עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kalda01,

איזה סט 2.1 הייתם ממליצים בתקציב עד 350? השימוש בעיקר מוסיקה ולא למשחקים. מיועד לשולחן עבודה ולא לסלון.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. הATP 3 שלי שווקו חיים, אחד הרמקולים החליט למות... אז כנראה שאין מנוס מלהחליפם בשיבה טובה. עברתי פה על ההודעות בפורום וראיתי שיש הרבה המלצות על מיקרו-לבס ו DIVOOM בתור חברות טובות לתקציבים נמוכים. מבחינת עיצוב אין חשיבות משמעותית, אבל אני מעדיף רמוקולים שיהיו יחסית צרים וגבוהים מאשר רחבים. השימושים הם מוסיקה (רוק), והם גם מחוברים לטלוויזיה כך שגם סרטים וסדרות. שלט הוא חובה, חוטי או אל-חוטי. אשמח להמלצות בתקציב של עד 400 ש"ח בערך. אם יש משהו ששווה לעלות עבורו אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. רציתי לדעת אם יש כבל סטנדרטי ליציאת CHANGER מרדיו לרכב, או שלכל חברה/דגם זה משהו שונה.... בגדול אני מעוניין לחבר את הנגן MP3 שלי, ליציאת CHANGER של הרדיו, זה בעייתי (בנושא ההגברה וכו')? ואיזה כבלים אמורים להיות מתאימים לכך ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by dudidu08,

אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  5. היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. חברים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1. יש לה סאב שהתמונה שלה למטה שאלתי היא האם הסאב יכול לשמש כמגבר, ואיך אני בידיוק מחבר את זה למחשב? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by GuillotineX,

איזה אוזניות יש בתקציב הזה? חשוב שיהיו אוזניות כפתור. אני הולך להשתמש בהם עם הסנסה E250 אם זה משנה..... [br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 20:42:06 הצעות?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. התקציב שלי הוא משהו כמו 1200 לשניהם ביחד(כרגע יש לי REALTEK ONBOARD מאיזשהו סוג+ CREATIVE SOUNDWORDS 2.1 עם בעיה בחיבור של המגבר של רמקול שמאל) . 1: האם בתקציב הנ"ל (בלי לחרוג) הם בחירה טובה ? 2: איך לעזעזל אני אסדר 7.1 בחדר.בהנחה שהמחשב לא יושב באמצע החדר ,ויש לי מיטה וטלוויזיה ואין לי מושג איפה אני אדחוף אותם(זה יהיה די מפגר לשים אותם מצדדי המסך- 3 מצד ימין ו3 מצד שמאל). תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. הכרטיס קול הוא 7.1 של ASUS און בורד עכשיו אני משחק אני שומע רק חלק מהצלילים למשל דיבור רעשי מנוע וכאלה לא שומעים אשמח לעזרה הלוח חדש חדש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by jangao9,

כבל שרשורי דירת קבלן - צריך עזרה מהמומחים! תכנון דירת קבלן, אני רוצה להשאיר אופציה שבה לא תהיה שידה מתחת לטלויזיה ולכן אני מעוניין להעביר תשתיות למקום אחר (ממיר HDMI, רמקולים וכו') עם כבל שרשורי שבו התשתיות יעברו: - האם להעביר למגירה באי (כמו שבתמונה) או למקום פחות שימושי כמו המגירה מעל המקרר ? למרות שהיא יותר רחוקה - איזה תשתיות ממליצים לשים - שקע חשמל, טלויזיה, טלפון? - מיקום ראוטר - האם ניתן למקם בתוך מגירה? זה לא פוגע בקליטה - רמקולים לאן להעביר? לחבר לטלויזיה \ למערכת? - רמקולים מהמרפסת - אם יש לי גם במרפסת טלויזיה - לאן להעביר? - בחדרי ילדים - להעביר תשתיות למגירה נמוכה או למדף גבוה שגם פחות שימושי אבל דורש כבל ארוך יותר? - מה העלויות למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by R9547655G,

א. יש לי שאלה האם למשחק המפורסם קונטר 1.6 אפשר לשים אוזניות 5.1 סראונד? בגלל שאני לא חושב שבמשחק ישן שכזה היה סראונד....אבל בכל מיקרה...אם מישו יודע בוודאות. ב. האם יש הבדל בין האיסמט לסהנהייזר במשחק? ג. האם המיקרופון של זלמן הוא מיקרופון טוב? לטימספיק.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Matankzr23,

מה אתם אומרים על המסך הזה? מצאתי עליו ביקורת בהשוואה למסך סמסונג205BW והסמסונג היה טוב יותר בכמה דברים... http://www.pureoverclock.com/article637-11.html הנה עוד ביקורת עליו: http://www.prad.de/en/monitore/review-dell-2007wfp.html#introduction כדאי לקחת את ה DELL או אולי בכלל לקחת את הSAMSUNG 203B ( זה לא זה המביקורת)? מישהו שמע עליו? ומה עם ה CHI MEI 20" .... חוסך 600 ש"ח מה DELL... בבקשה להעביר בטעות שמתי בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Little_AKA_Or,

שלום, אני מעוניין לקונת רמקולים למחשב (שבהמשך יחוברו לטלוויזיה ואולי גם לסוני) בתקציב של 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של עד 100 ש"ח רק במידה וזה פשוט שווה את ההשקעה. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  17. Started by Mejadla,

אהלן, כבר 3 שנים שאני עם המערכת של Logitech, דגם ה-Z5500. קניתי אותה לשימושים של 5.1, ראיתי שמכוער יהיה לקדוח אותם לקיר (כי זו האופציה היחידה שאפשר לתלות אותם) והורדתי את שני הרמקולים האחורים + הסנטר עד שאני ימצא פתרון. חוודש אחרי שהם נקנו, הם כבר נכנסו לארון מבלי להשתמש בהם. היום החלטתי להחזיר אותם לעניינים קצת, ואחרי רפרוף באינטרנט ראיתי סטנד דווקא די יפה (כמו בלינק הזה) החלטתי לנסות לפרק גם את הרמקול ומחר ללכת לחנויות שמתמחות באודיו, כדי לנסות ולראות אם יש להם סטדנט אונבירסאלי שדומה לזה.. אמרתי לעצמי שאני ישאל גם באינטרנט בפורמים השונים, אז יש פה מישהו שמכיר סטנד כזה / שמע על פתרון דומה לרמקולים האלה? ככה נראה הרמקול אחרי שהורדתי לו את התושבת U שה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברה, יש לי שלוש אופציות, אני לא יודע מי מהן אפשרית בפשוט: 1. יש אפשרות לחבר את הרמקולים למערכת סטריאו ולה יש שתי כניסות aux.play (L,R ואז לחבר כבל בננה ירוקה שתפוצל לשניהם. 2. לחבר את המחשב ישירות לרמקולים -> כבל של בננה ירוקה מהמחשב שתפוצל לארבעה פינים -> שני פינים לכל רמקול (ללא מערכת סטריאו, עדיף). 3. יש למערכת קונקטור בשם CCD (לא מעבד תמונה של מצלמה) (מערכת של SHARP) האם ניתן לעשות איתו משהו? ועוד משהו קטן, כרגע יש לי רמקולים ATP3 של ALTEC LASING מאד ישנים אבל טובים ברמות, קשה לי לחשוב שאני אפטר מהם, אבל הגיע הזמן להגביר את הDB בחדר. אשמח לפתרונות וכמה שיותר זמינים

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by _BooM_,

מהיכן אוכל להשיג שנאי ל-iRiver H10?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by tepez,

אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by Itay Brenner,

היי יש לי את ה-TCL C737 (כנראה מודל מקומי או משהו, מתבייש בכלל שנגעתי בחברה הזו). כל כמה ימים אני לא מצליח לראות תוכן באפליקציות. יש רק תמונה ירוקה. הצליל והממשק בסדר. האופציה שלי היא או לעשות ריסט דרך הגדרות או לנתק מהחשמל. מישהו נתקל בבעיה דומה? ראיתי כל מיני פתרונות ביו-טיוב עם נקודות ירוקות או בהודית... לא ממש עוזר לי. לעשות Factory Reset בדבר הזה זה סיוט.

23. היי לכולם, יש לי בעיה קטנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112825.0 אני מחפש את המוצר הזה בארץ בתקווה שהוא יפתור לי את הבעיה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=73390&item=5761518230&rd=1

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by B0necrack3R,

יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.