אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה? לפני שבוע קניתי רמקולים peerless magic 7 שהם 6אום ו400 וואט RMS ואין לי מושג מה זה אומר, מה שאני בא לשאול זה עם אני יכול לחבר לזה מגבר 6 אום 200 וואט וזה עדיין יעבוד כמו שצריך? או שצריך משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
או שכדאי IFP-795 + CX300 OR T30 + CX300 OR T30 + EP-630 OR IFP-795 + EP-630 ? מה היה השילוב הטוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
היי, יש לי רמקולים teac X-20... עכשיו הבעיה היא כזאת.. יש לי את הרמקולים כמעט שנה ולפני כמה זמן התחיל להיות בעיות... אני מפעיל מוזיקה ושומעים רק מהבס ומרמקול ימין... בשביל שישמעו מרמקול שמאל אני צריך לכבות ולהדילק מהר את הרמקולים כמה פעמים ואז הוא פועל.. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
זהו החלטתי לבקש מדודיי להביא לי את הנגן הזה: http://www.buy.com/retail/accessories/product.asp?sku=90141236&loc=111&PageFormat=2 בעיקר בגלל שהוא מגיע עם רצועת יד ונראה קומפקטי לריצה. עולה 245 $. שווה לא?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי הקול הבאים...עד היום לא הצלחתי למצוא הבדל ביניהם חוץ מזה שלאחד מצורף לשם המילה GAMER והוא עולה בערך 100 ש"ח יותר...אולי אתם תצליחו לעזור לי להבין להבין מה ההבדל בין הכרטיסים.הנה הקישורים למפרטים שלהם: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&nav=3 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט כל שאר הפרטים נמצאים במפרט מימין עכשיו תראו אני שומע תמיד בכל ה4 רמקולים חוץ משאני רואה טלויזיה במחשב שאז אני שומע רק בצד שמאל (רמקול שמאלי קידמי ושמאלי אחורי) חיברתי את הרמקולים ללוח בחיבורים FRONT speaker וrear speacker *עכשיו אני רואה שיש הדבל בין המדריך שקיבלתי עם הלוח לבין זה שאני רואה עכשיו באיטרנט על הלוח שלי אחד אומר שחיבור של האחורי זה של הצד והשני אומר הפוך אבל אם אני מחבר את זה לחיבור השני שהאיטרנט אומר שהוא כיביכול האחורי אני לא שומע בוא...*
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים המערכת סטריאו או 2.1 הכי טובה בתקציב של 400 שקל?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש המערכת הפעלה שלי היא 64ביט אקספי בהתקנה של הלוח אמ יש את הדרייבר של סאונד והכל אבל הוא אומר לי שזה מחייב sp1 ובערכת כבר יש sp2 וגם כשאני מנסה להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוספוט הם אומרים שאני לא צריך את זה כי יש לי את זה כבר.. הלוח אמ הוא p35-ds3l אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם יש משהו טוב יותר מה-ATP3 שב-KSP בסכום הזה או שהסט הזה עדיין נותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב שכזה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
CREATIVE X-Fi XtremeGamer ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1680
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-