עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bugosdckh,

האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by Styx,

שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Lodvig,

שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by pogacsa,

שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום יש לי מערכת למחשב של LOGITECH - הZ560 - מערכת 4.1 (למישהו שלא מכיר) הרמקולים מחוברים לSUB והוא מתחבר לPANEL שמתחבר לGTXP, והGTXP מחובר למחשב השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לסאב רמקולים לא של לוג'יטק, למשל רמקולים של סוני של מערכת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by amit_p,

יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by orenlantis,

יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום לכולם מה בעצם התפקיד של כבל HDMI?האם הוא משפר את איכות הצפיה גם בערוצי טלוויזיה רגילים בשידור חי הכוונה לאיכות הרבה יותר טובה ממה שיש כיום? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ilaysk,

שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by lior322,

האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. מאד אודה לקבל את עזרתכם בשאלה הנ"ל. הצרכים שלי : בעיקר מוסיקה, במחשב. חשוב לי : יותר : איכות הסאונד במוסיקה, ופחות : ווליום ובאסים וכו' המחירים : SBS 370 ב 170 ש"ח INSPIRE 2500 ב 270 ש"ח. הביקורות בזאפ : מצוינות על שניהם, אם כי על הרמקול הזול יותר הביקורות קצת יותר טובות ! - ומכאן ההתלבטות שלי... אם הביקורות היו הפוכות, לא הייתי מתלבט ... מאד אודה לקבל את חוות דעתכם, במיוחד ממי שמכיר את 2 הרמקולים.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  23. 1.מהו ההבדל בין ה42WL55 ל42WL58 של טושיבה? 2.מדוע מוצאים מידע מאוד מצומצם שמחפשים את הדגמים הנ"ל בגוגל? 3.האם יש משהו יותר מומלץ בטווח המחירים הזה ? 17-18 אלף שקל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by taimor,

מחפש מסך LCD או פלזמה עד 9 אלף שקל, כעיקרון מומלץ שיהיה 32 אינץ'. חברות מועדפות ? סוני, טושיבה וLG. היעד של המסך, הוא לסלון עכשיו לא יזיק אם תהיה תמיכה בHDTV כמובן. אמ...ועוד משהו מומלץ שיהיה בחברות כמו מחסני חשמל, שקם אלקטרוניק, ובכלל רשתות גדולות כי שם יש לי הנחה.... מה יש לכם להציע ? נ.ב. מומלץ פחות מ 9 אלף...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by pashpash1,

יש לי כרטיס קול שבא עם המדאר בורד שיש בו שני יציאות ל4 רמקולים... אז חיברתי את הפרונט למערכת סטאריאו שלי ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים לחיבור האחורי... עכשיו עדיף שיהיה אפשרות לתליה ואם יש רמקולים אלחוטיים אז אדרבה אהה ולא צריך יפים או משהו אלה קטנים יחסית... אני אשמך ללינק... ותודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים