אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1.מהו ההבדל בין ה42WL55 ל42WL58 של טושיבה? 2.מדוע מוצאים מידע מאוד מצומצם שמחפשים את הדגמים הנ"ל בגוגל? 3.האם יש משהו יותר מומלץ בטווח המחירים הזה ? 17-18 אלף שקל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת פרטים על הרמקולים הנידיים הללו מישהו שמע אותך? איך העוצמה שלהם ביחס לגודל הקטן הזה? הם משתלמים בכלל אלו הרמקולים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2778&catcode=213 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לרכוש כרטיס קול חדש ואני מתלבט בין כמה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card או בין ה XFI הם הולכים להיות מחוברים למגבר של yamaha htr5830 עם יד על הלב אני לא מבין גדול בין כל הסוגים ובין כל הדברים ואני לא רוצה להסתבך עם כל היצאות אבל נמאס לי מ Onboard בצורה היסטרית. רציתי לדעת מה מומלץ לקנות שגם לא תהיה לי בעיות לחבר . כמו כן השימוש העיקרי זה לראות סרטים ( כמעט כל השימוש ) + לשמוע מוזיקה mp3 + pandora . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תראו במפרט איזה לוח אטם יש לי.. שמעו כשאני שם את הרמקולים על העוצמה הכי גבוה ואני נגיד מוריד את דף האינטרנט למטה אני שומע כאלה רעשים מוזרים... הרעש הזה הוא הכי מוזר... הוא כזה כאילו משפשפים בלון מנופח.. וזה מעצבן... או כשאני רואה סרט בטלויזיה בסלון ואני מחבר את הכול למחשב אני שומע כזה רעש מעצבןן ואי אפשר לראות סרטים ככה... מישהו יכול לעזור לי? :-\
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ובגלל זה בחרתי ב- P5800 עד היום היה לי Creative Inspire 4400 4.1 בכל אופן, רציתי לקבל דעה על הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי קנה 2.1 creative 2400 ב 415 שקל. רציתי לדעת אם הוא יצא פראייר. דעתי האישית היא שכן... איך הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ותודה למי שטרח לבדוק את תוכן ההודעה בנוסף קיבלתי המלצה חמה על הרמקולים האלו ואשמח לדעת אם משלתם יותר לקנות אותם במדינות הנ"ל אם יש המלצה אחרת על רמקולים טובים יותר או שפשוט כדאי לחבר רמקולים של מערכת סטנדרטה, אשמח לדעת. כל המלצה או טיפ יעזרו, יבורך האיש. כל טוב.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי רמקולים של Creative לא יודע איזה דגם, זה רמקולים קטנים כאלה וסאב אחד. קיצור יש לי בעיה מוזרה, שגם שאני מכבה את הרמקולים הם עובדים, גם כשהם כבויים, הדרך שלא ישמעו בהם זה רק להנמיך עד הסוף. הPOWER של הרמקולים על OFF, אבל שאני מתסכל על המנורה הקטנה הזאת היא חצי עובדת כזאת. בדקתי חיבורים הכל מחובר טוב מאורי הסאב, בחשמל, ואני לא יודע איזה לסדר את זה, זה לא בעיה בדריבר או משהו. זה בעיה מוזרה מאוד ברמקולים עצמם נראה לי. מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס. אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה. אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ. החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי. סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסי…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות מהסיגנון של ה px-200, אהסיבה היחידה שאני רוצה סגורות היא שאני לא רוצה שכל הרכבת תתרקוד לצלילי המוזיקה שלי... הבנתי שה px-100 מעולות, רק חבר שבווליום גבוהה כולם ישמעו איתי. התקציב הוא עד 40$ + מחיר של הזמנה מחו"ל
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-