2 הכבלים הרגילים? או עם חיבור דיגיטלי..?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by kurt80,

יש לי קבצים עם סיומת rmj (שומע אותם עם הנגן real,אני מתכוון לתוכנה כמובן). נגן ה-iaudio שלי לא תומך בפורמט ולכן רוצה להמיר אותם ל-mp3. מישהו מכיר תוכנה פשוטה להבנה ותפעול שתעשה את העבודה (בחינם)?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by Idom,

שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. שלום! אני צריך המלצה למערכת סטריאו בסכום של בערך 500 ש"ח- איכותית ככל האפשר. מהמערכות ששמתי עליהן עין: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719224 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401989 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704459 http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=109417&af=10 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593382 אשמח לעזרתכם! תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

23. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. לא חייב קולנוע ביתי - המטרה הרבה מוזיקה (קלאסית וגאז) פה ושם איזה סרט בdvd (נקנה לאדם מבוגר שבטוח לא ידע להתעסק אם כל הפיצ'רים שיש במגבר קולנוע) תודה דרך אגב הסלון שבו תוצב המערכת יחסית קטן

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.