עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by asafgolan,

האם אני ארגיש הבדל באיכות התמונה בין 1080P ל720P ב1680X1050, למרות שזוהי לא רזולוצית FULL HD?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by mik_amar,

אני רוצה לקנות נגן פלאש של בערך 2-4 ג'יגה ואני צריך הצעות... התקציב שלי הוא 1000 שקל בערך אבל אפשר לחרוג באיזה 100 שקל... תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by EAD,

היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. אם בא לכם תעזרו לי Iaudio A2 או Istation I2 מה לדעתכם עדיף .... אני כבר כמה ימים שובר את הראש עכשיו אני נוטה לקראת ה A2. או לחכות שיגיע ה V43 לארץ של istation? ( הA2 מגיע עוד כ שבוע לארץ - אז יש לי שבוע להחליט) ה I2 כבר נמצא בארץ.

6. שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Nemesis,

עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by ex_,

היי אני מחפש מכשיר איכותי(עד כמה שאפשר) עד 800ש"ח כמובן עם כל הפונקציות של dvd רגיל + קריאת קבצי divx באיכות עברתי על מה שקיים ויש הרבה שהם בתחום המחירים אבל אין לי ממש מושג מה לבחור... תודה לממליצים.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  10. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. דבר ראשון מדובר בנגן הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 הבעיה היא שהמכשיר מגיע בנפח 1001mb, אבל אינו מאפשר להעתיק יותר מ-850mb. השערה סבירה היא שהנגן מקצה את הנפח הנותר לטובת שימוש ברשמקול, אבל זה יותר מציק מאשר עוזר. מישהו יודע איך עוקפים את המגבלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by pogacsa,

שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Ancient1,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  19. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

20. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  21. איזה מכשירים יש ב"שוק" היום תנו הצעות למכשיר טוב במחיר סביר

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by amit_p,

יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. יש לי מערכת סטריאו של Sharp - CDBK210 יש לי אותה בערך שנתיים ולא מזמן המגש התחיל להתקע לפעמים המגש יוצא ולפעמים לא...מה אתם אומרים אני יכול לתקן את זה איכשהוא?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.