עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ward,

אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  3. אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. השאלה בכותרת הIPOD נמצא כחדש לגמריי .. לא נגעו בו... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Airtel,

לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Kcupid,

היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by homart,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05179# וכמה הם יעלו בארץ??? דבר שני, יש מיבא ל- sennheiser בארץ? שיכול לזמין את זה במיוחד מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by polaris,

אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by amit_p,

יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by gnk,

יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. האם אפשר לעשות את הדרך ההפוכה? מדיסק מוכן לקובץ במחשב? נניח שברצוני להעתיק דיסק מיני לאיירוור שלי, שלא בעזרת הקלטה אנלוגית (מבחינת מהירות ההקלטה) האם יש תוכנה ההופכת דיסק מיני לקובץ במחשב? אם כן, מהי, ואיפה אפשר להוריד אותה?? מקווה שיש פתרון, תודה לכל המשיבים, עידו.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by tsachi,

האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by zvkel,

toshiba 42wp48 ומה ההבדלים בינו לבין ה 42wp37 או ה42wp47

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. אני צריך את הרמקולים הכי איכותיים שאפשר למצוא במחיר הזה, + סאב וואפר. אני ישתמש בהם הרבה יותר למשחקי מחשב מאשר למוזיקה, אז אני צריך משהו שמתאים למשחקי מחשב.. בנתיים, לא מצאתי משהו שאני מעוניין במיוחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Hitchhiker,

התכוונתי להזמין רמקולים של לוג'יטק מחנות כלשהי ברשת, אך כששוחחתי בטלפון עם אחד מעובדי החנות הוא טען כי לא כדאי להזמין מוצרים של לוג'יטק כעת, שכן נכון לעכשיו אין להם יבואן בארץ. לטענתו, היבואן הנוכחי הפסיק לייבא מוצרים של החברה. למישהו יש מושג אם יש בזה אמת ועל מה מדובר?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by roei88,

מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  24. דבר ראשון מדובר בנגן הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 הבעיה היא שהמכשיר מגיע בנפח 1001mb, אבל אינו מאפשר להעתיק יותר מ-850mb. השערה סבירה היא שהנגן מקצה את הנפח הנותר לטובת שימוש ברשמקול, אבל זה יותר מציק מאשר עוזר. מישהו יודע איך עוקפים את המגבלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.