אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת פרטים על הרמקולים הנידיים הללו מישהו שמע אותך? איך העוצמה שלהם ביחס לגודל הקטן הזה? הם משתלמים בכלל אלו הרמקולים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2778&catcode=213 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הבנתי שהם יצאו החודש וכבר הם מופיעים באתר של IRIVER: http://www.iriver.at/flash_player.html?&L=0&view=features נשמע דומה מאוד לדגמים הקודמים...לא ברור מה ההבדל
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי במחשב כניסה קואקסלית ויציאה כזאת בדיוידי השאלה שלי היא אם צריך תוכנה מיוחדת על המחשב כדי שאני יחבר את הדיוידי ואם צריך כבל שונה מ RCA רגיל תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום זה הכבר הפעם השלישית שאני כותב על זה אבל בפעמים הקודמות זה היה הצעות אבל עד עכשיו כבר בערך מצאתי מה שאני רוצה אז זה ככה: זו הטלוויזיה: 32" http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=467&ProductID=12867&VariantID=12868〈=he וזה המערכת: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=639&ProductID=10312&VariantID=10313〈=he אשמח לדעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :100. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב ע…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תראו במפרט איזה לוח אטם יש לי.. שמעו כשאני שם את הרמקולים על העוצמה הכי גבוה ואני נגיד מוריד את דף האינטרנט למטה אני שומע כאלה רעשים מוזרים... הרעש הזה הוא הכי מוזר... הוא כזה כאילו משפשפים בלון מנופח.. וזה מעצבן... או כשאני רואה סרט בטלויזיה בסלון ואני מחבר את הכול למחשב אני שומע כזה רעש מעצבןן ואי אפשר לראות סרטים ככה... מישהו יכול לעזור לי? :-\
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ב hwzone... ;D אני מחפש רמקולים עד 600 שקל... עכשיו אני לא בטוח שאני רוצה סראונד כי אין לי ממש איפה לשים 5 רמקולים אז...אני חושב שאני ילך על 2.1 יש לי שתי דברים חשובים שאני חייב ברמקולים: עוצמה הכי חזקה שיש ב600 שקל איכות הכי טובה שיש ב600 שקל ולא שקל יותר כי זה המקסימום שלי.... תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר כבר ב 3 יציאות אל המערכת (סה"כ 6 רמקולים), מה יתן לי אם אני אעשה את זה בחיבור Spdif, יש לי audigy 2 בכל אופן יש לי כבל spdif, זה כבל עם גיד אחד וסיכוך? שאני מחבר אותו למערכת הוא פועל בסטריאו,שמתי סרט עשית ב powerdvd שיעבוד SPDIF ובכ.קול עשיתי (digital outputs), עדיין סטריאו.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם הרגע קיבלתי icemat sibira משהו חייה אמרו לי שאם אני יחליף את הכרטיס קול o/b epox 8kda3j קיצר realtk אז אני יקבל יותר ביוצעים מבחינת סואנד וגם פחות עומס על המעבד מה אתם אומרים ? כדאי ? איך הכרטיס קול הזה ? האם כדאי אולי לקנות כרטיס קול usb של icemat שאמור להתאים לאוזניות האלה הנה הפרטים Icemat Siberia USB soundcard Surround sound, in your headphones! Be sure that you always have the best sound, no matter where you plug in your headphones. The Icemat Siberia USB Soundcard is a full surround soundcard in a small package. USB: 2.0 Surround sound: Virtual 7.1 Equalizer: 12 channels Jack: 2x3,5mm. USB (cable included) Operating systems: Win XP/Win 2000/Win98/Win…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
סקירה קטנה פורסמה באתר GAMESPOT http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22364-2435-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול FIREBOX: http://www.zzounds.com/item--PRSFIREBOX צריך בשבילו חיבור FireWire (שאני מניח שאין לי שכן אין שקע מתאים בגב המחשב...) איך אני מתקן את המצב העגום הזה? 8)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-