אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור חווית שמיעה. אז ככה, המקור שלי זה המחשב שלי. יש לי לוח אם טוב עם כרטיס קול לא רע, אבל בהחלט לא מספיק. מדובר על לוח אם Asrock Z77 Extreme4 שמגיע עם כרטיס קול 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec). לכרטיס קול מחובר סט איכותי 2.1 של ALTEC LANSING ומקדימה אני מחבר את האזניות שלי. 1. audio technica ath 50 2. V-MODA M80 בנוסף, למחשב מחובר דרך HDMI פרוססור של emotiva UMC-1 ביחד עם מגבר XPA-5. אלהם משודכים סט מלא(קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב) של monitor audio RX6. מה שבעצם קורה שאני שומע פשוט "גרוע" מהאוזניות שלי. הם פשוט נשמעים לא זה! לאומת זאת במערכת אני שומע דיי טוב, למרות שאני חושב אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר ט…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הגיעו לידי אוזניות חולות מאוד.... אני בתור אודיופיל לא יכול לראות אותן סובלות ככה... ---- אז ככה... לאוזניות נתלש הפלאג... האוזניות באות עם חוט אחד בלבד... כלומר הן סטראו אבל עם חוט אחד... החוט של האוזנייה הימנית עובר דרך הקשת ומתחבר לחוט של האוזניה השמאלית... אני רואה כרגע שלוש חוטים שיוצאים מ החוט המכזי... BLUE RED GOLD --- הקרבתי את האוזניות שלי שבאו עם ה C100 שהן גם בעלי חוט אחד לשתי האוזניות. אבל לחוט הזה יש 4 חוטים קטנים בפנים. BLUE RED GREEN GOLD --- אז עכשב לאן אני מחבר את החוטים ואיך.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים על הקיר.. עכשיו אני חושב שאצלי זה שונה מרמקולים אחרים וצריך מתקן תלייה מיוחד.. מה אני צריך לקנות בשביל זה? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים. מה אני צריך לקנות בשביל זה? ואיך ואיפה כדאי למקם אותם? הרמקולים הקדמיים והסאב מולי ובגובה שלי כך שזה בסדר.. לדעתי אם אתלה את הסנטר מעל הטלויזיה זה יהיה טוב, ואיך כדאי למקם את הסראונדים? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו נגן זיכרון פנימי הורדתי לו את הדרייבר התואם עכשיו לאין אני מתקין אותו? (זה בחיבור פרללי של המדפסת) מישהו יכול לעזור לי להתקין את הדרייבר? תודה אם למישהו יש הנגן הוא Pine D'music SM320F
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שמעו אבא שלי קנה לי כאלה לא יודע מיאפה ולא ידעה כמה אבל לא מארץ אז איך אני עושה אם החשמל יש שניאי מסוים או כל שנאי רגיל ???? והכי חשוב השלט כמו שבטמונה חסר אתם חייבים להגיד לי דחוף אם לא הו מחזיר אותם ובוא ניגיד שהוא לא שילים 1400 אז חבל לייי דחוףףף יש לו עד מחר להחזירר אני חייב תושבה *** אולי אפילו את השם וטלפון של היבואן הרישמי של לוגיטק כי גם את זה אני לא מצוא תודה גל
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המערכת סטריאו שלי למחשב איך אני עושה זאת אם אפשר להוסיף תמונה אני ישמח!!! :)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה . יש לי כרטיס מסך מדגם Inno3D nvidia 9400GT ויש לו חיבור S-video עם פין אחד גדול שחור ועוד 7 ניראה לי מפוזרים http://images.nvidia.com/products/geforce_9400_gt/GeForce_9400_GT_bracket_med.png והשגתי מתאם מ S-video לבננה צהובה כזאת כמו של ממירים וטלוזיות וסוני וכאלה . קיצור חיברתי את הממיר לבננה הצהובה ולשקע של הממיר ,ואת הצד השני של המתאם S-video לכרטיס מסך ומאז לא הבנתי מה עושים למה לא מופיע לי שום דבר על המסך ? למה לא מראים תצוגה של הממיר ? המסך הוא LG electroincs W2042T
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היו לי בעיות בהקלטה עם המיקרופון, אז ניסיתי לעדכן את הAUDIO STUDIO ועכשיו זה לא עולה לי בכלל, מישהו יכול להביא לי את הדרייבר המעודכן ביותר או דרך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב אני ממש מקווה שאני יקבל תשובה עוד היום וממש בקרוב כי אני נוסע היום! אז ככה רציתי לדעת איך מחברים IRIVER H340 לרדיו באוטו ושזה ישמיע את זה? אולי יש משהו שצריך לקנות? (שיש בטוח בדיוטי פרי?)
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-