עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BMN,

לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by TheBlackTulip,

חברה אני מחפש בנרות נגן MP3 עם רדיו שיש לו מקום להוסיף זיכרון של sandisk SD נפל לידי כרטיס של 512 מגה ואני רוצה לקנות נגן שיתאים לכרטיס... וכמובן שיהיה לו רדיו... עכשיו מישהו מכיר כזה נגן שאפשר להכניס לו כזה זיכרון??? ראיתי נגן אחד של נאפה - NAPA וחוץ ממנו כלום!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור למכשיר??? דרך אגב IRIVER של קראייטיב יש להם בכלל חריץ הרחבה????

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by huber,

מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:

11. Started by B0necrack3R,

האלן.. היום בעת תנועה אחת לא זהירה באוטובוס משכתי בחוט של השלט של IMP 250 ועוד כך שהחוט יצא מתוך השלט ועוד הספיק להיקרע בתוכו! החוטים בפנים מאוד מסובכים ואיני יודע מה להלחים למה! האם מישהו שניתקל בבעיה דומה יכול לעזור לי? או להגיד איפה אני יכול למצא איזהשהו תרשים\מפה של מה להלחים למה?? תודה! 8)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by vovka43r,

נעצרתי על שני נגנים באותו תקציב - IFP895 IRIVER או FG100 Mpio המצלתכם דרושה! מה טוב יותר? מה הכי כדאי? תודה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Chymes,

רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

זבל או משתלם? * מצטער שכחתי http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629&refid=16

16. Started by MDK,

אתם מכירים את האוזניות האלה ZALMAN 5.1...זה שווה לא? עולה רק כ- 300 שקל...נשמע חשוד 8) אני חושב שמישהו פה אמר פעם שאוזניות זה לא מתאים לסראונד או משהו ושזה לא טוב. מה אתם אומרים..? נ.ב. --- זה נחשב אוזניות אבל זה 5.1 ערוצים אז איך הכרטיס קול יזהה את זה ? דבר נוסף : איך ניתן לשלוט על הווליום של האוזניות חיצונית למחשב, אם אין את הגלגלת הזו

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Gilandals,

אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by tavor21,

קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Abyss3,

אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by xtx,

לאחרונה קנית טלוויזיה,ועכשיו אני מחפש לקנות רמקולים ולהתחיל להנות מהסרטים שאני רואה ושומע חשבתי על ה Z5500 השאלה היא כזאת האם z5500 יכולות להספיק למערכת קולנוע ביתי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Cilay,

עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל משלוח מארהב עם כמה דברים למחשב חשבתי לקנות על הדרך MP4 הסתכלתי על ה IPOD הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101009 חשוב לי שהוא יהיה איכותי מבחינת שמיעה וגם חזק מבחינת עוצמה , ושלא יהיו באגים ושטויות. יש משהו יותר מומלץ מזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי הקול הבאים...עד היום לא הצלחתי למצוא הבדל ביניהם חוץ מזה שלאחד מצורף לשם המילה GAMER והוא עולה בערך 100 ש"ח יותר...אולי אתם תצליחו לעזור לי להבין להבין מה ההבדל בין הכרטיסים.הנה הקישורים למפרטים שלהם: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&nav=3 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by telzur,

אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים