אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות פלזמה 42' לסלון שלי. ההחלטה לקנות פלזמה ולא LCD נובעת מכך שרוב הצפייה יהיו בשידורי SD ו-HD דרך ממיר HD. כרגע אין לי PS3, סטרימר או כל דבר אחר. מקווה שההחלטה הזו נכונה. התקציב שלי הוא בערך 3500-4000 ש"ח ואני מתלבט כרגע בין 3 מסכיםL PS42B450 Samsung - מחיר 3,500 LG 42PJ350R - מחיר 3,500 Panasonic THP42X10 - מחיר 4200 ש"ח כל המחירים שציינתי כוללים אחריות של היבואן הרשמי. למיטב ידיעתי 4200 ש"ח על הפנסוניק זה תמורה טובה למחיר, אבל אני עדיין לא מצליח להבין האם יש בתכלס הבדל בין המסכים- בסופו של דבר כולם בקטגוריה של המסכים הפשוטים יותר (HDR). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מזמן שאני מחפש מגבר לביתי ולבסוף החלטתי ללכת על הnakamichi אך איני יודע היכן למצוא אותו התקשרתי להמון חנויות ואמרו שאין יותר כאלו בארץ. אשמח את תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב שלא לוחצות על האוזן יותר מדי ובעלות איכות שמיעה טובה.... לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא.... יש המלצות? תקציב זה לא בעיה כי לא משנה לי להוציא אפילו 300 על אוזניות באמת טובות (אפילו שכמה שיותר זול עדיין יותר טוב (; ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב לסרטים משחקים ומוזיקה. עכשיו התקציב הוא 300 שקל גג אני לא רוצה לשלם יותר מזה. אני ראיתי אוזניות די זולות של Plantronics GameCom 777 USB שהם עם צליל הקיפי של 5.1 עם חיבור USB http://exp.shopy.co.il/products/152824 . המשחקים שאני משחק זה CSS וכל מיני משחקי פעולה חדשים. איזה אוזניות כדי לקנות בתקציב הזה למטרה הזאת 5.1 או סראונד? מישהו ניסה את האוזניות האלה? איך הם ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1)הרמקולים ישמשו הרב למשחקים ושירים 2)ועוצמה לא חשובה לי אלא איכות סבירה למחירים של הרמקולים האלה http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=74 http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=SPK003&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=zap בבקשה תחזירו לי תשובה מהר
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי איפוד 15 גיגה...עכשיוו קניתי כבל firewire שהכבל הזה גם מטעין את האיפוד שאני מחבר אותו למחשב....אבל יש לי בעיה שאני מחבר תאיפוד למחשב אז זה מראה לי שזה טוען אותו יעני תבטרייה אבל זה מראה לי שהאייפוד לא מחובר...יעני לא נפתח לי לא כונן g או שום דבר אחר...כאילו האיפוד אל מחובר...אבל זה מטעין תבטרייה..מישו בבקשהההה יכול לעזורר לייי בבקשה אני ממש יודה למי שיעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בעקבות בעיה בכרטיס הקול O\B שלי, שכרגע אני לא רוצה לפרט עליה, החלטתי לקנות כ.קול.. עכשיו, אני צריך המלצה לכרטיס קול הכי פשוט.. יש לי 2 רמקולים (הרמקולים של המערכת- מחוברים למחשב).. בעיקרון, אני צריך כ.קול פשוט, אבל שלא יהיה סתם איזה גרוטאה.. התקציב הוא 200 שח, אפשר לחרוג עד 300 אם הכרטיס שווה את המחיר. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי נגן של כרייטיב זה הנגן http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=4908 הוא נפל לי למים וכנראה נוצר איזה קצר זה נגן יקר ואין לי כבר אחריות האם אפשר לעשות משהו או שזה אבוד? אם אפשר לעשות אז תגידו לי מה איפה וכמה זה יעלה בערך בבקשהה תודה חחחח
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-