עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …

2. אם בא לכם תעזרו לי Iaudio A2 או Istation I2 מה לדעתכם עדיף .... אני כבר כמה ימים שובר את הראש עכשיו אני נוטה לקראת ה A2. או לחכות שיגיע ה V43 לארץ של istation? ( הA2 מגיע עוד כ שבוע לארץ - אז יש לי שבוע להחליט) ה I2 כבר נמצא בארץ.

3. Started by avivlevy,

אני מחפש רמקולים ב200-300 שקל אני לא מחפש משהו פצצה משהו נחמד שישמעו טוב חשבתי על CREATIVE SBS VIVID 60 מה אתם אומרים תנו עוד הצעות בקשה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by comablack,

יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Stinga,

אממ, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם - 5.1. אני צריך ורוצה רמקולים חדשים, באיכות טובה, אם אפשר שיראו טוב עם קצת גודל בשביל הפוזה 8). למרות שתמיד איכות > מראה. כמו שאמרתי, 600-700 ש"ח, בלי חריגות. תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by MDK,

טוב לאחר שחיפשתי בפורום והגבתי בנושא האחרון, אני צריך את עזרתם בקשר להחלטה סופית אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 ולמחשב. אני די מתלבט בין KOSS PORTAPRO וPX100 של SENNHEISER. חלק פה אומרים שהPX100 יותר טוב למרות שראיתי מספר ביקורות שטוענות ההפך (למשל GOODCANS.COM) האם הם מתאימים גם לריצה? הבנתי שההתנגדות של KOSS הרבה יותר גדולה - 60 לעומת 32 אז זה לא מתאים לי כל כך כי הG3 עם הגברה חלשה גם ככה (26 Mw סה"כ) יש לי אפשרות לקנות בEBAY אנגליה במחירים שבאזור ה200 שקל (כולל משלוח) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by fibrook,

שלום חברים היום הייתי בחנות ושיחקתי במכשיר איזה חצי שעה. יש לי שאלות על המכשיר הנ"ל: 1) העברת קבצים מהמחשב לנגן - עד כמה פשוטה ההעברה? האם לוקח המון זמן? האם זה כמו בIPOD שהוא צריך לבצע קידוד מיוחד עם התוכנה שלו? האם התוכנה משתמשת בשיטת DRAG AND DROP פשוטה? 2) אני אוהב לראות את הקבצים שלי מחולקים לפי אלבום או שנה. האם ניתן לסנן לפי שנה? 3) כמו כן עניין מאוד עקרוני: מכיוון שאין במכשיר את שיטת התיקיות (ממש עדיפה בשבילי..) הדבר הכי קרוב זה סינון עפ"י ALBUM. אולם כאשר אני נכנס "לתיקייה" של אלבום מסויים, לא מופיעים שם השירים עם מספר השיר כפי שמופיע באלבום בצמוד לשם השיר.- לפי מה שאני חוויתי זה שיש להיכנס למצב נגינה (ללחוץ PLAY) ואז שם זה מראה בפינה השמאלית העליונה את מספר הטרא…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_PVP/4505-6499_7-31415781.html?tag=pdtl-list נראה אחלה מכשיר ואם משהו יודע אם הוא אמור לצאת בזמן הקרוב?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. Started by eyalib,

המחיר לא מוגבל. צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות . אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות . תודה על ההקשבה ועל העזרה .

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by RoyShefy,

ואם כן, איך אני מחבר אליו את הada880 שלי בלי מתאם פשוט לתוך s/pdif בלי מתאם? אם לא,אז אפשר לקנות איזה addon שיתן לי יציאה קוקסיאלית דיגיטלית?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by Lodvig,

שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by coolmeen,

שלום אני מבקש ממכם עצה בקשר לנגן mp3 מבוסס usb , 512 mb ,איזה כדי לי לבחור ובאיזה מחיר! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by רבקי,

יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by pooo,

אני מתלבט בין SonicGear Evo8 SonicGear Evo7(מה ההבדל מהEvo8 - כי העוצמות אותו דבר) Philips SPA5300

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by rap 4 ever,

טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by curdi1,

בחיבור בין דיוידי ל-TV מה עדיף - scart s-video component composite ??? תודה !

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. http://www.razerzone.com/p-90-razer-mako-21-advanced-desktop-audio.aspx הם נראים לא רע, וקראתי ביקורות טובות מישהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשרי לשמוע אותם ואולי לקנות?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה

21. Started by Silver Dragon,

אני מרכיב מחשב לעריכת אודיו, צריך עזרה בהרכבת מפרט שיענה על דרישות הללו: צריך כרטיס קול מקצועי לעריכה(והקלטת גיטרות ומיקרופון) שרץ חלק עם קיובייס, לוח אמ טוב לעריכת אודיו תומך PCI-E (לכרטיס שכבר נרכש), מעבד חזק ומתאים לניהול טוב של הרבה משאבי מערכות (כגון קיובייס וכו), ווכמות מכובדת של זיכרון תקציב 3000

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by arpa,

מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by rani,

שלום אני מחפש כרטיס קול, שימושים: קולנוע ביתי!,משחקים,מוסיקה,והקלטה של מוסיקה! (רימקסים וכו..). מן הסתם אני מחפש משהו מקצועי ומתאים לVISTA. תקציב בין 400-600

• 5 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.