אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה לקבל עזרה בבחירה של המיקום הנכון ביותר של הרמקולים בחדרי, מצורפת להלן תמונה בה ישנן ארבע אפשרויות. אני חושב שזה מובן, אך אציין בכל זאת שהרמקולים של המערכת מחוברים לטלויזיה. כמו כן, היחס בין הרהיטים/רמקולים הוא מדויק ביחס למדידות שונות בחדר שלי. *הרמקולים הקטנים תמיד יהיו תלויים למעלה בפינות של החדר. *בתמונה השמאלית העליונה, הרמקולים המרכזיים תלויים על הקירות, אך הבנתי מהמדריך שרצוי שהם יהיו במרחק של 40 ס"מ לפחות מהקיר מכיוון שהם מפיקים באס (נכון / לא נכון?). אשמח לתשובות עינייניות והצעות חדשות למיקום הרמקולים. בתודה, רועי. *עריכה: התמונה לא עולה. אני אנסה להחליף אתר.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של Sharp - CDBK210 יש לי אותה בערך שנתיים ולא מזמן המגש התחיל להתקע לפעמים המגש יוצא ולפעמים לא...מה אתם אומרים אני יכול לתקן את זה איכשהוא?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי ArChos Gmini XS 200 והמחשב מסרב לזהות אותו .. הוא נותן לי את ההודעה הבאה .. יש לי Windows XP Sp1 מעודכן ופרטי מערכת בחתימה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב את הX5L ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בשבילו. התקציב שלי הוא עד 300 שקל, 350 מקסימום! ואני שומע בעיקר מטאל(דיי כבד- גריינד, בלאק, דת'...) אז מה אתם אומרים, מה הכי משתלם?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160712.0 וגם איפה ה ICEMAT היכ זולות -בארץ-?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש פיתרון זול להצגת סרטים לילדים שלי. התקציב שלי נע בין 2500-3000 שקל לכל החבילה הכוללת מסך+נגן DVD + רמקולים נפרדים או משולבים במסך ! העדפות: א. אם אפשר שיהיה גם בטלויזיה וגם בנגן חיבור HDMI לצורך תמיכה עתידית וחיסכון בחוטים ובלאגן. ב.שהנגן יתמוך DIVX/XVID ואם אפשר גם ב X264 או בפורמטים דומים של HD. ג.שהנגן יוכל להציג תרגומים בעברית ללא בעיות מיוחדות. תודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה ההבדל אתם יכולים להסביר לי .. נראה אולי אני יקנה אותו אם תמליצו לי ...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חבר שלי מעונין ברכישת נגן MP3 ועדין מתלבט. האם משהו יכול להמליץ על חנות רצינית עם מבחר? משהו דומה להנדי בתל-אביב. או שהוא יאלץ לנסוע לתא בכל זאת המון תודה מראש על הטיפ לכל הצפונים שבכם
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-